Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİR EL ATIN GÖZÜNÜZÜ SEVİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2500-3000 ARASINDA BİR TELEVİZYON ARIYORUM. 3D OZELLIGI OLMAK ZORUNDA DEĞİL...HER KES BİR SEY SOYLUYOR BUNUN ORTA YOLU YOK MUDUR ÜSTADLAR?

LG 49UF8507 DİYEN VAR,48JU6470 DİYEN VAR VAR DA VAR.
    AMA ZATEN SAMSUNG MU LG MI ARASINDA BILE HER KEZ BASKA BIR SEY SOYLUYORKEN MODEL OLARAK NASIL KARAR VERCEZ BİLEMIYORUM.

GENEL OLARAK HANI IZELEDIGIMDE ZEVK ALABILECEGIM KI GENELDE SPOR KANALLARI İŞTE FUTBOL MACLARINI IZLEYEN BIRIYIM.O AKISI GUZEL VEREBİLECEK SEYİR ZEVKİ VERECEK BİR TV ARIYORUM.

YARDIMCI OLDUGUNUZ ICIN TESEKKURLER.

• Akış dedin 8507 yi şutladın otomatikmen:) 6470 bu konuda daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    YANİ SONUCTA BEN AKIŞ DEMESEM 8507 Mİ OLACAKTI. SONUCTA AKIŞ ONEMLI DEGIL MIDIR ZATEN...
    PEKI SENIN ONEREBILECEGIN BIR MODEL YOK MU? BUNLARMIDIR YANI BU FİYATA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb.samed -- 26 Aralık 2015; 23:11:41 >
  • gidip canli canli goz onunde test ettirip farklari gormek daha saglikli degil midir burdan cikmayi bekledigin kesin sonuctan ?

bende samsung lg arasinda kalmistim, fakat lg aldik, ama size samsung tavsiye ederim, en azindan surasi oyle burasi boyle demezsiniz, haa kusurlari yok mu.. illaki vardir.. elektronik cihazlar sans isidir

gonlunuze hangisi yatiyorsa onu alin,,, herkes farkli soylemlerde bulunur herkes birbirinin tezini curutur.. cikmaz yola girersin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.