Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BURAYA BAKIN ÇOK ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR GELDI GELELI AVRUPA CHARLAINA GICIK OLDUM BEN ÇİNLİDEN VAZGECMEM
    CHAR SATIN ALICAM AMA BİR TURU KARAR VEREMİIORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

STR:NASIL BİR CHAR ALAYIM ,GLAVİE
    NUKER:NASIL BİR CHAR ALAYIM BLADE,SWORD

NOT: NO BOW AND NO SPEAR

• bence avrupa çarları ii bulabiliosa tavisiem warıor-warlock 1handed veya full nt warlock cleric bul eğer pwp çarı istıosan
  • yukarıdada soyledıgım gibi arkadas hayatta sevmedim avrupa çarlarını
  • sword nuker derim. ben fullnuker kasıyorum keşke daha önceden kassaydım. gayet gzl kasılıyor. lifesiz wizden çok vuruyorum. ve pot avantajı var. 78 lwl nukerim vardı camp 8de kasıyordum şu an 83 lwl çok seri kasılıyor ölme derdide pek yok. önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM

sword nuker derim. ben fullnuker kasıyorum keşke daha önceden kassaydım. gayet gzl kasılıyor. lifesiz wizden çok vuruyorum. ve pot avantajı var. 78 lwl nukerim vardı camp 8de kasıyordum şu an 83 lwl çok seri kasılıyor ölme derdide pek yok. önerebilirim

Aynı lvl aynı setli lifesız bi wizarddan çok vurma ihtimalin yok.
  • :D sen öle san fire lihgt açıksa var. onun seti olcak benm ndn olmicak bende de set var belki :D ndn hemn adeletsizliğe itiyosun
  • quote:

:D sen öle san fire lihgt açıksa var. onun seti olcak benm ndn olmicak bende de set var belki :D ndn hemn adeletsizliğe itiyosun

2 nizdede aynı set olsa dedim demin . Staff la sworda dikkat edersek swordun belli bi damagei phy attack a kaymış oldugunu görebilirsin. Hani bi terim vardırya bipsen olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • charım şükrler olsun FF sword +7. attığımı görüyorum. kör değilim Allaha şükür. burda hava fln atmayada çalışmıyorum. ben stafda kastım. adam gibi ptde staf daha avantajlı ama her zmn öle pt bulamıosun ve solo kasmak zorunda da kalabiliyorsun. neyse ben charımdam memnunum herkezede öneririm.
  • Full Int Lıght Cold Spear Veya Sword/Shield
  • spear kasmam ama Sword shield olabilir arkadaşlar
  • cold fire blade önerebilrim yada bi kaç kişi cold fire bow diyordu memnunlar ama int
  • bladede sence fire light olsa coldada sadece snow acsaka daha iyi olmasmı
  • sen str blademi diyorsun ben int olup blade skilleri açık olsn dmk istiyorsun sandım

str blade ise el yakma fire kesinlikle blade tabiki ve lihgt tavsiye ederim . ztn str ve phy defansın oldukça var + shield cold açmana pek gerek kalmaz sadece 20 lwldeki snowu açabilirsin. lihgt açmanı öneririm. çok avantajı var parry ratio ve speed başta olmak üzere. elbise olarakda pro ve ya garment giyebilirsin. setim gzl olcak diyorsan garment tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 5 Nisan 2010; 18:04:11 >

• aynı özellikteki bi staffdan daha fazla vurduğunu mu savunuyorsun ?
    quote:

charım şükrler olsun FF sword +7. attığımı görüyorum. kör değilim Allaha şükür. burda hava fln atmayada çalışmıyorum. ben stafda kastım. adam gibi ptde staf daha avantajlı ama her zmn öle pt bulamıosun ve solo kasmak zorunda da kalabiliyorsun. neyse ben charımdam memnunum herkezede öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 5 Nisan 2010; 18:40:03 >
  • nuker:lighting,heuksal,cold
    nuker:fire,lighting,cold

bence 2 sinden biri.
  • force bow dicektim ama bow istemiyorsun ilginc.
  • STR blade , STR blade , STR blade başkada birşey demem =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

aynı özellikteki bi staffdan daha fazla vurduğunu mu savunuyorsun ?
    quote:

charım şükrler olsun FF sword +7. attığımı görüyorum. kör değilim Allaha şükür. burda hava fln atmayada çalışmıyorum. ben stafda kastım. adam gibi ptde staf daha avantajlı ama her zmn öle pt bulamıosun ve solo kasmak zorunda da kalabiliyorsun. neyse ben charımdam memnunum herkezede öneririm.

deatwall tabikide hayır oyunu bilyoruz o kadar da değil

• Bende ne sandım
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

aynı özellikteki bi staffdan daha fazla vurduğunu mu savunuyorsun ?
    quote:

deatwall tabikide hayır oyunu bilyoruz o kadar da değil

• bence en guzel çar bladedir ama kasması çok zor:S bowda çok iyidir hemi kasması daha iyi glavie tavsıye etmem:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HarryBotter -- 5 Nisan 2010; 22:33:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.