ARKADAŞLAR CLAN KURDUK AMA ŞU ANDA CLANI BOZAMIYORUZ NASIL YAPILDIĞINI BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN
herkesi at tek sen kal bozulur
NCS (Name Change Scroll)kullan ismini deiştir geçio başka türlü olmuo
Ya adamlar oyuna gırmedıyse oyunu bıraktıysa ne yapcan.Benım clanda 3kısı war ve adamları bır aldım bırdaha gırmedıler oyuna yakalarsam kufuru basıcam zaten.Bunun yolunu bilen warsa lutfen acıklayabılırmı.Lvl 60ım grade 3-2 clana gırıcem gıremıorum cıldıracam.pacht gelınce duzelecek dedıler geldı duzelmedı ne biçim iş ya buu
quote:
Orjinalden alıntı: LorD_AsPeNDoS
NCS (Name Change Scroll)kullan ismini deiştir geçio başka türlü olmuo
gerçekten nicki deiştirirsek gidermi clan? ben deiştirmeyi düşünüom ama clanım oldugu için olmaz diorlardı..
bende isim değiştirmek icin herhangi bir clanda olunmaması gerektigini biliyorum. zaten adam clandan cıkamıyor isim nası değişsin, değişse bile cıktıktan sonra clandan ona ne yarar saglıcak
herkesi at clanı disbandla.bende bozamıyodum clanı bozdum şimdi baska clanada giremıyom this user does not exist diyo bu bug ne zaman gecer hiç bi fikrim yok!
delıı kardes bende delırııyom cünkü olmuyo ila herzman bug ama türü degişıyo
quote:
Orjinalden alıntı: wejder
herkesi at tek sen kal bozulur
gerek yok direk h ye bas Quit clan de oto dağılır dağılmassa arkadaşın dediğin yap herkesi at sen tek kal Quit clan de dağılır.Bazen bug oluyo ki az bi ihtimal hiç bi şekilde dağılmaz
hadi yaw desene az bi ihtimal bize geldi clanda kimse yok ama clan bozulmuyo offffffff
BEN COMMOND AN CLANA GİRDİM QUİT CLAN YAPTIM OLDU
yok hocam olmuyo quit clan yemiyo oyunda yaw desene başımızda kaldı peki clan adını değiştirme imkanı varmı çünkü bunun sebebi clanda 2 tane karakter yanlış ve kötü görünüyor
buda beni hasta ediyor
harbiden bende denedim quit olmuyo off kaldım sap gibi ortada 1329 la da düzelmedi bu olay ilerde nolcak allah kerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme