Şimdi Ara

arkadaşlar bir minoşa sahip olcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Allah izin verirse cuma gunu şu minnoşa sahip olucam bildiğim şeyler şunlar :

sevilmekten çok hoşlanıyor
    8 aylık
    dişi
    tırmalamıyor yada ısırmıyor
    hafif ürkek

yorumlarınızı bekliyorum yorum atarsanız çok mutlu olurum
     arkadaşlar bir minoşa sahip olcam yardım

• Bize anca ona iyi bak demek duser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

Bize anca ona iyi bak demek duser

çok komiksin
  • arkadaşlar hadiya olmazki ben baktım bişe bulamadım
  • up
  • Sanırım siz dostunuzu yakından görmediniz.Diğer bir konuda cinsiyetini sormuştunuz renklerinden.Çok sevimliye benziyor.Doğru bir karar verdiniz umarım ona iyi bir yuva size de iyi bir dost olur.Yalnız resimden göründüğü kadarıyla gözlerinde akma var sanki veteriner desteği alırsanız iyi olur.
  • Aynı gün hem kedinin geleceğini hem de muhabbet kuşu almayı düşündüğünüzü yazmışsınız.

Kediyle kuş birlikte zor.

Eve küçük bir kedi almak yerine küçük bir kedi maması alıp sokak kedilerini beslemeyi deneyebilirsiniz. Kediler hakkında daha fazla fikir sahibi olup, daha rahat karar verebilirsiniz. Kendinizden daha emin olursunuz.

Kediyi eve alıştırıp hevesiniz geçtikten sonra sokağa salmanız kedinin ölümü demektir. Ev kedisinin pek şansı olmaz sokakta.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_102530085/tm.htm bu konuda kedinin İstanbul da sizin de Erzincan da olduğunuz yazıyor.Yani kediyi sadece fotoğraflarından görerek sahiplenmeye karar vermişsiniz anladığım kadarıyla.Bu kediyle ilgili yazdıklarınızın aksine bir huyu çıkarda hayvanı o kadar yoldan getirtip sokağa bırakırsanız eğer bence çok yazık edersiniz.Çünkü şuan hali hazırda bir yuvası var ve bence daha olumlu sahiplenmelere yönlendirilmeli.Sizde yine kendi şehrinizdeki barınakları gezerseniz eğer daha ufak bir yavru sahiplenirseniz size alışması da daha kolay olur eve alışması da hemde o kadar yol gelmemiş olur.Erzincan belediyesinin hayvan barınağı varmış.Belediyenin iletişim bilgisi 444 9 024 bu numara.Lütfen gerekli bilgileri oradan alınız.

• Arkadaşlar ben artık bu kediyi alamı cam öğrenciyim kedi çok ilgi istiyor ben de onun kadar cana yakın bir hayvan olan muhabbet kuşu almayı duşundum

• quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

http://forum.donanimhaber.com/m_102530085/tm.htm bu konuda kedinin İstanbul da sizin de Erzincan da olduğunuz yazıyor.Yani kediyi sadece fotoğraflarından görerek sahiplenmeye karar vermişsiniz anladığım kadarıyla.Bu kediyle ilgili yazdıklarınızın aksine bir huyu çıkarda hayvanı o kadar yoldan getirtip sokağa bırakırsanız eğer bence çok yazık edersiniz.Çünkü şuan hali hazırda bir yuvası var ve bence daha olumlu sahiplenmelere yönlendirilmeli.Sizde yine kendi şehrinizdeki barınakları gezerseniz eğer daha ufak bir yavru sahiplenirseniz size alışması da daha kolay olur eve alışması da hemde o kadar yol gelmemiş olur.Erzincan belediyesinin hayvan barınağı varmış.Belediyenin iletişim bilgisi 444 9 024 bu numara.Lütfen gerekli bilgileri oradan alınız.

Sahibiyle ben wasstap ta konustuk
    Pet kargoyla gelicekti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.