Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BU RAMLER NİYE DUAL ÇALIŞMIYOO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS A8N5X ANAKARTIM VAR İKİ ADET TWINMOS DDR 400 RAM ALDIM TAKTIM FAKAT AÇILIŞTA 200 VE SINGLE CHANNEL YAZIO BU NEDEN OLABİLİR LÜTFEN Bİ ÇÖZÜM!!

• ilk slota ve üçüncü slota takarsan dual çalışır
  • yaptım fakat yine single görünüyor
  • kitapçığına bak
  • bakıyorum umarım bulacam bi şeeler ama şu ana kadar okuduğum senin sölediklerinden başkası diil
  • ramler uyuşmuyor olabilir. bir arkadaşından dual çalışan 2 rami ödünç alıp denersen problem netleşir..
  • dual aldıysan ddr2 ram alman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAMİM DUAL Mİ NASIL ANLARIM
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT

dual aldıysan ddr2 ram alman lazım

Böyle bir durum yok. Ddr1 ve ddr2 bellekler "dual" destekleyebilir. İki adet ddr400 yahut iki adet ddr2 533mhz alsan da kendi aralarında anakart desteği olduğu sürece "dual" çalışırlar.

"Dual ddr" ddr1 266(133)mhz devrinden beri mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Haziran 2006; 19:11:32 >
  • ne alakası var... dual olması için ddr2 almaya

saçmalamayın beyler
  • buyuk ihtimalle anakartında sorun olabilir. bi arkadaşının anakartında ramlerini dene bence.
  • benim anakart gıgabyte s648fx-rz benim anakartın dual olup olmadığını naıl anlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

benim anakart gıgabyte s648fx-rz benim anakartın dual olup olmadığını naıl anlarım.

Kesin bilgiye ulaşamadım ancak bellek girişlerinde renklendirme yapılmaması, 3 adet olmaları ve çift kanal olduğunun belirtilmesi gereken sitelerde bu yönde bir ibare bulunmaması sebebiyle desteklemediğini söyleyebilirim.

---------------
    Mobility-Radeon'un belirttiği kesin cevap anakartının Sis648FX yongasetine sahip olması sebebiyle aşağıdaki adresteki "Single Channel Memory Architecture" ibaresinde de bulunuyor.

http://www.sis.com/products/sis648fx_benefits.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Haziran 2006; 22:00:22 >

• ÇOK BASİT anakartının DUAL desteği yok...
  • peki dual pratikte ne işe yarıyor? bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim.birşeyi öğrenmişken tam öğrenmek gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.