Şimdi Ara

arkadaslar bu aleti cozemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu alet cok karmasik yeni aldim 9 gundur aletle ugrasiyorum siteyi tariyorum ama pek birsey anliyamiyorum sorularim sunlar arkadaslar kiziyorsunuz ama bulamiyorum neyin ne ise yardiklarini o yuzden yazmak istedim ziphone nedir jailbreak nedir installer programi telefonumda yok nasil yukluyebilirim installeri ziphone ve jailbreak nasil kullanilir amaci nelerdir forumda herkez sadece kullan yukle su olur diyorlar nasil kullanilir ne ise yarar ne zararlari vardir soylememisler yada ben gormedim arkadaslar aranizda bir arkadas yokmu bana msn adresni verecek bana yardimci olacak sizde bizim dustugumuz bu zorluklarla ugrastiniz anlarsiniz halimizden lutfen yardim edin msn adresimi koyuyorum bana bu aleti anlatim bu aleti cozmeme yaricak arkadasa bende yardim etmek isterim simdiden tesekkurler adresim devils_grandchild@hotmail.com ve birde firmware nedir

LUTFEN YARDIMCI OLUN BU ALETI COZMEK ISTIYORUM FORUMA BAKMAKTAN GOZLERIM AGRIYOR ARTIK

• banada yrn gelior 16 gb lık modeli bende bilmiorum hiç bişi bakalım ne olacak hakkımda hayırlısı
  • vallaha bana anlatan olmadi. bende arastirma yaparak ögrendim, anamin karninda ögrenmedim.
    ziphone.org da ziphonen ne ise yaradigini ogrenirsin. Burda zipone son sürüm 3.0 indir. Bu senin isini görür. ziphone 3.0 ile bik tikla unlock jailbreak installer yapiyor/kuruyor.
  • arkadasim sende bu sorunlari yasamissin ne vardi anlatsaydin bizede cunku benim gibi bilmeyen bu telefonu cok ve hergun konu acmak zorunda kaliyoruz bizi iyi bilgilendirseniz yardim etseniz bizde bu kadar konu acarak siteyi kirletmeyz deyilmi arkadasim
  • yokmu bir yardim edecek yaaa bu kadarmi zor anlamadim bu isi pofffffffff
  • öncelikle; sen iphoneda telefon kullanabiliormusun? hayirsa bu sorunu once cozelim, evetse anlamdigini anlatmaya calisirim.
  • kardesim msn adresim devils_grandchild@hotmail.com lutfen yardim et galiba aleti bozuyom
  • kardesim adresmi verdim bir eklesen az once ziphone actim telefon jailbreak tusladim 10 dakka bekledim bise olmadi ekranda cd ve usp resmi vardi cektim teli sonra kapatma tusuna bastim sonra geri actim bir suru yazilar cikiyor nie oldu anlamiyorm galiba aleti bozuyorum iste benle konussaydiniz ne yapacagimi bilecektm lutfen biriniz ekleyinde yardim edin lutfen yaa
  • kardeş yaş kaç?
    bu panik ve acele neden????
  • kardes yasimla ne ilgisi var aleti bozdum kesin yardim diyorum
  • Aleti bozduysan ne yardımı etcez
  • bak arkadasım guzel sorularını sormuşsun ve cvp bekliyorsun bir umutla...Bir düşün bu sorduğun soruları daha önce 10 larca defa başka konularda anlatmış olan arkadaşlar sence buraya gelip tekrar anlatırmı...Bence araştır biraz güven bana forumda tüm sorularının cevaplarını bulacaksın.
    yardımcı olamadığım için üzgünüm ayrıca.Durumunun zorlugunun farkındayım panik olma koy telefonu bir kenera ve araştır bir süre.
    kolaygelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.