Şimdi Ara

Arkadaşlar çok çok acil yardım..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 tb lık taşınabilir harddiskime Win32/parite virusu bulaştı ama pc ye sızmış değil şuan başında yakaladım...Harddiskimin içinde avi uzantılı filmler...rar ve iso dosyaları içinde oyunlarım var..HASAR ALMADAN NASIL KURTULABİLİRİM BU VİRUSTEN LUTFEN ACİL YARDIM EDİN NE YAPAYIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..!

• ARKADAŞLAR BİRAZ ARAŞTIRDIM BU VİRUSU BUTUN EXE LERE YAPIŞIYOMUS VE SİLİNMESİ ÇOK ZORMUŞ...SİLİNSE BİLE DOSYALAR ÇALIŞMIYOMUŞ...BU HARDDİSK BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ HEPSİNİ KURTARMAM LAZIM LÜTFEN ACİL..
  • filmlerle oyunlara zarar gelmez
    filmlere bir kere kesinlikle virüs girmez
    ben daha öyle bir virüs görmedim
    kaspersky 2011 internet security ile taratmanı öneririm güncellemelerini yaptıktan sonra
    icabına bakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 22 Kasım 2010; 15:11:04 >
  • @HeNRy__

Bu virus çok illet bişeymiş kardeş tamamen silsen format atsan da bi süre sonra yine hortluyomuş doğru mu bu??...Eğer böyleyse benim rar lı isolu dosyaları açtığımda hemen yine yapışır mı içindeki exe lere bu virus..Şuan harddisk takılı pc ye ama girmedim dosyalara panda global security le taratıyorum 250 tane parite virusu buldu anında siliyo bitince baştan başlatcam..sonra senin dediğin kaspersky i kurayım bakalım..
  • pandayla taratma panda saçmalıyor resmen
    fazla fazla virüs buldurup iyi program havası verdirtmeye çalışıyor kendine
    en fazla hatalı virüs algılayan programlardan dır
    format attıktan sonra zaten hortlama imkanı mümkün değil
    format atmana bile gerek yok kaspersky onu uçurur
    kaspersky sistemini zaten sen farkında bile olmadan tarama yapmasan bile
    sistemini her an izliyor ve potansiyel bir tehdit olduğu an bunu algılar
  • Tamam kardes şu bitsin sileyim o programı o zaman bi de AVG 9 ile Aware kurulu bende onları napıyım?? silip kaspersky mı kurayım..Bi de merak ettiğim bişey daha var bu virus silindikten sonra exe ler çalışır mı..4 senelik emeğim çöpe gider kahrolurulum..
  • dostum bununla ilgili dışardan net birşey söylemek mümkün değil
    en başta kaspersky kurulu olsaydı o zaman bulaşmama ihtimali çok yüksek olurdu
    sen taramanı yap inşallah sorun olmayacaktır içini rahat tut
    ve diğer programları kaldırabilirsin evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 22 Kasım 2010; 16:32:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş indirdim kaspersky 2011 i keyini yaptım ama sonra lisans sona erdi..güncel keyleri de denedim onlarda olmuyo nasıl yapcam?
  • deneme sürümü olarak kursaydın keşke hocam
    şimdi sahte lisansı algıladığı zaman orjinal lisans alman gerekir artık
    crackli kullanmak baya zor zaten kaspersky yi
    15tlye satan arkadaş var güvenilir bende ondan aldım
    http://forum.donanimhaber.com/m_44121438/tm.htm

yada başka alternatif programlara yönelmen gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 22 Kasım 2010; 18:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catlaxx

Arkadaşlar 1 tb lık taşınabilir harddiskime Win32/parite virusu bulaştı ama pc ye sızmış değil şuan başında yakaladım...Harddiskimin içinde avi uzantılı filmler...rar ve iso dosyaları içinde oyunlarım var..HASAR ALMADAN NASIL KURTULABİLİRİM BU VİRUSTEN LUTFEN ACİL YARDIM EDİN NE YAPAYIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..!

http://forum.donanimhaber.com/m_43972226/tm.htm
    Kaspersky rescue USB disk ile tarama yaptırabilirsiniz, sality leri bulup temizleyebiliyor ya da silebiliyor, denemiştir.
    tarama yaparken bütün harici disklerinizi takın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.