Aşk Diye Bişi Var Sanıyordum Beni Seviyor Sanmıştım Ama O Beni Arkadaş Olarak Görüyormuş... Dünden Beri Ağlıyorum... Onu Çok Seviyorum Ama O Beni Arkadaş Olarak Görüyor... Bana Demişti Zaman Gösterir Diye Tamam Dedim... Sonrada Dedi Sevdiğimin Hep Yanında Olmasını İsterim Dedi... Arkadaşlar Ne Yapmam Lazım Bana Biraz Akıl Verin... Sanaldana Aşık Olduğum Bu Kız Hakkında Çok Ciddi Şeyler Düşünüyordum... Yanıma Geldiğinde 8-9 Saat Beraber Olduğumuzda Bana Güveneceğini Sölemişti... Şimdide Diyor Geldiğinde En Samimi Arkadaşım Olucaksın Diyor... Ne Yapıcam Bilmiyorum... Dün Akşam Yağmurun Altında Sabaha Kadar Oturdum Şuan Hastayım... Sabaha Kadar Ağladım Bira İçtim... Ve Az Kaldı Eziliyordum Artık Gözüm Hiç Bir Şeyi Görmüyorum... Gözüm Bir Yere Daldığında Hemen Onun Yüzü Geliyor Gözümün Önüne... Ne Zaman Bana Karşılık Vericek Doğru Sevgiyi Bulucam Ben... Nerdeyse Ölücektim Ve Hala Aklımda O Vardı... Aklımdan Hiç Çıkmıyor... Bir Arkadaşım Demişti Sanal Hayatın Üstüne Gerçek Bir Yaşam Kuramassın Diye... Ama Benim Kafam Çok Karışık... Ağlıyorum Bunları Yazarken Bile...
kardeş geçmiş olsun değmez 2-3 aya unutursun da bence başka birini bul çatlat
quote:
Orijinalden alıntı: 4ever//amy
Beklemek...beklemek... beklemek....
26-01-08 tarihinden beri bekliyorum..yapacak birşeyim yok..Tesellim ise hayallerim...
quote:
Orijinalden alıntı: 4ever//amy
ya ben sınıfta kaldım.Bende son 1 haftadır robot gibi dolaşıyom ortalıkta.1 yıl önce sorsanız en korktuğun şey ne diye sınıfta kalmak derdim.Bu sene başıma geldi işte
Mutluluğum uçtu gitti...Şu cumayı atlatayım başka birşey istemiyom.Şu anne ve babamın dırdırları bitsin lafları işitip kurtulmak istiyorum bende.
Şu hafta bitsin artık yaaaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: *Bozkır*
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
benim yaşadıklarımı yaşasan inan intihar ederdin o zaman.şimdi burda anlatmam doğru olmaz.ama senden çok daha kötü durumda olanlar da var unutma
quote:
Bana Demişti Zaman Gösterir Diye Tamam Dedim
zaman göstermiş işte puhaha :=)
neyse geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ALONSO_06
benim yaşadıklarımı yaşasan inan intihar ederdin o zaman.şimdi burda anlatmam doğru olmaz.ama senden çok daha kötü durumda olanlar da var unutma
Alıntıları Göster
Kızlara güven olmaz 1 hafta sonra seni seviyorum der
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|
6 ay geçti çıt yok..
quote:
Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Alıntıları Göster
5 gün önce benzer oLay basıma geldi. 3 aydır okuldan tanıdığım bi kız vardı.Gün geçtikçe ona baglanyordum daha cok konuşuyorduk bakışıyorduk felan en son geçen cuma arkadaşıma söylettirdim herşeyi ama biliyordu saten arkadaşıma verdiği cevap ''öyle bişey olması mümkün bile değil '' demiş. O gün senin gibi aldım biramı sabaha kadar içtim sora ertesi gün msnde gördüm ben sorayım dedim.Aynen sordum ßiseyler bahane etti.3 günde içtiğimi 3 ayda içmemişimdir.Pazartesi okula gittimde güya neşeli olmaya calıscaktm ama olmadı o da okula gelince daha kötü oldu ßide aynı arabada gittik. Yanında okuldan bir erkek arkadaşı oturunca daha cok koyuyor. Unut diyolar ama ne kadar unutmaya çalışsanda unutulmuyor...
quote:
Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Alıntıları Göster
quote:
aynen katılıyorum ve arkadaslar her zaman KACAN KOVALANIR ... onun için olacagı varsa olur fazla peşine düşmeyin!!!
