Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA TÜM SORUNLARINIZI BURAYA YAZINIZ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Exodia çağırmak için tüm parçalarının elinize gelmesi yeterlimi yoksa birde hepsini tek tek çağırmak gerekiyormu?(her el bir çağrı kuralına göre.)

bunu daha önce yazdım ama kimse bakmadı. Lütfen yardım

• Ya ben oyunu açıyom sound error diyor ne yapmalıyım yenidenn yüklesem düzelir mi?
  • sound eror derse demekki oyunu yüklerken bazı yerlerde hata olmuş baştan yükle ama öle desede oyun oynanır
  • Oyunu yeniden yükleyerek sorunu atlattım
    Ama ben kart açma yamasını yüklemeden oyunu nasıl exportlayabilirim??
  • oyunun bulunduğu klasörün yanına şöle bi klasör aç adı '' Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common '' oldumu bi sorun varsa cana_54_fb@hotmail.com
  • Bende bi soru sorcam o zaman herkes soruyor...

Kartlari tanımak ve ne ise yaradıklarını ogrenmek icin yardımcı olabilecek bir site vs. varmı elinizde ?
  • evt var

forum.donanimhaber.com sorcağını sor yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

evt var

Anlasıldı post derdine dusmus biri daha !.
    Adam gibi yanıtı kac saat sonra alabilecegim?
    Kartlar hakkında bilgi ver hangi kart hangi ise yarar? hadi basla o zaman !?.
  • bir sürü cevapsız soru var buraya herkes sormak içn geliyo cevaplamak için gelen yokExodia'nın 5 parçası da eline gelince oyun otamatik biter yani tek tek sahaya sürüp polimerizasyon kartı ile birleştirmrnr gerek yok
  • ben yugioh onlineyi kurdum ama nasıl oynanır yarım edermısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronark

ben yugioh onlineyi kurdum ama nasıl oynanır yarım edermısınız

Bunun için açılmış konulara bak
    veya şu lickten bak
    www.forum.yugiohturk.com
  • bu oyundaki tüm sorunlar buraya demişsiniz.ben bu oyunu oynamak istiyorum ama daha ne yapacağımı bile bilmiyorum.
    Yardıcı olabilir misiniz:?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

Orjinalden alıntı: ronark

ben yugioh onlineyi kurdum ama nasıl oynanır yarım edermısınız

Bunun için açılmış konulara bak
    veya şu linkten bak
    www.forum.yugiohturk.com

Al bk yazdım işte

• quote:

Orjinalden alıntı: Bossa
    quote:

Orjinalden alıntı: buraklogoglu

bu oyundaki tüm sorunlar buraya demişsiniz.ben bu oyunu oynamak istiyorum ama daha ne yapacağımı bile bilmiyorum.
    Yardıcı olabilir misiniz:?

quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

evt var

Anlasıldı post derdine dusmus biri daha !.
    Adam gibi yanıtı kac saat sonra alabilecegim?
    Kartlar hakkında bilgi ver hangi kart hangi ise yarar? hadi basla o zaman !?.

BURAK SEN ARAMA BUTONUNA YUGIOH ARŞİV YAZ VE ARŞİVDEN JOEY PASSION HAKKINDAYA GİRİP ARKADAŞIN VERDİĞĞİ 3 İNDİRME ADRESİNDEN 2. Yİ SEÇ VE AÇILAN SAYFADAN 10 SN BEKLEYİP DOWNLOAD YAZISINA TIKLA VEDE Bossa SENDE NE KARTI SORCAKSAN SOR

• İlk sorum su;

Oyunda sol ve sag kısımda tugla seklinde yerler var. Onlarla destemiz arasında bazı karların ozelliklerinden olsa gerek bazı alıs/verisler oluyor kimisi orda hapsoluyor tuzak kartları ile kimisi ise oraya desteden yada yokettigimiz kartlardan kart koyup sonraki ellerde fuzyon'la kart getiriyor. Bunu bana biraz acıklarmısınz nasıl oluyor. Kart getirme veya kartı oraya gonderme ?...

Oyuna her login olmamda bir onceki oyunumdan gelen kartlari bulamıyorum. Save alımı da hata veriyor. Bu konuda yapabilecegimiz bisey?
  • Ya sordum iste soruyu gene kaldı boylece yazdıgım gibi
  • kardeş anladım kadarını açaklayayım:
    soldaki tuğlalara saha kartlarını koyuyorsun mesela fusyon geçiti 2 fusyon kartını birleştiriyor ardarda istediğin kadar yani bir iki kere değil kart orda olduğu sürece tüm fusyon kartlarını bireştirebilirsin
    sağdaki tuğla ise oyun dışına atılan kartların gitti yerdir monster reborn la o kartları geri çağıramazsın bazı özzel kartlar ordan kart çağırabilir
  • Peki oyuna her login olmamda bir onceki oyunumdan gelen kartlari bulamıyorum. Save alımı da hata veriyor. Bu konuda yapabilecegimiz bisey?

Birde "Card Of Safe Retorn" kartının islevi nedir?
  • ilk sorunun cevabı kayıt etmen için oyunun bulunduğu klasörün yanına ''Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common'' isimli klasör aç olmassa kart yamasını yüklememiş birinin g.pedit ayarlarını iste ama olmassa büyük ihtimal olcak 2. sorunun cevabı ise bende fazla bilmiom ama o kartın altında yazan şu :

Bir daha en çok, senin mezarlığından alana özel çağırtılan olduğu zaman sen, senin destenden 1 kartı çekebilirsin
  • Bende bu p-gedit dosyası yok zati baktım simdi. Mesela isteyebilecegim kisi sen olabilirmisin? Yoksa sende yama var mı ? :(
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.