Şimdi Ara

Arkadaşlar Blackberry Q10 için yardım eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün sahibinden.com dan 2. el bir q10 aldım, cihaz kutusuzdu imei numarasını kontrol ettiğimde bir problemle karşılaşmadım ben de cihazı satın aldım fakat Blackberry ID şifresini öğrenmek için adamı aradığımda bana geri dönüş yapmadı onlarca mesaj attım whatsapp ta gördüğü halde cevap yazmıyor,

-Sizce çalıntı bir telefon almış olabilir miyim, bunun için ne yapabilirim ?

-Blackberry ID yi nasıl değiştirip kendi mail adresimi tanımlayabilirim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• telefonu sifirlarsaniz heralde o da gider ve tekrar kurulum yaparken kendi mailinizle kaydolursunuz hocam. telefondan memnun musunuz bu arada ben de aksam siparis vermeyi dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ilk fırsatta denerim.

Mailerin, iletilerin , whatsapp... vs gayet düzgün çalışıyor, uygulama sorununu zaten biliyorsundur mesela ben hürriyet milliyet vs giriyorum hem yavaş (5s e göre) hem de uygulamalar bir ios android gibi işlevsel değil. Ama telefonu telefon gibi kullanayım arada bir haber vs bakayım mesajlaşayım diyorsan gayet başarılı bir telefon tavsiye ederim. Tabi ben 1 yıldır 5s kullandığım için tarayıcı yavaşlığı ve işlevselliğini hissettim yoksa kesinlikle ideal bir cihaz.
  • Anarchy1 A kullanıcısına yanıt
    ben de tesekkur ederim 2 senedir s3 kullaniyorum, oyunla tonla uygulamayla isim olmaz o yuzden bu telefon cok ilgimi cekiyor, ekran kapaliyken yukari dogru surtunce bile aciliyor mesela gesturelar cok kullanisli telefonda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlar dan güvenlik temizlemesi yap biraz uzun sürer onun için ya sarjın olsun yada sarja tak.sıfırlanınca yeni kurulum ekranı başlar orda kendi e-postanla yeni bir blackberry ıd oluşturursun.snap uygulamasını indir ve yükle (forumda anlatımı var) bütün androıd uygulamarı indirebilirsin. orda milliyet vb daha iyi çalışıyor.sorun olursa yardımcı olurum
  • ayrıca bence oyunla işi olmayan için ideal bir tel.ben snapten kendi kullandığım uygulamaların hepsini indirdim.ve gayet sorunsuz çalışıyor hatta daha önce kullandığım androıd telden daha iyi çalışıyor.oyun olarak temple run subway racers birkaç oyun yükledim oynanıyor ama ekran ufak kalıyor biraz .onun dışında bence mükemmel bir telefon.
  • thermofısa T kullanıcısına yanıt
    Yardımın için teşekkür ederim, gazete uygulamaları ve internet tarayıcı hızının bir miktar yavaş olması dışında keyifli bir telefon. En az 1 yıl kullanmak niyetindeyim, iphone 5s ten sonra rahatlığa alıştığım için braz garipsedim yoksa gayet iyi cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.