Şimdi Ara

Arkadaşlar Bu Gerekli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 hafta önce yurt dışından iphone'um geldi fakat ben herhangi bir unlock işlemi yapmadım sim kartımı taktım ve çalıştırdım şu anda her özelliğini kullanıyorum sorunsuz acaba ilerde bir sorun teşkil edermi? unlock işlemlerini yapmam gerekir mi? şimdi yada ilk restore de?

• Şimdi ilk olarak cihazınız hayırlı olsun..

şimdi yurt dışından aldınız ve hattınızı takıp kullanıyorsunuz ileride bir sorun yaratırmı derseniz bu konu hakkında sanırım kimse bişey diyemez neden derseniz yurt dışında kim ne işlem yapmış bilinmiyor

hani derlerya insan kendi yaptığı işi daha iyi bilir diye

benim şahsi düşüncem bu işlemlerin hepsini bir arada yeniden yapıp gerekli herşeyi yükledikten sonra kullanmaya başlasanız daha iyi olur en azından cihaza ne yapıldığını bilmiş olursunuz yani kendi yaptığınız cihazı bilirsiniz

bu bir nevi malı görmeden almaya benziyor yani kısacası

saygılarımla
  • yorumunuz için teşekküler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthis -- 5 Mayıs 2008; 1:32:20 >
  • sim kartını takıp çalıştırdıysan o cihaza zaten unlock yapılmış demektir. şu an hiçbirşey yapma bence. senin yapmam gereken tek şey cihazı telekominikasyon a kaydettirmek. zaten zamanla cihazı illaki restore etmen gerekecektir o zaman restore yap. hemde o zamana kadar daha fazla bilgi edinmiş olursun daha sağlıklı yükleme yaparsın...
  • teşekkür ederim telekominikasyon olayını halledicem en kısa sürede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.