Şimdi Ara

Arkadaşlar bilgisayar kendi kendine kapanıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımın kendi kendine güç kaynağını çalıştırmaması sorunu üzerine vatan bilgisayardan FRISBY FR-PW35C12 350W 120MM FAN GÜÇ KAYNAĞI aldım bilgisayarıma bağlarken biraz kararsız kaldım bağlantılarda. Herneyse bir şekilde bağlantıyı yaptım bilgisayarı açtım çalışıyor.
    Aradan yarım saat - 45 dakika kadar geçti bilgisayar kendi kendine kapandı. 2-3 dakika bekleyip yeniden açtım bişey olmamış gibi açıldı ve aradan yarım saat kadar geçmesiyle tekrardan kendini kapattı bilgisayar. Normal bir şekilde kapanmıyor pat diye kapanıyor bütün fanlar vs. anında duruyor. Sanki fişini çekmişim gibi.

Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar bir yardım lütfen ?

• emrey.55 kullanıcısına yanıt
    Kasa içinin detaylı resmini atabilirmisin takılmyan kablo varmı bakalım
  • özelilkle taktığın kabloların bi resmini at dostum bakalım
  • Tabii arkadaşlar ben akşam eve gittiğimde sizlere kasanın fotoğraflarını atacağım akşam tekrardan yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çok teşekkürler..
  • kabloları takarken işlemci fanını çıkartmış olabılırsın işlemci ısındığı için pc kendini korumaya alıyor olabılır işlemci fanının çalıştıgından emin ol
  • ya bro eski güç kaynağın kaç wattı eğer 500 600 wat ise sen 350 wat aldıysan oyunlarda yeterince elektirik alamadıgı için kasa çat diye kapanır oyun oynarkenmi kapanıyor
  • Yok usta eski güç kaynağı 300 wattı bu 350 watt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar kilitleniyor. Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.