Şimdi Ara

arkadaşlar bilen yokmu ya??? çok acil!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc'ye format atcam kurulu programları nasıl kurtarabilirim? onları tekrar yüklemek yerine?

• format atınca yeniden yükleme yapman gerekir
    önceden image alsaydın keşke
  • Yüzbaşı sağol ama daha format atmadım ama şimdi atcam ve format attıktan sonra en kolay şekilde ghost nasıl yapabilirim? bildiğim kadarıyla ghost disketlede yapılıyor ama hiç yapmadım bugüne kadar.. lütfen yardım edermisiniz cevap verirseniz çok sevinirim sağolun
  • Arkadaşım bi kere niye format atıyon bu önemli. Virüs yüzündenmi yoksa sistem hatasından mı ?
    Sistem hatasındansa işin biraz kolay ama virüs yüzündense programların installarını temin et ve sadece çalışmalarını yedekle. Programların zaten elden gitmiştir. Sistem hatasındansa formatla uğraşma işletim sistemini formatlamadan üstüne kur bence daha pratik. Genelde işe yarıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrSallaso -- 26 Ocak 2006 0:57:15 >
  • Programları yenıden kurman gerke diye biliyorum.
  • arkadaşlar sizi anlıyorum sizler kadar anlasam bu konuda konu açmazdım:)))
    ancak ben galiba derdimi anlatamadım! sistem hatası değil bilgisayara bayadır format çekmiyom ve çok yavaşladı benim nazarımda formatı özlemiş:) ancak gerekli gereksiz programlarda çok hepsi birbirine karışmış! onun için bilgisayarı yeniden kurup bir ghost yapmak istiyorum derdim ghost nasıl yapacam???
    bunun kolay yolunu bilen varsa ve anlatırsa çok sevinirim hem öğrenmiş olurum hem anlatan arkadşta çok sevap işlemiş olur!
    şimdiden sağolun
  • pc yavalası ise HiJackThis ile tarat forumun yazılım-genel bölümünde var. tavsiye ederim. hızlndıgını göreceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi de senin sorununa ghost çözüm değil ki. Ghost Harddiskin birebir kopyasını almak. Yani ghost yaptın diyelim geri yüklediğinde herşey aynı olacak. Günahıyla sevabıyla herşey ghost u aldığın andaki gibi olacak.
    E şu anda temiz bi sisteme sahip değilsen gereksiz yani. Ghost u ancak sistemini ve programlarını tamamen kurdun, kullanıcı ayarlarını da bitirdin o zaman bi ghost al o haliyle elinde bi yedeğin olumuş olur. Daha ilerki zamanlarda güncelleyebiliyosun da. Ama sistem yavaş yavaş elden gitmeye başldığında yapacak bişey yok. Ancak enson iyi yapılandırma gibi ghost u geri yüklersin hepsi bu.
  • program files ten d: hdd de o programarı kopyalarsan ve sonra sistemini kurduktan sonra yapıştırırsın prg. files
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

Programları yenıden kurman gerke diye biliyorum.
    bende yeniden kurman gerek diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: scream_14

quote:

Her ikinize de tamamen katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrSallaso -- 26 Ocak 2006 0:56:26 >
  • arkadaşım zaten ben öyle yapmayı düşünyorum ve nasıl ghost alınacağını soruyorum! yani formatlayıp her şeyi yeniden yükleyeceğim ve ghost yapacam! anlatabilmişimdir umarım! ve ghost nasıl alınır? benim derdim bu!! ghost nasıl yapacağım? disketlemi yapılıyor? nasıl yapılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrSallaso

quote:

Orjinalden alıntı: scream_14

quote:

Her ikinize de tamamen katılıyorum

+1
    kurulum gerekir kayıt defterine yazılıyo çünkü bilgileri. ama bazı oyunlar açılabilir.

• Ghost alabilmen için hard diskinde baya bi yer olması gerek norton ghost un herhangi bi versiyonunu kur ama bootable olmasına dikkat et.Daha sonra ghost u acıp image e tıkla image ini almak istediğin klasorleri veya disk i seç sonra nasıl yamak istediğini soracak.Burda eger elinde boş medya varsa onlara yada hard diskinin bos kısmına yazdırabilirsin.Basit olarak bunları yaparsan sorunun hallolur.Tavisye olarak sana image alırkan compression yapıyımmı diye sorcak sakın o olaylara girme derim normal compressed de kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearlord -- 25 Ocak 2006 22:00:27 >
  • arkadaşlar sağolun anladım dediğinizi çok işime yarayacak çok sağolun!!!
  • Resimli Ghost kullanma klavuzunu aşağıya ekledim, umarım işinize yarar.

Ghost Kullanım Klavuzu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.