Şimdi Ara

Arkadaşlar Çok Kotuyum Akıl Verin:( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş senin yaşın daha küçük 16 diyosun.öbür çocuk 22 imiş.çocuk buna iki sıkınca evlilik masalları.kız demiştir seni bekliceğime 22 yaşındakine giderim bari önüm açık onunla.senle olsa ooo bekle bekle dur sonu da belli değil...maalesef konu bu kadar açık anlattığına göre.acı ama biraz açık konuştum kusura bakma.yaşın daha genç takma kafana.ateş düştüğü yer yakarmış ama maalesef kuş kaçmış kafesten.ilersine bak.gençsin daha önüne ne aşklar çıkacak bunlar sana hayat dersi olsun.unutma insanlar s.... s...le dikilirmiş.çok açık anlattım durumu ama anla diye söylüyorum.bunlara gülüpgeçiceksin ilerde vay be bunları da görmüştük,yaşamıştık diceksin.önemli olan sensin unutma.uğruna değmicek biri için üzülmeye değmez.koy topa patlasın

• arkadaslar bakalım kız aldattımı sadece ölesine bi görüsmemı yaptı önce bunu ögrenmek lazım.... bence sen kıza posta koy al karsına benle ılıskı yasıyosan böle kendı basına buyruk davranamazsın...benı seviyosan elalemın herıflerıyle görusemezsın yok sevmıyosanda kapı orda s.. git dersin.....kapıyı gösterınce anlar ne oldugunu posta koy alttan alma sen aldıkca daha cok kaybedeceksın tecrube konusuyo...harbi bazen böle salak kızlar yüzünden kadınlıgımızdan utandırıyolar ya...gerci sadece basıt bı görusmede olmus olabılır hiç bisi yoktur ortada bılmeden suclamayalım kımseyı gunahı boynuna ama o yaslarda tum kızlarda nıyeyse büyük erkek takıntısı olur..sankı buyuk olunca nolacaksaa herif büyük bunu kandıracak sonrada kapının önune koyacak olan o işte... kaşınıyo bizim kızlarımız kaşınıyo bölede kaşıyanlar cıkar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpearl_86 -- 25 Haziran 2006; 20:29:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: elite_35

Ya ama bukız dengesizin teki,hayatımdan cık git byby diip,yarm saat sora canım napiosn diebln bikız...

ya sen bunu yapan bi kızla nasıl beraber oluyosun anlamıyorum.Arkadaş insanda biraz mantık olur ya kız öle diyosa resmen seni kullanıyodur.Bırak gitsin değmez bence...
  • Kız gördügüm kadarıyla daha cocuk... Aşk nedir bilmez ve bu yüzden bu kızdan sana hayırda gelmez Sana cok acık ve net söylüyorum bu kızdan ayrıl bi haftaya kalmaz kıymete binersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Güzel yakaladım bu konuyu.

"Yeni bir kız bul", "Kız güzel mi bari" bu tip yorumlarla çok karşılaşıyorum ve bu yorumlar sayesinde aşk ölmüş durumda. Bu nedir arkadaş? Kendine oyuncak veya araba mı alıyorsun? Karşı cins her zaman bir araç olarak görünüyor kişilere. Gönül eğlendirmek, farkılı duygular yaşamak için bir araç gibi sanki. Önüne gelen kişiyle çıkmaya çalışmak, nerede güzel denilebilecen bir bayan görse hemen peşine takılmak... Çok boş ve anlamsız geliyor bana. Bunun tanımı aşk değil, sadece geçici birer oyun. İçinde hilenin de aldatmanın da olduğu bir oyun. Bu oyun gerçek aşkları öldürüyor. Sadece çıkmış olmak için yapılan anlık heyecanlar veren oyunlar.

Eğer karşı cinsten bir kişiyle tanışmışsanız, onu gördüğünüzde kalbinizde farklılıklar, hareketlerinizde değişiklikler, gözlerinizde onunla göz göze geldiğinizde etkileşimler olmuyorsa bu aşk değildir zaten. Böyle bir durum yoksa aranızda zaten bir oyunun içindesinizdir. Tabi bunlar da geçici şeyler ama en azından oyun değil.

Konuya dönecek olursam, eğer dediğim şeyler olmuyorsa sevgilinle aranda, zaten boşuna uğraşmana gerek yok. Seni sevmiyor belli ki, seninle sadece oyun oynuyor. Anı değerlendiriyor, geleceği düşünmüyor. Sana se onu unutmak, seninle gerçekten bir aşk yaşayabilecek, oyun oynamayacak birisini bulmak kalıyor.

