Şimdi Ara

Arkadaşlar Çok Kotuyum Akıl Verin:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya sevdiğim bir kız vardı,herşey iyiydi buluşuodk edioduk vs 2 gün öncesine kdar ben sensiz yaşayamam edemem diyordu

Şimdi 2-3 gün önce bunun eski çıktıı döndü,kızda benden habersiz cocuun ısrarı sonucu bikez bulşmayı kabl etmiş,sanırım buluşmuşlar

Şimdi dün akşam üzerinden beri hiç takmıyor beni karnım ağrıo konuşabilcek durumda değilim,arkadaşımdayım vs diyo Eski çıktıını soruncada o konu hakknda konşmak istemiorm dio

Sizce ne yapmalıyım akıl werin ooofff

• caık olmaz o kızdan kendini uzme bosuna
  • arkadaşım biraz kaba olcak ama bence

vur kı.ına tekmeyi...
  • Kendine yeni bi kız bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

Kendine yeni bi kız bul
    quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

Kendine yeni bi kız bul

+1907
  • Abi yeni kız bulmakta var ama seviorum unutamıorm ben bunu ooff
  • quote:

Orijinalden alıntı: elite_35

Abi yeni kız bulmakta var ama seviorum unutamıorm ben bunu ooff
    Sana yapılan büyük ayıp abi ya allah yardımcın olsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: elite_35

Kız güzelmi bari?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 25 Haziran 2006; 19:10:03 >
  • quote:

quote:

Kız güzelmi bari?

Alıntıları Göster
    bence de bu kızdan cacık olmaz..

terbiyesizliğin de bu kadarı..ne zannediyo bunlar kendini..

• Bana göre cok güzel abi bide benm yaş 16,kızında öle ama önceki çıktıklrı vs 18-22miş

Ooof deli olcam eski çıktıklrını unutanlar nası unutuo ya aklım durdu wala
  • quote:

Bana göre cok güzel abi bide benm yaş 16,kızında öle ama önceki çıktıklrı vs 18-22miş

quote:

Bana göre cok güzel abi bide benm yaş 16,kızında öle ama önceki çıktıklrı vs 18-22miş

Ulan 22 yaşındaki adamla ne yapmış lan kız? 6 yaş fark. O herif okula gittiğinde seninki doğmuş. ben olsam bende deli olurdum. sen eniyisi yavaştan yeni bi kız bul.
  • quote:

quote:

Kız güzelmi bari?

Alıntıları Göster
    Güzel yakaladım bu konuyu.

"Yeni bir kız bul", "Kız güzel mi bari" bu tip yorumlarla çok karşılaşıyorum ve bu yorumlar sayesinde aşk ölmüş durumda. Bu nedir arkadaş? Kendine oyuncak veya araba mı alıyorsun? Karşı cins her zaman bir araç olarak görünüyor kişilere. Gönül eğlendirmek, farkılı duygular yaşamak için bir araç gibi sanki. Önüne gelen kişiyle çıkmaya çalışmak, nerede güzel denilebilecen bir bayan görse hemen peşine takılmak... Çok boş ve anlamsız geliyor bana. Bunun tanımı aşk değil, sadece geçici birer oyun. İçinde hilenin de aldatmanın da olduğu bir oyun. Bu oyun gerçek aşkları öldürüyor. Sadece çıkmış olmak için yapılan anlık heyecanlar veren oyunlar.

Eğer karşı cinsten bir kişiyle tanışmışsanız, onu gördüğünüzde kalbinizde farklılıklar, hareketlerinizde değişiklikler, gözlerinizde onunla göz göze geldiğinizde etkileşimler olmuyorsa bu aşk değildir zaten. Böyle bir durum yoksa aranızda zaten bir oyunun içindesinizdir. Tabi bunlar da geçici şeyler ama en azından oyun değil.

