Bildirim
ARKADAŞLAR BİR SANİYENİZİ AYIRIP OY KULLANABİLİR MİSİNİZ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
ARKADAŞLAR BİR SANİYENİZİ AYIRIP OY KULLANABİLİR MİSİNİZ?
(En Son Oy Tarihi: 23.7.2019)
Giriş
-
Daha iyisi bile gelir bence -
Gelmez diyenler nedenini açıklayabilir mi? -
kontenjan artışı varken bozok tıpın sıralaması neden daha iyi olsun diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. %100 gelir. -
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için. Bu gün rehberlikle konuşmaya gittim dershaneye hoca açıkta kalabilme ihtimalin var gibisinden konuştu biraz ondan sordum bendequote:
Orijinalden alıntı: arda0055
kontenjan artışı varken bozok tıpın sıralaması neden daha iyi olsun diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. %100 gelir. -
İyi rehberlikçiler alınmasın ama çoğusu çok kötü rehbelikçilerin. O boştı kalma ihtimalin var dediyse anla ki yerleşeceksin. -
%90 gelir -
Görüşünüz için teşekkürler 🙂 -
Gelir ben de 17.217 ile orayı yazacağım ama üstünde daha çok istediğim yerler var -
Umarım istediğiniz yer gelir sizinde 🙂 -
hocam geçen seneye göre kontenjan artışı var ve geçen seneden daha iyi sıralaman varsa sence yerleşemez misin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X