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
quote:
aynen katılıyorum ve arkadaslar her zaman KACAN KOVALANIR ... onun için olacagı varsa olur fazla peşine düşmeyin!!!
Alıntıları Göster
GEÇMİŞ OLSUN VALLA AĞLADIĞINA DEYMEZ KENDİNİ YORMA YOL VER GİTSİN GELİP GECİCİ DİYE DÜŞÜN;)
quote:
Orijinalden alıntı: Kısa Winston
GEÇMİŞ OLSUN VALLA AĞLADIĞINA DEYMEZ KENDİNİ YORMA YOL VER GİTSİN GELİP GECİCİ DİYE DÜŞÜN;)
Alıntıları Göster
Arkadaşlar Ne Kadar Güzel Söylüyorsunuz Ama Bu Diğerlerinden Çok Farklı... Aklımdan Hiç Mi Hiç Çıkmıyor... Biri Diğerini Unutturur Diyorlar Ama Yanımdan Geçen Kızların Yüzüne Bile Bakmıyorum...Aklıma Geldikçe Ağlıyorum... Son Kez Arıcam Arkadaş Olarak Konuşucam Zamanla Değişeceğini Düşünerekten... Ama Öle Deyincede Sen Bilirsin Dedi... O Diğerlerinden Çok Farklı... Ama O Farkı Bir Türlü Bulamadım...
quote:
Orijinalden alıntı: Hep Acı Ceken
Arkadaşlar Ne Kadar Güzel Söylüyorsunuz Ama Bu Diğerlerinden Çok Farklı... Aklımdan Hiç Mi Hiç Çıkmıyor... Biri Diğerini Unutturur Diyorlar Ama Yanımdan Geçen Kızların Yüzüne Bile Bakmıyorum...Aklıma Geldikçe Ağlıyorum... Son Kez Arıcam Arkadaş Olarak Konuşucam Zamanla Değişeceğini Düşünerekten... Ama Öle Deyincede Sen Bilirsin Dedi... O Diğerlerinden Çok Farklı... Ama O Farkı Bir Türlü Bulamadım...
Alıntıları Göster
Geçen sene aynı duyguları bende yasamıstım kızlar seytan gibidir.Seni kendisine acayip aşık eder.Sana ona aitlik hissi yaşatır,sevgilinmiş gibi davranır,hareket eder sonra senden arkadaş kalmanı bekler ama senin onu sevdiğini biliyordur.Ona rağmen resmen seni salak yerine koyup elinden geleni yapmaya çalışır.Ve sonundada iki ağlar ama iş işten geçer artık çünkü sen hoşlanmaya başlamışssındır.Bende aşk sanmıştım ama acıdan başka bişe kalmadı içimde.Şimdi bira içme uzun zaman romantik veya duygusal müzik dinleme hayat devam ediyor kimse kendinden değerli değil.Ama seni anlıyorum kardeşimm.Kafana takma rahat ol bole kızlar cok onlar hareketleri bakıslarıyla seni kendine cekerler,bole yapan kızların insallah karsısına sapıklar cıkarda,anlarlar bizi.ben bole kızlardan nefret ediyorum.En güzeli görücü usulu evlenmek.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Hep Acı Ceken
aslında kızı sevdiğin için farklı geliyor ve farklı falan değil , hepsi aynı nankör başka birini bul unuttma hepsi aynı!!!
quote:
Orijinalden alıntı: ilk kez
quote:
aslında kızı sevdiğin için farklı geliyor ve farklı falan değil , hepsi aynı nankör başka birini bul unuttma hepsi aynı!!!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ilk kez
quote:
bu kadar basit yawne yin davasını yapıyosun ki yolver gitsin
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
seni arkadaş olarak görüyorum demesi açık kapı bırakmasıdır ama şu an düşündüğü başka biri var galiba, o olmazsa seninle ilgilenebilir hesabında. aynı şeyi ben de yaşadım. tecrübeyle sabittir yani.
