Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA TÜM SORUNLARINIZI BURAYA YAZINIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendine ağ kurmak istiyorsan sadece create network(yeni ağ)oluştur diceksin ve yazıcaksın ok
  • bnde bişi soracam bnim yuginin ekranı küçülüyo düzeltiyom kapatıp açınca bir daha küçülmüş oluyo bunu nasıl yapacağız söyler misiniz?
    bu arada duello kralı gelde duello yapak
  • OPTIONS tam ayarlıcaksın onu 32 bit yap.Bu arada duellonu kabul edyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: duello kralı

OPTIONS tam ayarlıcaksın onu 32 bit yap.Bu arada duellonu kabul edyorum.

tmm yarın sabahın ilk saatlerinde
  • saat 13:00 da olsun.
  • Arkadaşlar Joey The Passionda açtığım tüm kartlar silindi.Düello kayıtlarımda gitti Normalde bunu şimdiye telafi ederdim ama yeni açtığım kartlarda oyunu kapatınca siliniyor. Üstelik yaptığım düelloları tekrar izlemek için kaydedemiyorum. Lütfen yardım edin S.O.S.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.A.B.9 -- 1 Haziran 2007; 22:17:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: umut_yaz170

Arkadaşlar Joey The Passionda açtığım tüm kartlar silindi.Düello kayıtlarımda gitti Normalde bunu şimdiye telafi ederdim ama yeni açtığım kartlarda oyunu kapatınca siliniyor. Üstelik yaptığım düelloları tekrar izlemek için kaydedemiyorum. Lütfen yardım edin S.O.S.

banada öyle olmuştu düzeltemedim sildim baştan yükledim.başka çaresi yok

• beyler ya benin yugioh joey the passion varda oynuyodum sonradan sorun vermeye basladı nasıl tekrar yüklicem yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan_03

beyler ya benin yugioh joey the passion varda oynuyodum sonradan sorun vermeye basladı nasıl tekrar yüklicem yardım ederseniz sevinirim

http://www.yugiohturk.com/forum/viewtopic.php?t=2652 buradan
  • ABİ ÇOK SAOL YA BENDE ONU ARIYODUM 15 20 TANE KART KAZANDIYDIK AMA GİTTİ NESE TŞK
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan_03

ABİ ÇOK SAOL YA BENDE ONU ARIYODUM 15 20 TANE KART KAZANDIYDIK AMA GİTTİ NESE TŞK

görevimiz
  • "Düello Kralı" isimli arkadaşın yazdığıhileyiuyguladımve hemyenikartları açtımhemde kayıtsorununu düzelttim...
  • Kankalar oyunun resmini nasıl koyuyonuz??????????????????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut_yaz170

Kankalar oyunun resmini nasıl koyuyonuz??????????????????????????????

oyundayken resim koymak istiyosan:
    print sreen tuşuna bas painte gir ctrl+v ye bas
  • lucario dediklerimi unutmamışsın
  • Arkadaşlar ben desteme tanrı kartlarını ve TWDOR falan koymak istiyom
    Bana yardım ederseniz çok sevinirim lütfen şu gariban arkadaşınıza yardım edinn
    Ben yettiiim dilenciyim, konu konu gezerimm, beni gören abilerden birazcık yardım isterimmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgekisi -- 2 Haziran 2007; 12:30:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bilgekisi

Arkadaşlar ben desteme tanrı kartlarını ve TWDOR falan koymak istiyom
    Ben yettiiim dilenciyim, konu konu gezerimm, beni gören abilerden birazcık yardım isterimmm

onun için yeni konu açıldı ama 3 kart için207mb indiriyon 2.30 saat tavsiye etmem

• quote:

BİZİM OYNADIĞIMIZ JOEY PASSİON PC'DE BU KARTLAR HATTA TÜM KARTLAR YOK.
    DOĞAN KARDEŞİN VERDİĞİ LİNKTE TÜM KARTLAR VAR FAKAT BİRAZ ZORLAYICI BİR OYUN
    yugioh sever ne demek istediğini anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaisliN -- 2 Haziran 2007; 22:35:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

quote:

BİZİM OYNADIĞIMIZ JOEY PASSİON PC'DE BU KARTLAR HATTA TÜM KARTLAR YOK.
    DOĞAN KARDEŞİN VERDİĞİ LİNKTE TÜM KARTLAR VAR FAKAT BİRAZ ZORLAYICI BİR OYUN
    yugioh sever ne demek istediğini anlayamadım

doğan kim yav?
    sayfa sonu...

• haa bu arada ben şu 3 mısır tanrılı yugiohu yükleyemiom error verio
    veee sayfabaşı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.