MSN'DE " gturgut@hotmail" seklinde bir adres sizi listesine eklerse, sakin kabul etmeyin. Ortalikta yeni bir virus dolasiyor ve sizin listenizdeki biri de bunu eklerse siz de virus kapliyorsunuz. Bu sebeble listenizdeki herkese bilgi veriniz. Ayrica gt@rht.com uzantili biri msn'e eklerse bunu da kabul etmeyin.
Turk hackerlar Ruslara savas acti. Ruslar da bu virus ile Turkiye`yi mail bombardimanina tutuyor. Listenizdeki herkese soyleyin, cunku onlar ekleyince size de virus bulasiyor ve cok tehlikeli, anti virusler bile ise yaramiyor.Virus girince animasyon gibi bir iki saniye calisiyorsunuz sonra hard diskinizdeki herseyi siliniyor, veri islemez hale geliyor.
hadi len şimdiye kadar hiç bi virüs hdd demdeki dosyaları silemedi silemezde bnm elim armutmu topluyo
Ekleyim şunlari bi.
quote:
Orjinalden alıntı: amylee
Ekleyim şunlari bi.
bak bakalım ne istiolarmış
quote:
Orjinalden alıntı: amylee
Ekleyim şunlari bi.
ya bu rus pc kurtlari hic rahat durmuyolar galiba.. arkadasin yazdiklarinin aynisini iki senedir degisik yerlerde gordum.. bu hikaye hala bayatlamadi anlasilan..
Herzaman böyle bi msn adresi eklemeyin virüs diye söylenir şimdiye kadar beni ekleyen olmadı ama
yaw ne acaip ve saçma bi mesaj ruslar napsın benim mailimi hadi türküm diye bişey yapacaklar ekleyin ce noluyor. msn e eklemekle virüs geçmez eğer aldığın dosyada virüs varsa geçer. böle şeyler oluyo zaten de eklemekle virüs geçeceğini ilk defa sizden duyuyorum . bu arada bu haberi yayan arkaş çok televizyon izliyo galiba:):):):)