Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA TÜM SORUNLARINIZI BURAYA YAZINIZ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ToTTalliTy

birde Demon's Die, Breath of God , Koitsu ya bu koitsunun attack 200 defans 100 ama 10 yıldızlı nasıl bir özelliği var açıklarmısınız başta saydıklarımıda tabi..

her şey resim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

quote:

Fissure ve Trap Hole Tam Olarak ne işe yarıyordu açıklayabilirmisiniz ?

resim koysan?

ama fissure bir canavar yok ediyo

ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA TÜM SORUNLARINIZI BURAYA YAZINIZ

peki bunlar ne işe yarıyor

•  ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA TÜM SORUNLARINIZI BURAYA YAZINIZ

bu koitsu

buda demon's Die Trap kartı ama resmi vardı sadece

-- sahaya yeni açık olarak konulan canavarı yok eder.

-- 1000can puanı karşılığında bir trap kartı devre dışı bırakır.

-- bilmiyom

-- gerçekte:bir zar atılır zarda hangi sayı geldiyse seçilen canavarın saldırı puanı ne kadar sayı geldiyse bölünür.
    oyunda:gelen sayı kadar 100can puanı düşer

sanırım kurtuluşum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 21 Haziran 2007; 9:57:38 >

• quote:

sanırım kurtuluşum yok

bune ayıptır sorması

• ne gidi
  • gelen kartlar çok kötüydü onun can puanıyla benimki normal
  • süper bişi oldu lucario_0071 sonunda ne çektim tabikide "EXODİA" ve maçı 1200 yaşam puanıyla aldım zuhahahahahahha

ama foto çekmeyi unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 21 Haziran 2007; 10:26:44 >

• YAAAAAAAA NASIL YENİ KONU AÇILIYO ARKADAŞLAR BİLEN VARSA ACİLLLLLL

• şu yugioh bölümünde bütün başlıkların üstünde yeni mesaj var ona tıkla sora konunu aç bende merak ettim ne yazıcanı ?
  • kardeşim allah aşkına yln söleme ne çektim exodya eksodya 5 parçadan oluşur 5ini birden mi çektin bizde yedik
  • zaten elimde 3 parçası vardı bayaadır saklıyodum sora parçalarıda söliyim 1. sağ kolu 2. sağ bacağı .sol kolu ve sonrada bi canavar geldi savunma modunda oynadım ve diğerinde gene bi canavar geldi tekrar savunma modunda ve sora başı geldi 2 el sora trap hole kullandım ve çektiğim kartta başı geldi sorada tamamladım ve maç benim oldu.. inanmayan inanmaz zorla kimseyi inandıracak değilim..
    zaten uykumda var
  • uyursan uyu bundan bize ne
    1.senin oynadığın o oyuda elinde yedi renkli balık varken bile exodya nasıl oldu
    2.o kadar çabul eksodyanın 5 parçası toplanmıo çook maç yapman lazım ki o maçlarda gemini elf gibi 1900 lük alırsın 1800 atarsın ordakiler ne öle 1650 1800 tabi inandırman için resim koy tamam deyeyim
    3.hem yenilcem dionda hemde elinsw exodyanınn 3 parçası olduğunu sölemion neden acaba
    4.bari resmi çekerken elindeki exodyadan 1ini de elindeyken çekseydin
    5.inandırıcı olmadı bari inandırıcı yap
  • artık çekmiştim ve oyun bitti.. ve aynı zamanda o fotoyu çektiğimde elimde exodia yoktu bunuda sölemiş olayım orda can puanım 3650 oysaki ben 1200'lerde kazandm..
  • ii yapmışın sana dicek bişim yok adamın kapalı kartları var bunlar çok güçlü olabilir ve sen bölece yenilmiş olabilirsin ama bilmediğim için yorum yapmıcam ama sana hala inanmıorum vede buraya sorununu yaz rekorunu deil
  • sorum var zaten orda bi kaç kart sormuştum lucarioda yanıtladı sorduğum kartlar o zamanki oyunda elimde vardı ve nasıl kullanabilirm konusunda yardım aldım hatta foto çekip yukardaki gibi koydum.. neyse inanıp inanmamak senin elinde sana saygı duyuyorum.. neyse bu konu çok uzadı kavga çıkıcak unut gitsin..
  • ben asla kavga çıkarmam vede yüksek sesle asla bir cvp yazarken konuşmam tammaaaammmmııııı bi kere bana ölee lafff etme kavgga çıkarırsın fln ben kavga çıkarmam bi kere istiosan kartları deil yumrukları konuşturalım

kavga çıkarcaksan benle konuşma ben hiç kavga çıkarmam hatta dünyada görülmemiş bişe

• ne kızıyosun yaaa
  • ya ben yükledim www.yugiohturk.com dosyası geldi ama bu dosya açılmıyo sıkıştırılmış ya da daraltılmış klasör diyo bunu napcaz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.