Bildirim
Arkadaşlar bu değerler normalmi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up -
uppppppppppppppppp -
BUnu ben de merak ettim, bu HDD kötüyse, açmadan iade edeceğim çünkü 240gb olanı yeni aldım -
Konu başlığın hatalı bir kere,bu yüzden bile kimse bakmayabilir. -
23 kasımdan bu güne 0 cevap :) Yarın servise vereceğim diski -
Sata 3 slotuna bağladığınızdan eminmisiniz?Normalde 500mb yazma 500mb okuma diyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ydagli42
Sata 3 slotuna bağladığınızdan eminmisiniz?Normalde 500mb yazma 500mb okuma diyor.
Makineyi exa da toplattım. sata 3 takılı olmasa okumada aynı sorun olurdu diye düşünüyorum, o yüzden kontrol etmedim -
Vatanda ssd bölümünde ürünlerin yorumlarına bakıyordum.Bu ssd'lerde yazılan değerler hiçbir zaman gerçek değerler değilmiş.Senin gibi birçok insan aynı sorunu yaşıyor. -
hocam bunun alt modeli olan v3000 ler bile bu diskten çok daha iyi yazma sonuçları veriyor. Yorumları bilemiyorum ama 200 mb çok vasat. Becerebilirsem biosu güncelleyeceğim, güncelleme sonrası sonuç değişmez ise servise vereceğim diski
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X