Aneela-Jaande oldukça hareketli ve güzel bir parça
sporcu17,tam adamına geldim bir hintli olarak sana tavsiye edeceğim o kadar sanatçı ve şarkı varkı dinlesen aklın durur şimdi isteğine gelince hintçe şarkıların neredeyse %90 filmlerden çıkar ki biz buna bollywood müzikleri deriz,hint filmerinde genelde oyuncular şarkın söylemez onların yerine playback şarkıcıları vardı daima onlar söyler bu şarkıcıların en iyisi lata mangeshkar bu güne kadar toplam 200 binden fazla şarkı seslendirmiştir ve dünyada halen rekoru kırılamıyor 77 yaşında olmasına rağmen halen filmlerde tercih edilen şarkıcıdır ve inanılmaz sesi vardır.. o kadar çok bollywood şarkıcı varkı şuan sayıları nerdeyse 500 ü geçmiştir ama içlerinde en popüler olanlar Mohamammad Rafi,Udit Narayan,Abhijeet ,Alka Yagnik,Amit Kumar,Kumar Sanu,Kavita Krishnamurthy,Abhijeet,Kishore Kumar,Mukesh (o meşhur awaraa hoon şarkısını seslendiren ),Sonu Nigam,Asha Bhosle ,Anuradha Paudwal ve Sadhana Sargam.aslında daha çok ama sadece aklıma gelen bunlar,2004 yılında baby h isimli grubun söylediği Mere naseeb mein ( sen benim nasibimsin ) şarkısı tam 25 yıl önce lata mangeshkar tarafından Naseeb ( nasip ) filminde söylemiştir,yine 2003 ortaya çıkan Chori Chori gori se şarkısıda 2000 yılında çekilen Mela fimlinde şarkıdır o şarkıyı söyleyen iki kişidir Udit Narayan ve Abhijeet dir şimdi ben sana bir kaç site verecem orada hiç bir yerde bulamayacağın şarkılar yanlış anlaşılmasın mp3 değil sadece internet üzerinde dinlenilebiliyor ama real player yüklü olması lazım
şimdi ben amerikan filmleri veya rack metal mükleri ile topic açsam 2 saate topic dolar,ama nedense hint filmi veya müziği ile topic açsam kimse ilgilenmez,siz halen hollywood sineması diyip durun adamlar kendi yaptığı filmlri izlemiyorlar sadece türkiye gibi geri kalmış ülkelere pazarlıyorlar,geçen yaz suriye,iran,kuveyt ve dubai ye gittim oaradki cd satan dükkanlarda toplasan 10-11 tane amerikan filmi vardı ve nerdeyse binlerce hint filmi var,ama türkiyede bir cd ciye gittiğinizde hint filmi bulamzasınız hatta adamlar hintlileri kötüler durur
bilememen gayet normal,amerikan sineması dünayada sadece hint sinemasına hükmedemiyor neredeyse bütün dünyayı esir almış ib....neler
dogru soze nedenır!!!
quote:
Orjinalden alıntı: erenraj_khan
sanırım bu formda kimse hintlileri sevmiyor
ya hint lılerı sevmekle alakası yokda ne bıleyım belkı muzık kulagı farklıdır bana bı hoş gelıo ya hınt ce sarkılar
elimde o kadar süper hintçe şarkılar varki inan bunu türkiyedeki bir sanatçı duysa hemen üzeribe türkçe söz yazar benim bestem diye söyler,türkiyedeki pop müziklerin zaten %35 hen hintçe şarkılarından araklanmıştır
quote:
elimde o kadar süper hintçe şarkılar varki inan bunu türkiyedeki bir sanatçı duysa hemen üzeribe türkçe söz yazar benim bestem diye söyler,türkiyedeki pop müziklerin zaten %35 hen hintçe şarkılarından araklanmıştır
gercekten ole mı ya sasırdım dogrusu ya vay anasına be sen hıntlımısın
evet gerçekten sezen aksunun bu kızı yeniden büyütmeliyim şarkısı çalıntı,bunun gibi yüzlerce var ama tabi kimse hint müziklerini dinlemediği için bilmez
sporcu17 evet ben türk asıllı hint vatandaşıyım
quote:
evet gerçekten sezen aksunun bu kızı yeniden büyütmeliyim şarkısı çalıntı,bunun gibi yüzlerce var ama tabi kimse hint müziklerini dinlemediği için bilmez
sporcu17 evet ben türk asıllı hint vatandaşıyım
hhhhmmmmm anladım ya o zaman sole turkıye de meshur olmus ama hıntce sarkıalrın ısımlerı varsa ve zamanın varsa paylasabılırmısın ya.burda kopalım:D:D:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme