Şimdi Ara

Arkadaslar bılgısayarım da takılma var yardımlarınızı beklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende amd x2 6000+ ıslemcı var ekran kartım axle atı 4850 4gb ram var

butun oyunları hıc kasmadan hıgh grafık oynayabılıyorum hıc takılma yok hıcbırınde ama

pes 2010 oynarken cok barız takılmalar goruyorum fps olcer kullanıyorum oyunun tamamında en dusuk 60 fps gıbı rakam oluyor daha asagı dusmuyor

sızce oyun neden takılıyor( takılmalar donma seklınde dııl) yardımlarınız beklıyorum sımdıden teskkur ederım

• ee olsun okadarda birader 6 7 gb oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydro-css

ee olsun okadarda birader 6 7 gb oyun

Şöyle nedeni niçini hakkında fikrinizi beyan etseniz daha iyi olur 6-7 gb hiçbir şeyi ifade etmez.

onurturan34@
    Gelgelelim PES 2010 adlı oyuna Pes 2010 çok fazla grafik kartı istemeyen bir oyundur görüntü kalitesi çok yüksek değildir ,ekran kartınız fazlasıyla kaldıracaktır bu oyunu ancak donmasının nedeni basit çünkü bu oyun diğer oyunlara nazaran hatta pek çok strateji oyunundan daha fazla yapay zekaya sahip, birçok olasılık işlenmiş bu oyunda ,bu sebeple işlemci saat hızları ve çekirdek sayısı ön plana çıkıyor işlemciniz bu oyun için taban seviyede, donmasının tek sebeplisi işlemcinizdir.
  • tesekkur ederım yazın degıstırecem zaten ıslemcıyı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.