Şimdi Ara

ArkadaşlAr Bu Ayın 15 şinde açılacak olan server hangisiydi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------

aga sen tartismayi boswer ya sanane tr iste muhalefet cirkef herif nese aga bi client ayarlasana be hadii bide serwer 7/24 mu?*

Ya Sızde akıl olsa bu serverı kasmazsınız zaten kasın ne halınız warsa gorun adamın annesı kızıo Serverı kapatıo Adsl parası kotadan fazla gelıo 1 ay serverı kapıo dıer ay tekrar acıo Cocuk oyunu gıbı Daha database yedeklemesını bılmez Ablası gelır databaselerı kurcalar sıler.... Bebek serverı MuArchangel
    Utanmadan bıde ArchAngel Network yazmıs :D:D:D 1024 baglantılı Network um benım :D:D muehaueh
  • benden sölmesi body bunu rahat bırakmaz bu sefer ebru değil bülent ersoy resmi koyar..neyse herkese iyi kasmalar!!!!!
  • puhahah o kendi pc sini bile hackleyemez
  • trex serwer hala test asamasinda mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: --tReX--

puhahah o kendi pc sini bile hackleyemez

belli olmaz böyük konu$mamak lazım
  • Bu server Kapandıgında 1 Beyınsız ınsan Eger Topıc acarsa MuArchAngel neden kapandı dıe Yemın ederım burdan ızmırden Benden ana avrat sulalesıne kufuru yer o kadar dıorum ben sıze en fazla 3 ay verıorum bu serverın acık kalması ıcın... Okullar acılınca malum Uyuması lazım ArchAngel Network Admınıstatorun :D:D muehaueh
  • quote:

Orjinalden alıntı: --tReX--

quote:

Orjinalden alıntı: Quess

Arkadaslar sitesinde bişiyler var ama trex uğraşıor galiba ?http://www.mu-archangel.com/ BEKLEYİN BİRAZ ZOR ACILIO SİTE

tek sözüm '' bekleyin ve görün ''

aslanım trex açıcak server ı hadi be koçum. bide 1.1 den anlamadığım için 4000 exp iyimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 20 Haziran 2006; 12:24:48 >
  • sanane sen dogru dedigi gibi çirkef adamsın ve 0-15 yaş gurubu bebesisin hadi abicim sen git kumu eşele kumda oyna
  • yav ii de dır dır otuo bu firus programı patchde virüs var galiba trex kontrol et bi
  • patchda virus war benim kasperde otmeye basladi
  • bende anlamadım anasını neden virüs dior normal main exey le launcher işte
  • sadece clint ı indirsek yetermi
  • server suan online mi?
  • trex launcheri zypher mu dosyasinin icine atsak olurmu?
  • olur server test asaması icin online arkadaslar daha sonra bilgilendirecegim sizi
  • ya server 97d+99i di ne guzel neden deiştirdiniz gi?ufffff ufffffff kota dolu zaten trex yabmasaydın bea
  • site neden açılmıo yoksa açılmıcakmı
  • tamda onun hakkında bisi dicektim siteye yeni dosya upload ediom ondan acılmıuo dedim ama bunlar böyle bisi yazar die al yazmıssın
  • quote:

sanane sen dogru dedigi gibi çirkef adamsın ve 0-15 yaş gurubu bebesisin hadi abicim sen git kumu eşele kumda oyna

Abem Yaşım 17 Yaşımdanda hıc bı zaman gocunmadım akıl yaşta deıl baştadır.Isterse yasın 30 40 olsun sende beyın yok yerım yaşını.Daha ınsanlara karsı olan sorumluluklarını yerıne getırmıosun ne otuyorsun Server kurmak sorumluluk ıster ınsanların emeklerını Taşıyabılmek ıster.Sen hangısını yapıyorsun 1 ayda 1 res atarakmı Yerıne getırıorsun sorumluluk gorewını Bu server kac kere acıldı kapandı hatırlamıyorum.Elbet Bole Malca Olan BıSeyden anlamayan HErgordugu Serverı kasan Beyınden yoksul ınsanlar wArdır bu Forumda MuArchangelı kasanların hepsı Yukardakı dedıgım tabırle aynıdır.Ben dıcegımı dedım 1 kısı nıe mu archangel kapandı dıe bı laf etsın Cevabını sanıyesınde verırım.

Bebeler Server kurmasın mumkunse!...
  • Server böyle bir makinede acılıyor ceneni artık kapalı tut kendını begenmıslık veya bışgı salagı oldugunu bu kadar bellıe etmene gerek serverı trex ılebırlıkte ben acıyorum sponsor oldum sırf sana kapak olsun die server amerikadaki bir dedicated makinede acılıyor

AMD 1400 1 GHz
    80 GB HDD 1 GB Ram
    100 Mbit Port Limitsiz trafik
    cPanel, Plesk, DirectAdmin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.