Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Bİ YARDIMM BEE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR;SORUNUM ŞU;ÖNCEDEN 2 XP YÜKLÜYDÜ(C-D'DE)SONRA D'yi biçimlendirdim.yalnız hala açlırken bana hangi işletim sistemi die soruyor.daha öcede foruma yazmıştım ama sorunum çözülmedi.boot.ini'den bahsettiler onuda yaptım 2. kurduğum bölümüde sildim ordan ancak hala soruyor.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1,'si xp home edition.
    2,'si default die açıyor.
    ama bende tek işletim sist. war.
    ne zamandır uğraşıyorum,bi yardım edinde halledelim.şimdiden teşekkür.

• hocam bu benimde başıma gelmişti.çok uğraştırdı.en sonunda açılışta işletim sistemi seçeneklerini sorma ayarının süresini sıfırladım.ben görmeden atlıyodu orayı..daha sonra c yi de uçurunca diskleri birleştirip yeniden format attım ozaman zaten düzeldi.kıl bi sorun bende merak ediyorum düzeltebilen varmı?
  • bilgisayarımın üzerine sağtuş/özellikler/gelişmiş/başlangıç ve kurtarma/ayarlar orada düzenle de eğer ikitane satır görüyorsan onlardan sildiğin partitionı gösteren satırı sil ha onu yaptıktan sonra hala böle bişey sormaz olaki sorduya orada zaman dan bahsedior onları 0 yap beklemeden varsayılan olarak atanan satırı baz alıp onunla başlar kolay gelsin
  • kardeş walla bende düşündüm onu ama benim ilk seçenek olmayan windows,yani süreyi sıfırlarsam ilk olarak o seçili olduğu için ben görmeden onu seçecek,zaten onu seçtiği zaman da olmayan windows'u bulamıyor.gerekli dll dosyası yok falan..... walla napıcaz bilmem yardımcı olacak biri çıksa barii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: urs

bilgisayarımın üzerine sağtuş/özellikler/gelişmiş/başlangıç ve kurtarma/ayarlar orada düzenle de eğer ikitane satır görüyorsan onlardan sildiğin partitionı gösteren satırı sil ha onu yaptıktan sonra hala böle bişey sormaz olaki sorduya orada zaman dan bahsedior onları 0 yap beklemeden varsayılan olarak atanan satırı baz alıp onunla başlar kolay gelsin

dostum eyvallah hiç oraya dikkat etmemiştim.yeni bişey öğrendim.sağol.keşke daha önce buraya yazsaymışım başıma geldiğinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: urs

bilgisayarımın üzerine sağtuş/özellikler/gelişmiş/başlangıç ve kurtarma/ayarlar orada düzenle de eğer ikitane satır görüyorsan onlardan sildiğin partitionı gösteren satırı sil ha onu yaptıktan sonra hala böle bişey sormaz olaki sorduya orada zaman dan bahsedior onları 0 yap beklemeden varsayılan olarak atanan satırı baz alıp onunla başlar kolay gelsin

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
    [operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect

kardeş aynen bu yazıyor senin dediğin satırı (yani 2 olanı) daha önceden ben silmiştim
  • Dostum bunun için sana bir öneri al xp cd sini normal format atar gibi d yi formatla bi arkadaşın daha başına gelmişti Adı Banner ona danış istersen

Buradan ulaşabilirsin arkadaşa aynısı onun başına gelmişti yardımcı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=53977
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Dostum bunun için sana bir öneri al xp cd sini normal format atar gibi d yi formatla bi arkadaşın daha başına gelmişti Adı Banner ona danış istersen

Buradan ulaşabilirsin arkadaşa aynısı onun başına gelmişti yardımcı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=53977

ok sağol bunu çözmem lazım
  • beyler yok yaw çıkamadık işin içinden.başkafikri olan warmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.