Şimdi Ara

arkadaşlar bu yaşlı anakarta ekran kartı tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msı 815 pro onboard destekli eski bir anakart pentium3 muhtemelen 735 mhz bilgisayarcıdan 256 MB SAPPHIRE ATI 9550 (128Bit) TV DVI 8X bir ekran kartı aldım ama slotları farklı sanırım ekran kartını takınca bilgisayar açılmıyor kullanma klavuzunda onboard destekli bir ana kartınız varsa bunu bilgisayarınızın belgelerine bakarak bunu anakart üzerinde devre dışı bırakın yazıyor bu ekrankartı anakarta tam oturuyor ama bilgisayar açılmıyor ayrıca resimdede görüldüğü gibi kahverengi uzun slota takıyorum sadece pervanesi dönüyor birde anakartta bulunan slot tek girişli ama ekran kartı slotu ikiye ayrılmış bilgisayarcı satarken agp slotlu hepsine olur dedi işin içinden çıkamadım yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim

arkadaşlar bu yaşlı anakarta ekran kartı tavsiyeniz

• anakartın biosunda onboard olan ekran kartını kapamadan aldığın ekran kartı çalışmaz
    bios a gir ve onboard olan ekran kartını kapa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 22 Şubat 2008; 14:13:08 >
  • arkadaşın dediğini yaptığın zaman gene sonuç alamıyorsan anakartın agp 4x destekli olabilir 8x bi kartı çalıştırmayabilir..
  • anakartın biosundan bütün onboard yazan yerleri disaeble yaptım ama hala sorunu çözemedim 4 x destekli bir ekran kartı bulmak zor sanırım yalnız 8x ve 4 x desteği beraber sunan bu ekran kartını alsam sorun çözülürmü bu sitede buldum alsam sorun çözülürmü

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd48903#tablnk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.