server bahadır ın evinde acılıo du hanibahadır da bursada mı ne oturuodu vayy be adama bak sırf sderver için amerikaya tasınmı$
quote:
Orjinalden alıntı: SoulRever
Server böyle bir makinede acılıyor ceneni artık kapalı tut kendını begenmıslık veya bışgı salagı oldugunu bu kadar bellıe etmene gerek serverı trex ılebırlıkte ben acıyorum sponsor oldum sırf sana kapak olsun die server amerikadaki bir dedicated makinede acılıyor
+1 soul rever bravoo kardes şöyle adam gibi serwer acinda oynayalim yaz aylarimiz tatilimiz heba olup gitmeden
Server ıcın amerıkaya tasınmasına gerek yok uzaktan kontrol edebılır.Bu Dedıcated ısı Yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :d
quote:
Orjinalden alıntı: sananeTr
Server ıcın amerıkaya tasınmasına gerek yok uzaktan kontrol edebılır.Bu Dedıcated ısı Yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :d
lan olm senin isin gucun yokmu burda mal mal konusuyon
quote:
Yaşı 23 akıl yaşı 10 olan abem sus bakam... kk = zen hala unutmuş deılım. :D:D
quote:
quote:
hadi canim hadi gulum yuru isine
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Dragon
quote:
quote:
hadi canim hadi gulum yuru isine
GİT KUMDA SEN OYNA 15 LİK BEBE
quote:
Kendıne bakmaz Gelır baskasına laf atar. Yaşım 17 olmasına ragmen 30 yasındakı adamdan farkım yoktur Ha Fızık olarak Yuz olarak genc ımdır.Bıde yaşımın werdıgı delılıker olsa gerek.Ama senın gıbı cocuk deılımdır.Gıt Bıraz buyut Kafanı oyle gel... Sen daha annenden ızınsız Sokaga cıkamazken ben Sehırler arası yolculuk yapıodum abem. Hade Bye bye pls.
sen eskidende böyleydin emziğini kaybedince hep ağlarsın yine ağlıyorsun emziğinimi kaybettin bebe sizin alayınız böyleydi beyinsiz beyinsiz laflar ederdiniz siz bende bebekliğinize verirdim şimdide bebekliğine verior tamamı abicim hadi büyüde gel karşıma
Bu Lamer Serverı Hakkında bır daha Msg Atmıyacagım!... Hakkımda Konusan Olursa Karışmam İşim gucum yok bebelerle Muhattap olup sevıyemı dusurdum Hadı bye .
quote:
quote:
Kendıne bakmaz Gelır baskasına laf atar. Yaşım 17 olmasına ragmen 30 yasındakı adamdan farkım yoktur Ha Fızık olarak Yuz olarak genc ımdır.Bıde yaşımın werdıgı delılıker olsa gerek.Ama senın gıbı cocuk deılımdır.Gıt Bıraz buyut Kafanı oyle gel... Sen daha annenden ızınsız Sokaga cıkamazken ben Sehırler arası yolculuk yapıodum abem. Hade Bye bye pls.
wahh waaahh adam ilk defa sehirler arasi yolculuk yapti ve kendini adam zannetmeye basladi
quote:
wahh waaahh adam ilk defa sehirler arasi yolculuk yapti ve kendini adam zannetmeye basladi
Abem yazmıcam dıomda sende gıdım kafa yok ya bılıonmu? Bak ordakı tabırıme Gordunmu ne yazdım Sen sokaga annenden ızınsız cıkamıyorken ben Sehırler arası yolculuk yapıordum yazdım... adam 16 yasında olmus bu yastada annesınden ızın alcak halı yok 10 12 yaslarındayken bahsettım.. Annadınmı sımdı ılla herseyı acık acık bolemı yazmak lazım 23 luk abem... HAde.
quote:
quote:
Abem yazmıcam dıomda sende gıdım kafa yok ya bılıonmu? Bak ordakı tabırıme Gordunmu ne yazdım Sen sokaga annenden ızınsız cıkamıyorken ben Sehırler arası yolculuk yapıordum yazdım... adam 16 yasında olmus bu yastada annesınden ızın alcak halı yok 10 12 yaslarındayken bahsettım.. Annadınmı sımdı ılla herseyı acık acık bolemı yazmak lazım 23 luk abem... HAde.
ulan herife bak yaaa iyiki bi sehir disina cıkmıs burda hava atiyor aklinca
ya Abem BlackMagıc sende ANlama Kıtlıgımı war Harbı Anlamıyorsun yazık gıt bı Sıpastıkler ıcın acılan okula Rehebılıtasyon Gor. Ugrastıgım adamlara bak ya. Dıorumkı O adam Daha annesınden ızınsız dısarı cıkamazken ben tek basıma Sehırler arası yolculuk yapıordum Anlamadıysan HAlan GIT Ewınızın balkonundan asagı atla.
quote:
ya Abem BlackMagıc sende ANlama Kıtlıgımı war Harbı Anlamıyorsun yazık gıt bı Sıpastıkler ıcın acılan okula Rehebılıtasyon Gor. Ugrastıgım adamlara bak ya. Dıorumkı O adam Daha annesınden ızınsız dısarı cıkamazken ben tek basıma Sehırler arası yolculuk yapıordum Anlamadıysan HAlan GIT Ewınızın balkonundan asagı atla.
senin demek istedigini cok iyi anladim istersen o rehabilitasyon okuluna senin gonderelim orda senin gibiler dolu hem arkadasta bulursun kendine
Bundan sonra bu Lamer serverı hakkında konusmucam hakkımda yazmayın...
ben 16 deil 17 yasımdayım hemde eminimki senden daha cok dısarı cıkma iznim vardır ben dısarı cıkarken fln izin almam ama seni bilemem sen alıyorsun demekki biliyorsun bu olayları 11 12 yasında la aradan 3 sene gecmis işte ozamanlar bebeydin simdi bize hava yapıosn la de get bebe seni git yaşıtlarınla oyna bak arkların cagırıyor kumdan kale yapmaya annenden iznini alıp git kumdan kaleni yap annene söyle izin versin cunku daha ufaksın psikolojin bozulur kumdan kale yapıp oynamazsan
quote:
Bundan sonra bu Lamer serverı hakkında konusmucam hakkımda yazmayın...
noldu lan tırstınmıı
Çok Boş İnsanlarsınız
Sizlere Cevap yok artık. İşim gucum war sizin gibi Kişiliği bozuk ınsanlarla Daha fazla muhattap olup Seviemi dusuremıcem..
........
quote:
Çok Boş İnsanlarsınız
Sizlere Cevap yok artık. İşim gucum war sizin gibi Kişiliği bozuk ınsanlarla Daha fazla muhattap olup Seviemi dusuremıcem..