Slm arkadaslar ben daha oncede forumda baslık açmıştım sağolun yardımcı olmuştunuz şimdide sizden yardım bekliyorum. ya ben AMD kullanıcısıyım. ama fan lacağımama bir turlu karar veremedm ne alacağıma cunku forumda bissuru fan markası verilmiş ama ben aralarında kaldım. bana yardımcı olursanız sevinirim.
şimdi birde AMD 2600 yukseltmek için ne kadar arttırabiliriz. benim arkadasta vardı. AMD 2500------------- 3200 çalıştırıyo ama bende bu zarara veririmi dedimya AMD ilk defa kullanıyorum. bana yardımcı olursanız. çok sevinirim. birde verdiğin fan onerilerini linkleriyle beraber verseniz çok iyi olur çünkü en kısa zamnda almak istiyorum. yardımşarınızı bekliyorum...... .
walla ilk olarak paran varsa git gaz soğutma al (pompalı olurya hani)... ona paran yetmezse su soğutma al ! ona da yetmezse cpu bloğu al ! tavsiyelerim hyper 6 ve silent tower (yanlış bilmiyosam thermaltake'in!) silent tower'a işi abartıp 2-3 fana takanlar var ! gayette iyi soğutuyor
quote:
Orjinalden alıntı: Basar
walla ilk olarak paran varsa git gaz soğutma al (pompalı olurya hani)... ona paran yetmezse su soğutma al ! ona da yetmezse cpu bloğu al ! tavsiyelerim hyper 6 ve silent tower (yanlış bilmiyosam thermaltake'in!) silent tower'a işi abartıp 2-3 fana takanlar var ! gayette iyi soğutuyor
bencede cpu blogu almalısın basli basina harika bir cozum olacaktır.
şaka bir yana bence sp97 al dostum,birde guzel fan bulursun gayet guzel olur,islemci olayi icinse kesin bisey soylenmez sans isidir.
quote:
Orjinalden alıntı: @tEnDEr
quote:
Orjinalden alıntı: Basar
bencede cpu blogu almalısın basli basina harika bir cozum olacaktır.
şaka bir yana bence sp97 al dostum,birde guzel fan bulursun gayet guzel olur,islemci olayi icinse kesin bisey soylenmez sans isidir.
gaz soğutmaya parası varsa ondan alsın ! -60 'lara kadar soğutuyor
yane böle bi sıralama olmas arkadaşım 2600+ ün çarpan kilitlidir muhtemelen ilk olarak 1,675-1,7 v de 200*11,5 yapıomu ona bak eeer potansiyel varsa bütçen ve ya zevkine göre bişiy al....
Yalnız üzerindeki powersupply ı değiştirmemiz gerekecek sanırım ..., Çünkü ürün incelemesinde yapılan yorumlarda o/c için pek yeterli olmadığı görüşü hakim!!! Fakat kasa diğer özellikleri ile Aopen A-13 den çok daha iyi bana kalırsa... ZAten asusların içi çok dar, yeterince sirkülasyon yapamıyor...
Sen güç kaynağı alacak mısın kasayla beraber? Eğer alacaksan üzerinde geleni ne yapacaksın?
Bendeki 2600+ barton çekirdekli ve 200*11,5da default voltajla (1,65) hiç sorunsuz kullanılıyor. Box fanla. Bu hıza her halukarda ulaşırsın bence. Daha yukarılar iyi soğutmalara ve şansa kalmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme