Şimdi Ara

arkadaşlar çok acil yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar. ben haziran 2008'de 4 yıllık üniversiteden mezun oldum. daha sonra askerlik şubesine giderek askerlik işlemlerini yaptırdım ve sevk tarihimi 2009 ağustos olarak yazmışlar yani 1 yıl tecil galiba. asıl sorun olan kısım bu değil. asıl sorun şu ki ben aralıkta askere gitmek için erken sevk dilekçesi vermiştim. ancak beklemediğim bir anda işe girmiş bulunmaktayım. bu sebeple benim aralıkta askere gitmemek için ne yapmam gerekiyor. çok acil yardım ederseniz sevinirim.

• kasım ayı içersinde alman gereken sarı zarfını yani sınav evraklarını şubenden almazsan sorun olmaz ama alıpta sınava girmezsen mahkeme olayı var

http://www.asal.msb.gov.tr/

yedek subay bölümünü incele istersen
  • sınav evraklarımı almadım ancak kapıya bir sivil polis gelmiş sanırım işte narlıdeede sınava girecektir falan diye bi kağıt getirmiş. bizimkiler de kendisi yok diyerekten almamış. bu durumda bakaya falan kalmıyım bu asal son zamanlarda 3 günden 25 güne çıkarma falan öyle değişik karışık şeyler yaptı da tam işler yolundayken aralıkta alıpta askere götürmesinler beni.
  • c. Erken sevki uygun görülenler, şartlarının değişmesi halinde, sevke katılmayıp sevk evraklarını almayabilirler. Erken sevkini isteyenlerden, sevk evrakını aldığı halde test ve mülâkata katılmayanlar bakaya suçundan askerî mahkemeye verilirler ve kendi grubu ile sevkleri sağlanır.

tam olarak yazan bu şubeni telefonla arayıp bilgi alabilirsin sonuçta daha doğru bilgi almış olursun ama burada yazana göre hiçbir sorun olmaz
  • teşekkür ederim. ben de zaten kendi askerlik şubesi daire başkanlığıma 1 ay önce sorduğumda aynen böyle demişlerdi ama son zamanlarda bu sınav günün 3 günden 25 güne falan çıkarmalar yaptılar ona göre bazı değişiklikler olmuş mudur diye tereddüt ediyorum da ondan dolayı biraz da tedirginim.
  • önemli değil. sen sınav evrakını almadığın için sınavın 25 güne çıkması seni ilgilendirmiyor.. sınav evrakını alıpta ilk 3 gün giremeyenler için 25 güne çıkarıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.