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
bir iki gün konuşma hiç ne zaman ki o seni arayana kadar. arar ne zamandır arayıp sormuyorsun der. sen de sen de arayıp sormuyorsun de çünkü arkadaşlık karşılıklıdır her zaman sen arayıp sorarsan bi yanlış vardır ki kız bunu kullanır. soğuk dur durabildiğin kadar. konuşmalarında her zaman aşk konularına girmeye çalışırsın şu durumda ama girme. önemli bu. o girse bile sen konuyu kapatmaya çalış. eğer ki azcık bir umut varsa işte bunları yaparsan o umudun gerçeğe dönüşür.
quote:
Orijinalden alıntı: ilgezer
seni arkadaş olarak görüyorum demesi açık kapı bırakmasıdır ama şu an düşündüğü başka biri var galiba, o olmazsa seninle ilgilenebilir hesabında. aynı şeyi ben de yaşadım. tecrübeyle sabittir yani.
Alıntıları Göster
zorla birşey olmaz. Kız sana açıkça söylemiş ilişki olamayacağını, seni dostu olarak gördüğünü. Kimbilir belkide başkası vardır. Artık üstüne gitmenin faydası olmaz. Onu böyle kabullenip başka birini bulman lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: rider30
zorla birşey olmaz. Kız sana açıkça söylemiş ilişki olamayacağını, seni dostu olarak gördüğünü. Kimbilir belkide başkası vardır. Artık üstüne gitmenin faydası olmaz. Onu böyle kabullenip başka birini bulman lazım.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar Kendimi İyice Topladım Arkadaş Olarak Kalmaya Karar Verdim... Ve Kendi Aşkım Bende Kalsın... Bundan Sonra Birisinin Beni Gerçekten Sevdiğini Görene Kadar Ona Sevdiğimi Sölemicem... Artık Onunlada Kanka Olduk... Bunu Ben İstedim Çünkü Arkadaşlığımın Bitmesini İstemiyorum...
quote:
Arkadaşlar Kendimi İyice Topladım Arkadaş Olarak Kalmaya Karar Verdim... Ve Kendi Aşkım Bende Kalsın... Bundan Sonra Birisinin Beni Gerçekten Sevdiğini Görene Kadar Ona Sevdiğimi Sölemicem... Artık Onunlada Kanka Olduk... Bunu Ben İstedim Çünkü Arkadaşlığımın Bitmesini İstemiyorum...
Alıntıları Göster
quote:
bak sevgi inan karşılıklıdır.. bi insan bi insanı ne kdar sevebilir he söle git öldür o zman bu kdar mı seviyorsun ? maden çok seviyorsun git öldür ya başka birinin olursa? nasıl yaşarsın? kardeş sevgi karşılıklıdır.. düşünsene onun seni zorla sevdiğini.. sen dokunuyorsun bütün isteğinle oda sana dokunuyor zorla istemeden içinden gelmeden.. yani salla karşılıklı bişi bulucaksın rahat ol.. hayt bir tesadüftür sevmekse öyle bunu unutma.. o seni zorla sevemez ortak bir şeydir sevgi.. bi gün çıkcak karşına birisi öle tatlı gelicek ki sana bi bakıcak kendi kendine diceksin ki.. yaaa diye demek buymuş.. herşey karşılıklı sen hep adım atarsan bi noktaya gelemssin.. karşidan adım gelicek ki bi noktada buluşun.. hiç sıkma kafanı artık devir değişti 1 erkeği 1000 kız ister 1 kız alır felsefe bu acı cekme tamam mı.. hiç bir şey senden önemli değil bunu unutma.. yemiyorsan içiorsan kendine.. o sadece seni anlamakla kalır belkde anlamaz.. yani duygularla alakalı bişi aman hiç takma ok git şimdi çık gez :) olmadı gel ben sana kız ayarlayım kafanı dağğıtım senin bende zamanında çok acılar çektim bilirim nasıl olduğunu ama şşimdi urumda değil hiç bişi ne yaptysam kendime yaptım çünkü :) ona hiç bişi olmadı :D