Konuya dönecek olursam, eğer dediğim şeyler olmuyorsa sevgilinle aranda, zaten boşuna uğraşmana gerek yok. Seni sevmiyor belli ki, seninle sadece oyun oynuyor. Anı değerlendiriyor, geleceği düşünmüyor. Sana se onu unutmak, seninle gerçekten bir aşk yaşayabilecek, oyun oynamayacak birisini bulmak kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekreizze

"Yeni bir kız bul", "Kız güzel mi bari" bu tip yorumlarla çok karşılaşıyorum ve bu yorumlar sayesinde aşk ölmüş durumda. Bu nedir arkadaş? Kendine oyuncak veya araba mı alıyorsun? Karşı cins her zaman bir araç olarak görünüyor kişilere. Gönül eğlendirmek, farkılı duygular yaşamak için bir araç gibi sanki. Önüne gelen kişiyle çıkmaya çalışmak, nerede güzel denilebilecen bir bayan görse hemen peşine takılmak... Çok boş ve anlamsız geliyor bana. Bunun tanımı aşk değil, sadece geçici birer oyun. İçinde hilenin de aldatmanın da olduğu bir oyun. Bu oyun gerçek aşkları öldürüyor. Sadece çıkmış olmak için yapılan anlık heyecanlar veren oyunlar.

Eğer karşı cinsten bir kişiyle tanışmışsanız, onu gördüğünüzde kalbinizde farklılıklar, hareketlerinizde değişiklikler, gözlerinizde onunla göz göze geldiğinizde etkileşimler olmuyorsa bu aşk değildir zaten. Böyle bir durum yoksa aranızda zaten bir oyunun içindesinizdir. Tabi bunlar da geçici şeyler ama en azından oyun değil.

Konuya dönecek olursam, eğer dediğim şeyler olmuyorsa sevgilinle aranda, zaten boşuna uğraşmana gerek yok. Seni sevmiyor belli ki, seninle sadece oyun oynuyor. Anı değerlendiriyor, geleceği düşünmüyor. Sana se onu unutmak, seninle gerçekten bir aşk yaşayabilecek, oyun oynamayacak birisini bulmak kalıyor.

Alıntıları Göster
    o kızdan hayır gelmez arkadaşım zararın neresinden dönersin kardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekreizze

Alıntıları Göster
    Millet zaten yeni kız bul derken senın dediğini kastediyor, okızdan hayır gelmeyecegi çin öyle sölüyorlar

• Benide bu deli ediyor,22 yaşında biri ki djmiş galiba nese kendinden 6 yaş küçük bikızla...herşei bırak yazık diilmi yaw hay ben bole hayatın ta.....

Ooof of
  • quote:

Benide bu deli ediyor,22 yaşında biri ki djmiş galiba nese kendinden 6 yaş küçük bikızla...herşei bırak yazık diilmi yaw hay ben bole hayatın ta.....

Ooof of
    eski sevgiliyle konuşuluyo hatta buluşuluyo sefgilinin bundan haberi dahi olmuyor..bırak sen o kızı ondan sevgili dahi olmaz..bunlar yüzünden işte hepimize diyorlar...hakketen böyle kızlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralondé

eski sevgiliyle konuşuluyo hatta buluşuluyo sefgilinin bundan haberi dahi olmuyor..bırak sen o kızı ondan sevgili dahi olmaz..bunlar yüzünden işte hepimize diyorlar...hakketen böyle kızlara

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: first angela

Helal kardesıme

• Haklısınz bu kız en fazla unutulmayı hakeder ama keşke tekrar geri kazanabilsem canım hiçbişey istemiyo 2 gündr yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralondé

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: first angela

bi tanesi bana aynen bunu yapmaya çalıştı..sefgilisi varken beni de bağlıcak yani.. durumu sevgilisi örenince bana ters ters mesaj atmaya başladı..dedim hayırdır dün öyle bugün böyle.. halbüyse sevgilisi numarayı çakmış ve bana mesaj attı..ben dedim dün öyleydi bugün böyle ne iş? o da dedi örendiğimde büyük tepki gösterdim o yüzden sana o şekil mesaj attı..

aklım almamıştı işin iç yüzünü böylece örenmiş olduk işte..burdan böyle kızların hepsine

• quote:

Haklısınz bu kız en fazla unutulmayı hakeder ama keşke tekrar geri kazanabilsem canım hiçbişey istemiyo 2 gündr yaa
    quote:

Haklısınz bu kız en fazla unutulmayı hakeder ama keşke tekrar geri kazanabilsem canım hiçbişey istemiyo 2 gündr yaa

kısa(s)sa kısas!

ayrılma öyle takıl hatta başka kız bulabilirsen direk değerlendir(yanlız öc almak için başka bi kızı üzme, sevdiğin etkilendiğin zman)
    sonra zaten ayrılmak istiyom derse, tınmazsın . diğer seçenekte durumda, sen onu bırakırsın!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.