Bildirim
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ekran koruma bantının orjinal olup olmamasını tam olarak anlayamadım.Piyasada yüzlerce ekran koruyucu var sonuçta hepsi çin de tanesi 1 cent gibi bir fiyata mal ediliyor üstüne marka basılıp yollanıyor diğer ülkelere.Sen belli bir marka ekran koruyucu istiyorsun da o yüzden mi orjinallik konusunu sordun tam olarak anlamadım.Onu açıklarsan daha rahat cevap verebilirim.
Youtube'da bir sürü video var bu ekran koruma jelatinlerini yapıştırmak üzerine, düzgün bir tane bulursam videosunu koyarım.Bulamazsam da iki kişi çok rahat yapıştırırsınız.Biriniz elinize kredi kartı gibi birşey alın diğeri de jelatini açtıkça yapıştırsın.Önemli olan kredi kartıyla yapışan kısmı ileri doğru ittirmek böylece arada hava kalmaz.Genellikle bunu satan kişiler el alışkanlığı ile 30 saniyede yapıştırır ama yok ben yapıştırmak istiyorum dersen dediğim gibi yapabilirsin ama zamanını alır.
Edit:Video buldum.
http://www.youtube.com/watch?v=cFPeMwYt_cY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 11 Haziran 2012; 21:56:32 >
-
Kısaca orjinal dediğim şudur iphone 4s satın aldığınız zaman üzerindeki ekran bantı gibi orjinal olarak hangi ekran bantı satın alınmalıdır örnek muvit markalılar gibi
Hangisi parlaktır. Bu ekran bantının sırf pantolon cebinde kullanırsak ömrü ne kadardır ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- wifi ağına katılamadı sorunu
- iphone powerbank şarj etmiyor
- nano ekran koruyucu nedir
- en iyi telefon kılıfları
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X