çok güzel yazmışsın.burda olsan elini öperdim yani

• Normal bi görüşme diilmiş arklar,öle olsa anlatırdı acıklamaktan cekinmezdi bakın kaç oldu saat 1 carı bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: elite_35

Normal bi görüşme diilmiş arklar,öle olsa anlatırdı acıklamaktan cekinmezdi bakın kaç oldu saat 1 carı bile yok

onu neden sevdiğini neden sevmedini bi kağıda yaz. otur düşün seni sevmeyeni sevmek ne demektir bilirim
    zor işin ama o seni aldatmış istemiyo seni sen de onu isteme o zman başka yolu yok!
  • Arkadaşlar bu sabah eski kız arkmn en yakn arkıyla konştm,kız ona demiş ben diğer cocukla mutluyum onun(benim) mutluluğu içn bunu bozamam,bunu ona açıkla bugünde beni annesiyle tanıştrcak vs demiş

Yıkıldım yaaa oooof

Kızlara
  • ohoo o çocuk bunun ne olduğunu anlarsa bırakır bu kızı kız yine sana döner sonra tekrar ona huyu bozuk bunun devir daim yapıyo
  • seni seğil onu seviyor o boşluk içinde seni bulmuş beğenmiş ama o sıpadan tekrar ilgi görünce olağan şeyler eve o kızdan bişey olmaz üzülmenede değmez aynısı benimde başımdan geçti tecrübe sanırım 18 den de büyük değilsinizdir üzülmeeeee
  • çok sevdiğim bir türkü var

Yar sevmiş yar üstüme
    Varsın sevsin neyleyim
    Turp yemiş nar üstüne

senin durumuna tam uymasa da güzel türkü.....
  • "Güle güle yavrum güle güle" şarkısını dinletme vaktin gelmiş.
  • senin gibi durum başıma gelmemişti ama

Liseye yeni başladığımda üst sınıflardan birini gözüme kestirmiştim bayaa birşeyler oldu ama ciddi manada ilişki olmamıştı.Çanakkale gezisi olmuştu orda bayaa el tutmalar falan filan olmuştu ama kız bana
    "Okuldan kimseyle çıkamam" demişti.
    Neyse çanakkaleden döndük 1 gün geçti 2 gün geçti..Bayaa bir koptuk birbirimizden.
    En yakın arkadaşımla bu kızı tanıştırmıştım.Bu kızın en yakın arkadaşıda benim en yakın arkadaşın ilkokul arkadaşı filandı.
    1 gün 1 baktım sarılıyorlar yanağından öpüyor benim arkadaşım filan.Çektim sordum hayırdır ne iş dedim böyle böyle anlattı ben siz ayrıldınız zannediyordum dedi.Peki kardeş canın saolsun dedim olay öylede kapandı
    Ne kızın suratına bir daha baktım,kızın arkadaşları 3-5 kez geldiler niyetimi belli ettim olay kapandı
    Ha noldu biraz acı çektik tabi ama şimdi çok rahatım 2 seneye yakın bir ilişkim var çok şükür,evlilik planları yapıyoruz
    Diyeceğim,bende onu çok seviyorum zannetmiştim.Adıda Sevda idi ne güzel adı vardı Neyse olan oldu ama şimdi aklımın ucundan bile geçmiyor

unutulur gider elite takma.Sana yapılan kız kazığı ya bna ? Hem arkadaş hem kız kazığı double yani

• bence al kızı karşına konuş aklına takılanları uygun bir dille ifade et
    karşı taraftan gelecek tepkiye (yada cevaba) göre bir tutum takınırsın.
    bence seni rahatsız eden şey şuanda şüphelerin.
    her şey netleşince sende yapman gerekeni yaparsın.
    iyi şanslar
  • Bence kim ne derse boş Allah sana sabır versin ne diim zor bu işler
  • öyle kıza sevgi değmez biliyorum çok zor bir durum ama unutmalısın
  • Aşk acısını en güzel, YENİ BİR AŞK siler...!!!!!
  • bence gurur aşktan önce gelmeli aşk meşk geçer bunlar kardeş biraz acı çekersin unutursun sonunda. ama o kız tercihini yapmış belli ki eskisiyle konuşması bile yanlış. bırak gitsin ya daha iyisi elbet çıkar karşına
  • EEE sonuç ne oldu merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.