Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİZLERİDE DÜŞÜNÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TÜM DH HALKINA SELAM HEP PAHALI ARABALARLA UĞRAŞMAYIN AKADAŞLAR BÜYÜK ŞEHİRLERDE OLANLAR MUTLAKA GÖRMÜŞTÜR 1-1,5 MİLYARA RARABALAR VAR ONLARA 1- 2MİLYAR HARCIYARAK GAYET GÜZEL YAPILABİLİYOR BU KONU ALTINDA BİLDİĞİNİZ SATILIK HURDA AMA TRAFİKTEN MEN EDİLMEMİŞ ARAÇLARI YAZALIM BEN D.BAKIRDA Bİ TANE LADA TAVRİA GÖRMÜŞTÜM 92 MODEL 600 MİLYON MOTOR TEMİZDİ KAPORTA BAKIMA İHTİYAÇ DUYUYORDU ALMADIM VE ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM BÖYLE Bİ ARABA BULAN GÖREN LÜTFEN YAZSIN

• Bence maddi sıkıntı olmadığı müddetçe bu tip otomobillerin alım-satımıyla uğraşılmamalıdır.. Ki büyükşehirde oturan insanların çoğunluğunun gücü 0km bir aileye yeterli özellikleri sunabilcek az yakan modeller mevcut.. Accent crdi, honda city, clio symbol, megane authantique gibisinden..
  • bi arkadaş demişti taksi çıkması araba alacam eşşşek niyetine kulancam diye çok hoşuma gitmişti.
  • haklısınız ama 1 2 milyara döküntü bişey alıp kendi emeğimizle modifiye etsek bence çok güzel olur ilk ve son halini düşünsenize ben bu hale getirdim diyebileceğimiz bi araba
  • 1-2 milyara arabamı var ?
  • arkadaşım doğru diyosun ama birçok insan için o saydığın arabaları alabilmek bile hayal

bizde uzun süre ladaydı bilmemneydi arabalara bindik ilk kullandığım alet60 modeldi halada arabam 95 model

ve inan bana o tip arabalar cok zevkli oluyo

arkadaşım paran yoksa tabiki bu tarz bişey alabilirsin hiç değilse anlatacak hikayelerin olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fani Madida -- 3 Şubat 2006 3:42:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xtremecrx

1-2 milyara arabamı var ?

Hurdacılara bu konuda hiç bakmadım ama benim gördüğüm yürür vaziyetteki en ucuz araba ankarada 2.500-3000ytl civarında............Bu düşüncenize hak veriyorum...2003 model aracım olmasına karşın bende böyle bir miafiori bulup toplamayı düşünüyorum.........Benimde bu konudaki düşüncem otopcy arkadaşımız gibi...Birşeyleri kendiniz iyi bi hale getirip ve bunu ben yaptım demeniz inanın 0 km arac almaktan daha güzel bişey bence.....................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında sende haklısın da kardes burda ihtiyaca göre araba tartısılıyor mesela adam hangi sıklar arasında kaldıysa onlar hakkında fikir belirtiliyor ama onun yerine 1-2 milyarlık araba konusulursa ki şimdi oldugu gibi emin ol onlar hakkında da bildigimiz kadarıyla yardımcı oluruz
  • 1-2 milyarlık araba var mı? varsa da her gün ama her gün bakım yapmak gerekir heehalde. bu kadar boş vaktiniz varsa daha faydalı şeylerle uğraşsanız daha iyi olmaz mı? hem herkezin bakım, onarım yapabilecek mekanı var mı acaba?
  • Ya İzmir'de 4 milyara 88 model J9 minibüs var, hayret ettim walla. Alacaksın bir tane dursun apartmanın önünde, Pazar günleri doluşup pikniğe gidilir mis gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.