Şimdi Ara

ARKADAŞLAR CAHİLLİKTEN SORUYORUM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1)fx 5200 ekran kartı kullanıyorum.bunun driverini güncellemek için nvidianın sitesine girdikten sonra bir yer açılıyorya hani seçimleri yapıp go tuşuna basıyoruz.benim orda hangi seçimleri yapmam gerekiyor onu bilmiyorum.yardım ederseniz sevinirim.
    2)msn messengerda biri ile sohbet ederken o an çevrim içi olan bir başka kişi o sohbete izinsiz olarak girip sohbeti dinleyebilirmi?
    3)ramleri çıkarırken hani yanlarda tutucu çentikler varya onları çıkarırken ikisini birdenmi geriye çekiyoruz.yoksa önce birini sonra diğerini mi yapıyoruz.önce birini sonra diğerini açarsam belleğe zarar verirmiyim.
    şimdilik soracaklarım bu kadar.lütfen yardım edin...okuyup geçmeyin.

• yukarda güncel program linkleri var ordan bak güncel sürücüne.hangisini önce açacağın fark etmez.ram e hiçbir zararı yokturmsn ile ilgili sorunu yazılım bölümüne açacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 9 Şubat 2006 0:44:07 >
  • hayır ram ı nasıl istersen öğle çıkar ama bence rahatlık yönünden ikisini de aynı anda çıkar

diğer sorularını heterik arkadaş cevaplamış
  • graphic driver
    geforce and tnt2
    winxp (yada hangi işletim sistemini kullanıyorsan)
  • 2) hayır...
  • hayır arkadaşım msn sohbet pencerene senden izinsiz kime giremez eğer biri girdiye mutlaka sen diilsen karşı taraftaki çağırmıştır.
    Ramleri tek tarafı açarak çıkartman hiçbir zarar vermez ramlere korkma.
    grafik kartının driverı olarak da heretic arkadaşım güncel driverlardan kontrl et en son driverın var mı diye yoksa o siteden indir
  • arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
    1)birde amd işlemcilerde sonda SANDIEGO yazarya o ne anlama gelir.
    2)bir sorum daha olacak:birde intel ile amd işlemciler farklı anakart kullanıyorlarya peki buların fanlarıda farklımı:örneğin intel işlemci fanını çıkarıp amd ye takabilirmiyim.yoksa kendilerine özel bir fanlarımı var.
    vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-san diego işlemcinin çekirdeğinin adıdır.(centır mill gibi)
    2-bildiğim kadarıyla ikiside farklı yani birinden çıkatıp öbürüne takamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 9 Şubat 2006 12:34:17 >
  • san diego işlemci çekirdeğidir

barton , prescott gibi

amd fanını çıkarıp intele takamazsın
  • tekrar teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.
    bir sorum daha olacak bios anakart üzerinde tam olarak nerdedir.birde biosu resetlemek için biosumu yukarı doğru çekiyoruz
    yoksa bios pilini mi yukarı doğru çekiyoruz.bunu sormamın nedeni biosa şifre koymuşum şifreyi biliyorum.şifreyi nasıl kaldırırım.
    bunu bios ayarlarından yapabilirmiyim.eğer yapabilirsem nasıl yaparım anlatırsanız sevinirim.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • arkadaşım bios 'u nasıl yukarı çekiyon.
  • yok arkada_1m bios sabittir biosun oralarda ta molarak yerini bilmiyorum casionun g shock modellerindeki gibi büyük bpiilerden olmas1 gerekir onu ç1kart1p tekrar geri koy.
    anakrt1n kullanim klavuzu yok mu sen de
    veya biosi da sifirlayabilrsin bios un orada jumperlar olmasi gerek ama tam olara yerini bimliyorum sen pille bi dene olmazsa aray1p buluruz tam olara k nerede olduunu.
    anakrt1n1n her parcas1n1 örenmek istiyorsan
    hangi firmaninsa onun sitesini gir ve oradan kullan1m klavuzunu indir bak
  • bioslar sokete oturtmalıdır. yani lehim olmadığı için sökülebilir. ama tavsiye etmem. anakart üzerinde 1 cm² civarında bi entegredir ve genelde tam karedir yalnız bi kenarı sim kart köşesi gibi yapılmıştır. sıfırlamak için pili çıkarmak ya da varsa yanındaki jumper ayarını değiştirip eski sonra tekrara eski haline getirmek gerekir.
  • peki bios sorununu geçelim.
    arkadaşlar bir sorumda şu olacak:
    2)ddr ve ddr2 bellekler arasındaki farklar nelerdir.amd ddr2 desteklemiyor diye merak ettim.
  • ayy evet desteklemiyor.
    ddr2 intel tabanli sistemlerde cali$ir.
    aralarinda mhz ve voltaj degeri farki vardir. COOOOOOooooooooooooooook abartilacak bi fark yok. birde ddr2 sistemlerde 8 gb ram e kadar cikabilirsin.
  • tüm yorumlar bu kadarmı???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.