Şimdi Ara

ARKADAŞLAR CLAN BOZMA İŞLEMİNİ BİLEN VARSA YARDIM EDİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR CLAN KURDUK AMA ŞU ANDA CLANI BOZAMIYORUZ NASIL YAPILDIĞINI BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN

• herkesi at tek sen kal bozulur
  • NCS (Name Change Scroll)kullan ismini deiştir geçio başka türlü olmuo
  • Ya adamlar oyuna gırmedıyse oyunu bıraktıysa ne yapcan.Benım clanda 3kısı war ve adamları bır aldım bırdaha gırmedıler oyuna yakalarsam kufuru basıcam zaten.Bunun yolunu bilen warsa lutfen acıklayabılırmı.Lvl 60ım grade 3-2 clana gırıcem gıremıorum cıldıracam.pacht gelınce duzelecek dedıler geldı duzelmedı ne biçim iş ya buu
  • quote:

Orjinalden alıntı: LorD_AsPeNDoS

NCS (Name Change Scroll)kullan ismini deiştir geçio başka türlü olmuo

gerçekten nicki deiştirirsek gidermi clan?
    ben deiştirmeyi düşünüom ama clanım oldugu için olmaz diorlardı..
  • bende isim değiştirmek icin herhangi bir clanda olunmaması gerektigini biliyorum. zaten adam clandan cıkamıyor isim nası değişsin, değişse bile cıktıktan sonra clandan ona ne yarar saglıcak
  • herkesi at clanı disbandla.bende bozamıyodum clanı bozdum şimdi baska clanada giremıyom this user does not exist diyo bu bug ne zaman gecer hiç bi fikrim yok!
  • delıı kardes bende delırııyom cünkü olmuyo ila herzman bug ama türü degişıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: wejder

herkesi at tek sen kal bozulur

gerek yok direk h ye bas Quit clan de oto dağılır dağılmassa arkadaşın dediğin yap herkesi at sen tek kal Quit clan de dağılır.Bazen bug oluyo ki az bi ihtimal hiç bi şekilde dağılmaz
  • hadi yaw desene az bi ihtimal bize geldi clanda kimse yok ama clan bozulmuyo offffffff
  • BEN COMMOND AN CLANA GİRDİM QUİT CLAN YAPTIM OLDU
  • yok hocam olmuyo quit clan yemiyo oyunda yaw desene başımızda kaldı peki clan adını değiştirme imkanı varmı çünkü bunun sebebi clanda 2 tane karakter yanlış ve kötü görünüyor

buda beni hasta ediyor
  • harbiden bende denedim quit olmuyo off kaldım sap gibi ortada 1329 la da düzelmedi bu olay ilerde nolcak allah kerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.