quote:Orjinalden alıntı: deniz=jaden ya yaptığımız karta resim nasıl ekleniyor onun sitesini ver nereye yapacağını gösterem şimdi o yeri unuttum da warlic hamachi kota doldurmuyo burak-marik kapışacaklarınla ağ ve şifresini al nunu94 hiç biryerden üye olunmuyor oyunu indirmen yeterli.linki soruyosan biraz araştır
denizlide sahte kart nerde ama sahte kart dediğim türkçe yada ingilizce farketmez merkezde nerde satılıyoarıyom bulamıyom
Arkadaşlar benimde sorunum var hamachi yi açıyorum çevrimiçi sonra bir ağ adı ve şifre yazıorum nasıl duello yapacağımı bilmiyorum
BENİM DÜELLO YAPARAK KAZANDIĞIM KARTLAR KAYBOLUYOR OYUNDAN ÇIKIYOM TEKRAR GİRİYOM Bİ BAKIYOM Kİ KARTLAR GİTMİŞ RESİMLİ ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM VEDE Cevap A BASIP DA CVPLARSANIZ GÜZEL OLUR
quote:Orjinalden alıntı: KnightGame Arkadaşlar benimde sorunum var hamachi yi açıyorum çevrimiçi sonra bir ağ adı ve şifre yazıorum nasıl duello yapacağımı bilmiyorum BENDE BİLMİYORUM RESİMLİ VEYA YAZILI ANLATIM
quote:Orjinalden alıntı: KnightGame Arkadaşlar benimde sorunum var hamachi yi açıyorum çevrimiçi sonra bir ağ adı ve şifre yazıorum nasıl duello yapacağımı bilmiyorum araştır... slifer alt+f4 fln yapıyorsan öyle olur.ana menüye donup quıt game ypmalısın
http://www.webhatti.com/online-oyunlar/35620-yugioh-joey-the-passion-indir-ve-nasil-online-oynanir.html alın burda oyun kart acma yaması vb var herkese mutluluklar