Şimdi Ara

Arkadaşlar Böyle Bir Virüs Olamaz Soyuldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik 2-3 gun once steam hesabimdaki cs go itemlerim calinmistI(keylogger gibi saniyodum ).bunun ustune mcaffe ile hemen virus taramasi baslattim ve 4 tane virus buldu hemen karantinaya aldim.Artik virus yoktur filan diye sifreyi filan sifirladim tekrar hesabima girdim oynadim filan sonra bugun steammim acikti bilgisayar karartma moduna gecti sonra bende kalktim yataga yattim telefondan biseylere bakiyorum sonra birden bilgisayar kendi kendine karartmadan cikti steam e girdi profilime girdi gezdi ordan envanterime girdi.Sonra steami kapatti tekrar karartma moduna gecti.bende orda olanlari izliyorum ama nasil korktum elim ayagim filan titriyo noluyoruz oldum bi kere.Nasil bir virusse Format atiyorum suanda.hayatimda boyle bir sey gormemistim nasil virusse.Bunuda nasil yapabiyorlar anlamadim. Bilen bi fikri olan varsa paylassin lutfen.Hayir boyle yaparak benim butun herseyimi elde edebilirlermis gormeseydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o nasil bir sey yav Gecmis olsun

• Telefon ve email onaylamayı aç girse bile çalamazlar.Ayrıca anlattıkların saçma geldi çok çocukca korku filmi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: asevim69

Telefon ve email onaylamayı aç girse bile çalamazlar.Ayrıca anlattıkların saçma geldi çok çocukca korku filmi sanki

Valla onu bunu bilmemde bazılarımızın envanteri 2 3 kuruşluk skinlerden oluşmuyor bana olsa aynı olay benimde bi taraflarım atardı
  • geçmiş olsun

Arkadaşlar Böyle Bir Virüs Olamaz Soyuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 15 Ocak 2016; 1:24:05 >
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Envanterinde yüksekse çaresine bakacaksın efendi temkinli olacaksın.O kadar envanter olan birisi hesabını korumasını bilir.
  • anlattığın şey rat virüsü muhtemelen bir exe dosyası açtın ama artık anti virüsler çok kolay yakaladığı için neredeyse kullanılmıyo senin anti virüs armut mu topluyordu acaba? format atıp kaspersky yüklemeni öneririm birde pc de kayıtlı tüm şifreleri facebook hotmail steam diğer oyunlar vs başka bi aygıttan değiştir çünkü hepsini tek tuşla almıştır
  • Titan kardesim hic bir sekilde saka yapmiyorum saka yapsam niye gecenin bu saatinde boyle seyler aklimdan gecsinki bunla mi ugrasiyim oturup.
    Adamda galiba bu sekilde bicagimi satti cunku baska bir pcden girseydi direk 7 gun pazar cezasi verirdi.
    Eger isterseniz virusu de veriyim yani talker. Com a girin indirin bakalim sizinkinede giriyo mu deneyelim adam beni bu sekilde dolandirdi ts gibi bir sey sey dedi indir ve kur dedi.Safligima geldi :(

• Knockin16 kullanıcısına yanıt
    Kardesim aynen oyle oldu ama mcaffe sizin icin tariyor filan dedi bulamadi galiba bilmiyorum rar dosyasinin icinde oldugu icin olabilir mi ?

• Hocam biri bilgisayarına girmiş, bir sene önce benimde başıma gelmişti aynısı.

cryptr.org uzantılı olabilir, ctrl alt delete yap ve exe dosyalarının sonuna bak gözüne çarpan farklı bir link varsa o virüstür.

cryptr.org isimli bir siteden benimde bilgisayarıma girilmişti. Ben sonradan fark ettim, ben bilgisayardayken aniden bir pencere açıldı ve yazılar yazılmaya başladı, adam benimle konuşmaya başladı işte steamindeki oyunlar iyiymiş vs. ardından inanmıyorsan kanıtlayım dedi pcnin ekranı karardı ve dvd rom açıldı kendiliğinden bende hemen pcyi kapamıştım korkudan.

Neyseki benim hesaplarım çalınmadı ama çok dikkatli olmak lazım. Geçmiş olsun. Combofix yükle bu arada çeri çöpü temizler.
  • Format Attigimda Hicbir sekilde Etkisi kalmaz degil mi ?

• hayırlıbey H kullanıcısına yanıt
    Ahahahaha güzel taktikmiş seninki bide seni ciddiye alıp insanlar yanıtlamış burda ulan iyi güldüm gece gece :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asevim69

Envanterinde yüksekse çaresine bakacaksın efendi temkinli olacaksın.O kadar envanter olan birisi hesabını korumasını bilir.

Tamam doğrusun hocam sende ama bazıları koruyamıyabilir envanterini onlarda neyapsın işte hackerlara söverler olur biter yani
  • come41 kullanıcısına yanıt
    Guzel taktikmis diyosun kardesim ciddiye alan filan olmus diyosun senin gibi akli olmayanda varmis demekki
    İstersen talkerpro.com'a girip rarin icindekini ac da kur bi kere bakalim o zmn inancak misin? Birazda gece gece biz sana guleriz.

• Korkuttun. Avast kullanıyorum yeterli oluyor mudur acaba.
  • Avastlada tarama yapmistim ama bulamamisti :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hayırlıbey

Guzel taktikmis diyosun kardesim ciddiye alan filan olmus diyosun senin gibi akli olmayanda varmis demekki
    İstersen talkerpro.com'a girip rarin icindekini ac da kur bi kere bakalim o zmn inancak misin? Birazda gece gece biz sana guleriz.

Talkerpro ya seni iten neydi ? Fazla merak iyi değil .Özellikle rus sitelerindeyken
  • Csb

• Hocam itemler konusunda endişelenme 2 kere hesabım ve itemlarım çalındı steam seni haklı bulduğu sürece itemlerin geri gelir.Yeni viriusler çok garip gerçekten bende team speak a girdiğim için hesabım çalınmıştı.Adam sana adres veriyor adrese giriyorsun işte hoşgeldiniz ws gibi birşey çıkıyor basıyorsunuz ve bütün hesabınız gidiyor.Ama endişelenmeyin küçük çoçuklar yaptığı için hesap bilgilerinize uğraşmaya çalışmıyorlar tek istedikleri vulcanlar asimovlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.