Şimdi Ara

ArkadaşlAr Bu Ayın 15 şinde açılacak olan server hangisiydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manyakturk sen haddini fazla aşmaya başladın lan adamlar belki oynucak nerden bilion SERVERİ CEKEMEDİGİN İCİN KONUSUYORSUN İŞTE
  • eywllah oke bişe demiyom dedim ya bende oynucam 1.cilikde gozum war merak etme sen bu sefer tekım !! tmm ardaslar ya gecmiş olaylar kapansında beyaz bı sayfa cekelım bakalım nasi bişe oluyomus bu sayfa!!!

haddini asan ben dielim sendin bi zamanalr !!!!ama kapattik gene iyisin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 19 Haziran 2006; 23:26:12 >
  • eyw. benim serverimde hakkıyla oynayanın herzaman yeri vardır sende birzamanlar benim serverimin gözde playerlerindendin ama git gide güvenimi sarstın o ayrı konu
  • bu serwerda bi kaç playerden sona ben kastim ama bak acık olmak lazım ben o serwerda yanı mayısda aztıgın serwerda o abileri kastim hepsını sen biliyosun master guildi yanı konular gene acılmasın ama sen diyosunkı hep sunu dedin ben sutten cıkma akkasıgım benım hatam yok herseyi sizler yaptınız sizler kimsiniz bundan baska aksi bişe kabul etmedin onalri sinirlendirende buydu ztn bak ama ınan kulaklarina gitmesin serwer actgin gercekten haalaa sinirliler benım belkı fazla bişeyim olamsada olnlar cok ofkeli gelırsemde tek gelcem ztn ama slmlari war hep seni soruyolar bana bende diyorum ıyııı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 19 Haziran 2006; 23:40:15 >
  • manyakturk beni kızdıranda ne biliyormusun kc yasında adam olmuslar hala baslarını almıs küfür edip duruyorlar bende onları bebek olrak görüorm

bide en kızdıgım olay serverda 1 dupe yaptılar diye kendilerini bisi sannediyorlar bu forumda herkes dupe yapmayı biliyor ve yapmıstır ONUN İCİN DUPE YAPAN HACKER OLMUYOR SÖZLEDE BİRŞEY GERCEKLEŞMİYOR

PERŞEMBE GÜNÜ DEDİCATED E GECECEGİZ SERVER DOSYALARI TAMAM KENDİ PC'MDE ACIORM SERVERİ TEST ETMEK İCİN İSTİYENLER GİRİP BAKABİLİR

http://www.mu-archangel.com
  • eyw dupe deil ama senın database lerine dek ulasıyolar sen kafanı takma onlar senı sadece azıcık kızdırmak ıstedılerr ama olarlay yasandi neyse bu cuma serweri ac baslayalım herkes tatıle gitcek bakalım bi yada erken ac musaıt olursa!!!!buarada 2 ay ayakta tut!!!kalıcı olsun!!

ebru gundesi salla mu ya basla sen !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 19 Haziran 2006; 23:51:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

eyw dupe deil ama senın database lerine dek ulasıyolar sen kafanı takma onlar senı sadece azıcık kızdırmak ıstedılerr ama olarlay yasandi neyse bu cuma serweri ac baslayalım herkes tatıle gitcek bakalım bi yada erken ac musaıt olursa!!!!

ebru gundesi salla mu ya basla sen !!!

cuma gunu cok gec olur

• pfff hala database fln ediorsun tamam tamam kapa bu konuyu anlıorm onları serveri simdi acıcam test etmek isteyen girebilir

register :http://www.mu-archangel.com/register.php

patch :http://www.mu-archangel.com/patch.rar
  • persembe test yapıcam diyo yapsın sona acsın!!!!sona problem olmasın !!!haa arkaadslar gelın bi deniyelım ya zarar cıkmaz turkiyede kolay mu yok artıq
  • off ulen off keske chaos castelde olsaydı
  • trex clientta sorun warya bi baksana bu arada serwer tam olarak hangi gun acilioo??
  • ok clienti düzeltiriz elinde clienti olan patch i indirip girebilir ayrıca serverda 1.02d versiyonun setleri itemleride war

Experience 4000
    Drop Rate %50
    Lvl up points 5-7
    Bless Bug Off
    Version 1.1E+1.02d
    Reset Level 400
    Reset System Auto
    +5 Box of kundun Volcano,Darkness..

Serverdaki spotlar inanılmaz güzel

Exc item düşme oranı cok iyi aida ya gidip 1 günde volcano [ gladiator ] set düzebilirsiniz exc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --tReX-- -- 20 Haziran 2006; 0:55:26 >
  • BU SERVER GENE KAPANACAK KAC KERE KAPANDI ACILDI DATABASE GITTI GELDI UNUTTUM BEN... GIDIP BIDE BILE BILE CARLARINIZIN GITCEGINI BURAYIMI KASICANIZ BUNUN NERESI ON YARGI?.
    KASACAK OLANLARA AKIL FIKIR :)
  • bu serverda oynamıyorsan yorumda yapamazsın demektir ....

insanlar oynayıp oynamayacaklarını kendileri karar verir senin düşüncelerine ihtiyacları yok
  • Ya cocuk senın butun hesapların sılınmedımı ? sen utanmadan gıdıp bıdaha hesapmı aldın abem?
  • aga sen tartismayi boswer ya sanane tr iste muhalefet cirkef herif nese aga bi client ayarlasana be hadii bide serwer 7/24 mu?*
  • lan senin yasın kacta bana abem dion yaşını başını bil 0-15 yaş cocugu
  • trexxx odamisin yaww yardim ettde baslayam serwera bi stres atam zaten karneyide aldik bi rahatlayam yaww i yardim etde girem su serwera
  • --tReX-- patch virüslü avast ı öttürüyo hemen bi bak bence
  • sadece 1.02d DEn oynayabiirmiyim bu serveri?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.