Bildirim
ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA TÜM SORUNLARINIZI BURAYA YAZINIZ (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kart koyuyorum shaya saldırınca can benden gidio hiç yenemedimmm -
aga yugi destinyde kart açma yoq mu ya çok zor 15 kere oynadım 4 kere yendim ya 6 tanesinde zaten yugi exodia çekti -
-
ya arkadaşlar
bana içinde exodya ve 3 mavi gözlü olan bir deste lazım ama güzel olsun an fazla 45 kart olsun
lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgekisi -- 22 Mayıs 2007; 19:42:09 > -
-
himachide bir servere girdikten sonra ne yapcaz yardım -
-
hayır
omer_67_faruk@hotmail.com adresine girip bana deste sırası yapıp yazmanızı istiom yardımınız için saolun -
-
ne zaman bana sölicen -
ya arkadaşlar ben joy'le ilgili bişi sorucam..onu yenmek istiyorum ama oyun arızalı.bi kere ses yok duel mode single-match ikisindede joey hiç durmadan konuşuyoses olmadığı için anlayamıyorum ne söylediyini... -
sen boş ver anlıyacak bşy yok ,ingilizce konuşuyo -
quote:
Orjinalden alıntı: -yu-gi-oh-
sen boş ver anlıyacak bşy yok ,ingilizce konuşuyo
bencede sorun saçma olmuş.
/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duello kralı -- 25 Mayıs 2007; 14:05:40 > -
Ya arkadaşlar lütfen yardım edin bana iyi bir deste ve bu forumda nasIl konu acacagimi ogretecek bir arkadas gerek lutfen ekleyin onuri96@hotmail.com herhalde bu msn adresimi verdim diye banlanmam degilmi? bu forumu bilmiyorumda ne olur nasıl olur yardım ederseniz sevinirim..... -
offff kartlar oyundan çıkınca gidio her seferinde oyunu cd den yükledim nası halletcez bunu??? -
Arkadaş ya bnm msn yi ekle oradan konusak -
bütün oyunları indirince kartlar çoğalıyomu bi oyunda mesela 100 kart var bu kartlar çoğalıyomu -
Hayır kart sayısı artmıyor arkadaşım. -
hamachi de pingle dememize gerek car mı ağ kurmak için gerekiyosa bazen istek zaman aşımına uğradı falan dio
nası olcak bu iş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X