Şimdi Ara

Arkadaşlar bu ne?(Acill)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aspiratörü temizlemek için dağıtırken bu parçanın konnektör girişlerini yanlışlıkla kopardım. bu parçanın adı nedir? Ne işe yarar? Bilen varsa cevaplasın lütfen...
    (içi porselen dışı yeşil bir kaplama ile kaplanmış)

Arkadaşlar bu ne?(Acill)

Arkadaşlar bu ne?(Acill)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_es -- 17 Ekim 2007; 16:11:26 >

• daha detaylı resim koyarmısın anlaşılmıo ne olduğu
  • yüksek watlı direnç diyelim eğer kopardıysan hurdacılarda bulabilirsin motorun devrini kontrol etmek için kademe kademe devreye giriyor
  • Arkadaşım sağol. Motor hızını kontrol etmek için kullanıldığını tahmin ettim ama elemanın adını tam bilmiyordum. Adını bilseydik ararken kolay olurdu.
    quote:

Orjinalden alıntı: cundali11

yüksek watlı direnç diyelim eğer kopardıysan hurdacılarda bulabilirsin motorun devrini kontrol etmek için kademe kademe devreye giriyor
  • W'lı direnç. Kırılmışsa ve değeri üzerinde yazmıyorsa, konnektörle kırıktan görünen sargı ucu arasındaki direnci ayrı ayrı ölçüp toplayarak bulabilirsin. (Düşük değerler olacaktır, sıradan ohmmetrelerle ölçmeye çalışırsan yanılabilirsin.) Gücü de motor gücünden yüksek olmalı.

Hurdacılardaki aspiratörlerin, motoru uygun güçte olanlarından sökülerek kullanılabilir.

Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.