Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BU EKRAN KARTI GTA5 İ OYNATIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-r7-240-oc-gddr3-4gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

ARKADAŞLAR BU EKRAN KARTI GTA5'İ OYNATIRMI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. SİSTEMİMDE AŞAĞIDAKİ GİBİ RAM'LE İŞLEMCİDE DEİŞTERECEM. TAVSİYELERİNİZİ BEKLERİM. ARKADAŞLAR BU EKRAN KARTI GTA5 İ OYNATIRMI?

• quote:

Orijinalden alıntı: caner554

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-r7-240-oc-gddr3-4gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

ARKADAŞLAR BU EKRAN KARTI GTA5'İ OYNATIRMI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. SİSTEMİMDE AŞAĞIDAKİ GİBİ RAM'LE İŞLEMCİDE DEİŞTERECEM. TAVSİYELERİNİZİ BEKLERİM. ARKADAŞLAR BU EKRAN KARTI GTA5 İ OYNATIRMI?

ALACAĞIM EKRAN KARTININ LİNKİ EN ÜSTTE

• malesef dostum ekran kartını alsan da kaldırmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

malesef dostum ekran kartını alsan da kaldırmaz

dostum rami 8gb, işlemciyi i3 skylake, ekran kartınıda bununla deiştirecem olmazmı
  • 1-) O ekran kartındaki 4gb ibaresine kanıp almamalısın.
    2-) skylake anakartınla uyumsuz olduğu için takamazsın.
    3-Rami 8gb yapabilirsin ama onu da anakartına uyumlu almalısın.

Tavsiyelerim:
    Uygun fiyata i5 2500k
    4gb ek ram
    R7 265 veya 260x
    Bu sistem fullhd orta-yüksek ayarlarda, hd yüksek-çok yüksek ayarlarda gta5i rahat bir şekilde oynatacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

1-) O ekran kartındaki 4gb ibaresine kanıp almamalısın.
    2-) skylake anakartınla uyumsuz olduğu için takamazsın.
    3-Rami 8gb yapabilirsin ama onu da anakartına uyumlu almalısın.

Tavsiyelerim:
    Uygun fiyata i5 2500k
    4gb ek ram
    R7 265 veya 260x
    Bu sistem fullhd orta-yüksek ayarlarda, hd yüksek-çok yüksek ayarlarda gta5i rahat bir şekilde oynatacaktır.

Başka işlemci tavsiyen varmı nette satılık bulamadım o işlemciden.
  • caner554 C kullanıcısına yanıt
    2. El bakmanı tavsiye etmiştim ama..

http://m.n11.com/intel-core-i3-ci3-3250-35ghz-3mb-2cekirdekli-bx80637i33250-P114782480

http://m.n11.com/intel-core-i5-3340-310ghz-1155pin-6mb-hd2500-box-islemci-P119756284

Paranız varsa alttaki , yoksa üstteki. Ama en ideali 2.el 2500k ucuz ve performanslı. Ben burda bütçe bilmeden konuşuyorum bana bütçe verin size en uygun parçaları bulmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakartın 1155 socket olduğu için 1. 2. ve 3. nesil işlemci alabilirsin.Onlarında çoğu piyasada 0 olarak yok. i5 3340 600 lira civarı 0 satılıyor olması lazım.

i5 3. veya 2. nesil bir işlemci alıcaksın

8 gb 1333mhz tek slot ram alıcaksın.

Bunların yanınada Bütçen varsa Gtx 960 970 eğer yoksa gtx950 strix model ekran kartını alıcaksın.

Psu olarakta +500W bronz ve +80 serfitikalı 200 lira civarında bi şey alıcaksın.

Ultraya yakın oynarsın.

NOT:Kendi sistemim imzamdaki gibi blur motionları filan sevmediğim için kapatıyorum.Onun dışındaki tüm ayarlar ultrada sadece texture ultranın bir altı.2.5 gb gibi bir kullanım yiyor.Ama geri kalan rami normal ramden kullandığı için sıkıntı olmuyor ve aldığım fps +40 akıcı.

Eğer bütçen sıkışıksa sadece gta5 oynucam seneye çıkacak oyunları mediumda filanda oynarım diyosan.Ekran kartını Gtx750ti Strix yapabilirsin bu durumda PSU nu aynı özelliklerde 400W alsanda olur. Bu da sana 200 lira civarında ucuza mal olur High-Ultra karışık ayarlarda oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yussuf273 -- 29 Haziran 2016; 16:59:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yussuf273

Anakartın 1155 socket olduğu için 1. 2. ve 3. nesil işlemci alabilirsin.Onlarında çoğu piyasada 0 olarak yok. i5 3340 600 lira civarı 0 satılıyor olması lazım.

i5 3. veya 2. nesil bir işlemci alıcaksın

8 gb 1333mhz tek slot ram alıcaksın.

Bunların yanınada Bütçen varsa Gtx 960 970 eğer yoksa gtx950 strix model ekran kartını alıcaksın.

Psu olarakta +500W bronz ve +80 serfitikalı 200 lira civarında bi şey alıcaksın.

Ultraya yakın oynarsın.

NOT:Kendi sistemim imzamdaki gibi blur motionları filan sevmediğim için kapatıyorum.Onun dışındaki tüm ayarlar ultrada sadece texture ultranın bir altı.2.5 gb gibi bir kullanım yiyor.Ama geri kalan rami normal ramden kullandığı için sıkıntı olmuyor ve aldığım fps +40 akıcı.

Eğer bütçen sıkışıksa sadece gta5 oynucam seneye çıkacak oyunları mediumda filanda oynarım diyosan.Ekran kartını Gtx750ti Strix yapabilirsin bu durumda PSU nu aynı özelliklerde 400W alsanda olur. Bu da sana 200 lira civarında ucuza mal olur High-Ultra karışık ayarlarda oynarsın.

Yusuf kardeş senin dediğin işlemci 600 lira ben 400e yeni nesil i3-6100 alsam birde uyumlu uygun yollu anakart alsam olurmu.

• caner554 C kullanıcısına yanıt
    h110m-k anakart alabilirsin 1151 soket yeni nesil işlemcilerle uyumlu.

İşlemcini i3-6100 skylake alabilirsin.

Ama bu durumda ramlerin çok kötü kalmış oluyor.

Anakartın yenilendiği için ddr4 2133 mhz 8 gb ram alabilirsin tekli slot olması daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.