Şimdi Ara

ArkadaşlAr Bu Ayın 15 şinde açılacak olan server hangisiydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilen varmi cidden Çok merak ettim..Güzel Serverdi Ama!

• muarchangel di heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

muarchangel di heralde

o server yalan oldu acılmazz o
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray_doon

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

muarchangel di heralde

o server yalan oldu acılmazz o

aynen katılıyorum sitede cs server ı kurulacak diyor mu server ı iptal

• harbiden aaaa.bende beqliodum o serwere ama yalan oldu.zaten takıştı bikaç kişile sanırım.bi ara hack yemişti site.nese artıq başka yazlara kaldı serwer.allahın yazları bitmez...
  • Arkadaslar sitesinde bişiyler var ama trex uğraşıor galiba ?http://www.mu-archangel.com/ BEKLEYİN BİRAZ ZOR ACILIO SİTE
  • NuRiCaN MU çok yakında!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Quess

Arkadaslar sitesinde bişiyler var ama trex uğraşıor galiba ?http://www.mu-archangel.com/ BEKLEYİN BİRAZ ZOR ACILIO SİTE

tek sözüm '' bekleyin ve görün ''
  • Bencede hiç bir zaman ön yargılı davranmayın derim
  • beyler launcher inmior bu serveri oynayacam ama launcher yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

Bencede hiç bir zaman ön yargılı davranmayın derim

Buna önyargı değil Tecrübe denir Merak ediyorum 15 temmuza yetişirmi. ki 15 dakikada MuServeri kurulabiliyor. Bu 15 sayısı ebru gündese özel olmalı bakalım görecez..
  • Server Su an ONline Kardeşim..sitede Öle yazıor..ben de launcherini bulabilirsem hemen girecem ama
  • launcher inmio arkadaşlar?launcheri warsa herhangi bi siteden upload edebilirmi acaba?bizde oyanaalım
  • olem ne diyonuz leyn bahadir nbr laa sen ban yedin gene kopamamıssın burdan be kardesim cs serwerini bi wersene link at falan bi goz atalım bahadir trex tmmı ben manyakturk hadi beklıyom cabuk ol ozledim lan seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

olem ne diyonuz leyn bahadir nbr laa sen ban yedin gene kopamamıssın burdan be kardesim cs serwerini bi wersene link at falan bi goz atalım bahadir trex tmmı ben manyakturk hadi beklıyom cabuk ol ozledim lan seni

yaw arkadaslar kusura bakmayin yeri deil ama countere internetten oynamak icin ne yapmak gerekir bi yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

olem ne diyonuz leyn bahadir nbr laa sen ban yedin gene kopamamıssın burdan be kardesim cs serwerini bi wersene link at falan bi goz atalım bahadir trex tmmı ben manyakturk hadi beklıyom cabuk ol ozledim lan seni

serverler 1.6 NS mi öyleyse bende onarım

• durun leynn bahadir serweriiiiiii aciyoooo yasasin yupıı sitesini yapmıs ama serwer oflıne galıba bı onlıne olsun bakam halletsin cocuk onlarlan urasyo uras bahadir bi yap bakalım canımız sıkılyo bu aralar oynucak yer yok kasak sende bea agabi bakalım yenı serwerina cabuk ol yosun buralarda bak serwerla ilgilenmekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 19 Haziran 2006; 22:17:17 >
  • ama launcher inmiyo
  • 8 kişilık bi takım war ztn beyler ya yapmayın bakın sızler ındırmeyin bu serweri laucherdaki kotanıza bile yaık 10 gune kalmaz kapanır gorceksınız diyorum biş demiyorum herkes biliyo bu adamın serwerini !!gerisi size kalmıs bişe tabıkı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 20 Haziran 2006; 0:07:32 >
  • yok ya ben trex in serverlerini seviyorum hem benim adsl sınırdız
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.