Şimdi Ara

Arkadaşlar bilgisayarımda anlamadığım bir sorun var lütfen yardım edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir masaüstü casper oyun bilgisayarım var. bilgisayarım 1 senedir epey tozlanmıştı . Teknik servise götürdüm temizlettim lakin eve getirince bilgisayar açılmadı. Açma düğmesine basıyorum fanlar çok hızlı çalışıyor dııt dııt diye uyarı geliyor görüntü gelmiyor. Böyle olunca bir hafta falan hiç açmadım sonra açtım hiç sorunsuz çalıştı 1-2 saat oyun oynadım sıkıntı olmadı bir kaç gün sonra tekrar aynı oldu açılmadı, şimdi ise yine sorunsuz çalışıyor sizce sorun ne yardımcı olun lütfen beni manevi olarak çökertti bu bilgisayar..

• Tek derdin bu olsun dostum.
    Casperin teknik servisine güvenmiyorum ben. Sen tekrar gönderip durumu onlara izah et kontrol etsinler muhtemelen parçalar söküp takıldı ve bence özellikle işlemci soğutucunda ve hdd de bir Problem olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara Güç Gelıyor Ama Power Tusuna Basınca Acılmıyor Neden ?
  • dostum çeşitli sebeplerle 8 kere götürdüm garantiye kaç kere değiştirme talep ettim yüzsüz herifler bişey yok deyip geri gönderdiler teknik servisten umudu kestim ben belki kendim çözebilirim diye umut ediyorum

• dıt dıt sesi kaç kere geliyor
  • 1094ali1094 1 kullanıcısına yanıt
    o uyarı sesi biostan geliyor.Tam olarak nasıl bir ses olduğunu (1 uzun 2 kısa vb.)söylerseniz sorunun hangi parçada olduğunu anlayabiliriz.
  • aynı şekilde çok uzun olmadan 4 kere geliyor

• hepsi aynı şekilde çok uzun olmadan 4 kere geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.