ya ben yükledim www.yugiohturk.com dosyası geldi ama bu dosya açılmıyo sıkıştırılmış ya da daraltılmış klasör diyo bunu napcaz
SORUYU AÇSAN
dosyayı tıklayınca : Sıkıştırılmış(Daraltılmış)Klasör geçersiz veya bozulmuş
joey the passionda save nasıl yapılıyo lütfen cewap
Arkadaşlar Exodia Karmaşasının ingilizce adı ne
diyelimki Kaiba'nın mavi gözlüsünü iki 2 kartımızdan vazgeçerek çağırdık. güçlü kartlar çağrıldığı turda saldıramaz diye biliyorum(yanlış olabilir) mavi gözlünün çağrıldığı turda saldırması için extra bir karttan vazgeçersen saldırabilir mi
quote:
Orjinalden alıntı: berk_berk_96
diyelimki Kaiba'nın mavi gözlüsünü iki 2 kartımızdan vazgeçerek çağırdık. güçlü kartlar çağrıldığı turda saldıramaz diye biliyorum(yanlış olabilir) mavi gözlünün çağrıldığı turda saldırması için extra bir karttan vazgeçersen saldırabilir mi
söylediklerin yanlış.sadece fusion kartları saldıramaz ilk turda gerçekte.ama oyunda saldırıyor.
Pek çoğunuz bununla ilgili konu açmışsınız ama yeterli anlatımı hiçbir yerde bulamadım.
Joey the passionu açıp Duel Mode'a girin.
2-Player Duel'e girin.
Karşınıza çıkacak 2 seçenekten soldakini seçin.
Adınızı kutucua yazın ve kolu kardırın.
Guest seçeneğine girin.
Birilerinin Hosta girip Duello kurup sizi davet etmesini bekleyin.
sizin anlattıklarınız çoğunlukla bunlardan ibaret.
Peki, nasıl davet ediliyor? nasıl oyun kuruluyor? hamaçi 2-Player oynamak için nasıl kullanılıyor? Davet nasıl alınıyor?
sizin anlattıklarınızla duello yapmayı defalarca denedim ama hiç davet alamadım, oyun kuramadım, davet edemedim ve hiç oynayamadım.
Sizde bişeyler anlatmışsınız ellerinize sağlık, klavyenize sağlık(), ama hiçbiri yeterli olmamış.
Exodia çağırmak için tüm parçalarının elinize gelmesi yeterlimi yoksa birde hepsini tek tek çağırmak gerekiyormu?(her el bir çağrı kuralına göre.)
Arkadaşlar ben bu forumda yeniyim ayrıca joey the passionnuda yeni indiriyorum bana kart açma yamasının linki gönderebilir misiniz?ve birazda oyundan bahsedebilir misiniz?
CEVAP BEKLİYORUM!!!!!!!!!!!!!
ayrıca kartların nasıl efeklerinin çalıştığınıda söyler misiniz?
vazgeçilenin özelliği neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee resmini göndercem
yaws bildiğiniz photoshop programları varmı
bu kart ne işe yarıyor
Pek çoğunuz bununla ilgili konu açmışsınız ama yeterli anlatımı hiçbir yerde bulamadım.
Joey the passionu açıp Duel Mode'a girin.
2-Player Duel'e girin.
Karşınıza çıkacak 2 seçenekten soldakini seçin.
Adınızı kutucua yazın ve kolu kardırın.
Guest seçeneğine girin.
Birilerinin Hosta girip Duello kurup sizi davet etmesini bekleyin.
sizin anlattıklarınız çoğunlukla bunlardan ibaret.
Peki, nasıl davet ediliyor? nasıl oyun kuruluyor? hamaçi 2-Player oynamak için nasıl kullanılıyor? Davet nasıl alınıyor?
sizin anlattıklarınızla duello yapmayı defalarca denedim ama hiç davet alamadım, oyun kuramadım, davet edemedim ve hiç oynayamadım.
Sizde bişeyler anlatmışsınız ellerinize sağlık, klavyenize sağlık(), ama hiçbiri yeterli olmamış.
tamam online yugiohla ilgili sorun kalmadı ama exodiayla ilgili sounum hala geçerli.
BEYLER O KADAR SORU SORDUM AMA BİR CWP VERMEDİNİZ SİZDEN CWP BEKLİYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN!!!!!!!!!!!!!!!!
yugioh legendary power (mısır tanrı oyunu) açılınca hata verior cevap lütfen
wizing imzan kural dışı
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz