Şimdi Ara

Arkadaşlar Çok Kotuyum Akıl Verin:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elite_35

Haklısınz bu kız en fazla unutulmayı hakeder ama keşke tekrar geri kazanabilsem canım hiçbişey istemiyo 2 gündr yaa

pardon kardesim de kazanınca unutucak mısın sana yaptığını??şahsen ben erkek olsam bırak erkek olmayı kız olarak bile unutmam..

@crazy
    doru demişim ama dimi kardiş
  • abi o kızdan artık hayır gelmez bence işi bitir kafan rahat olsun
  • Ya dengesiz bikızdı annesi babası vs de yok zaten belki o yüzdendr diip o her kırdğnda ben alttan alıyordum,sewdikten sora unutuyor insan en azından içine atıyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: first angela

quote:

Haklısınz bu kız en fazla unutulmayı hakeder ama keşke tekrar geri kazanabilsem canım hiçbişey istemiyo 2 gündr yaa

pardon kardesim de kazanınca unutucak mısın sana yaptığını??şahsen ben erkek olsam bırak erkek olmayı kız olarak bile unutmam..

@crazy

• quote:

Ya dengesiz bikızdı annesi babası vs de yok zaten belki o yüzdendr diip o her kırdğnda ben alttan alıyordum,sewdikten sora unutuyor insan en azından içine atıyor..
    quote:

quote:

@crazy

güzel kardeşim stresini ağlamasını sızlamasını içine atarsın alttan alırsın ama hafif hafif aldatılmayı da mı alttan alıcan??

• quote:

Orjinalden alıntı: angelksk

caık olmaz o kızdan kendini uzme bosuna

bu kızdan cacık olur çünkü tam bir hıyar kız
  • Alttan alırmym msj çektim neler olduunu bile anlatmıyosun sordğmda o konu hakknda konşmak istemiorm diosun yorldm artık kib byby dedim ve bitti...ama mutlu diilm keşke herşey eskisi gibi olsa diorum
    quote:

quote:

Ya dengesiz bikızdı annesi babası vs de yok zaten belki o yüzdendr diip o her kırdğnda ben alttan alıyordum,sewdikten sora unutuyor insan en azından içine atıyor..
    quote:

quote:

@crazy

güzel kardeşim stresini ağlamasını sızlamasını içine atarsın alttan alırsın ama hafif hafif aldatılmayı da mı alttan alıcan??

• kafanı yorma bsy deme ne halı varsa gorsun donucegı varsa o donsun sana sende ılgı gosterme bosver gıtsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_1903

arkadaşım biraz kaba olcak ama bence

vur kı.ına tekmeyi...

kız bundan önce vurmuş tekmeyi abi:D
  •  Arkadaşlar Çok Kotuyum Akıl Verin:(

böyle dolaşmaktan iidir
  • quote:

Alttan alırmym msj çektim neler olduunu bile anlatmıyosun sordğmda o konu hakknda konşmak istemiorm diosun yorldm artık kib byby dedim ve bitti...ama mutlu diilm keşke herşey eskisi gibi olsa diorum
    quote:

quote:

quote:

quote:

@crazy

güzin abla gibi hissettim kendimi
    güzel kardesim olayı bitirmişsin bnce..eskisi gibi olmas boşa hayal kurma gerçek dünyaya dön..git dışarı hava al birsürü kız var..bi hocam hep derdi ki denizde cok balık var..git bul ama temiz birine bak..

coştum bn yaa

• Ya ama bukız dengesizin teki,hayatımdan cık git byby diip,yarm saat sora canım napiosn diebln bikız...
  • şüphelerinde %100 haklıysan yani kız arkadaşın eski çıktığıyla görüştü ve bunu senden gizliyosa bırak gitsin arkadaşım sen bu kızı böyle birinden hayır gelmez.gizlemesi demek bişeyler saklaması demektir.sana karşı tavırlarında da değişmeler var anladığım kadarıyla yol yakınken çevir başını geleceğe.aşkmış sevgiymiş boşver,önce gurur.hakedene yolvereceksin.
  • quote:

Ya ama bukız dengesizin teki,hayatımdan cık git byby diip,yarm saat sora canım napiosn diebln bikız...

kaç bence direk..bırak gitsin..dengesiz olabilr problemli olabilir ama bu yaptığını mazur göstermes...

mazuru dimi yanlış hatırlamıom kelimeyi
  • Yürü be first angel :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

Yürü be first angel :)

koşuom koşuom
  • Haklısınz ya hepnz saolun arklar,telide kapamıştım birsüre kafam rahat olsun die ama acınca da elim tele gidiyor duramıyorum

Allah belamı werseydide sewmeseydm ben bu kızı
  • quote:

Ya ama bukız dengesizin teki,hayatımdan cık git byby diip,yarm saat sora canım napiosn diebln bikız...

YA o kızların dengesiz olmayanlarıda var. onlardan bul bitane.
  • quote:

Haklısınz ya hepnz saolun arklar,telide kapamıştım birsüre kafam rahat olsun die ama acınca da elim tele gidiyor duramıyorum

Allah belamı werseydide sewmeseydm ben bu kızı

Kardeşim hayattaın her parçasından tecrübe edinmeye bak. Bunu yaşamış olabilirsin ama senle ilgili degil bu emin ol bundan. Birdaha yaş tahtaya basmazsın böylece hiç yorma kafanı
  • Kafayi cek...Ac telefonu...Icinden ne geciyosa soyle...
  • bence unutmaya çalış biraz zor olacak ama .neyse fazla üzülme dışarıda harika kızlar var git kendine başka bir tane ayarla..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.