arkadaslar pc den pek fazla anlamıyorum o yuzden yardımcı olabilriseniz sevinirim. sorunum, gecen hafta pc me format atıldı we knight silinmisti yeniden yukledim su an acmyor.patch leri yaptıktan sonra x trapı da yapıoyo tam oyunu acacakken bi hata werıo k2 network yazısı cıkacakken cıkan hatada su yazıo.
can't create D3D device -Please,check Directx or display card driver
anladıgım kadarıyla ekran kartıyla ilgili bi problem lutfen yardımcı olun simdiden tesekkurler
nooollluuurrr biri yardım etsin cıldırmak uzereyim ne yapmam laızm Allah rızası icin biri baksın da cwp yazsın ya walla kırcam atacam laptopu sonuda bi yardım pleaseee
dostum directx9 yükle eger oda olmaz ise ekran kartinin sürücüsünü sitesinden indir.
cam walla direct9 u sitesinden indirdim yukledım ancak aynı hata gee oldu ekran kartının direvırını nerden bulacam we yukleyecm bilmıorum pc toshiba satelite notebook bilen bi arkadas war sa ekran kartının dirvırını yuklemyi basıt bi sekilde anlatabilirmis cok sewinirim lutfen yardım pls
bilen hic mi kimse yok bi yardım edin pls yardım edene 5 gb werecem areste
internetten bulabilirsin ya da ayrı bi cd olarak vermişlerdir ordan yükleyebilirsin ama bundan önce dier oyunlarada bakmanı tavsiye ederim aynı sorun var mı diye
Arkadasım ekran kartı drıverın yada directx hatası verıor ama muhtelemen ekran kartı hatasdır.Bılgsıayar>Ozellıkler>donanım>aygıt yonetıcısı>ekran bagdasıtrıcısna bak herhangı bı sekılde uyarı ısaretı warmı . warsa ekran karrtın ıle verılen donanım cd sın ıtak ve suruyucu guncellestr
birçok driver sitesi war. orlardan aratma yaparak istediğin driverı bulabilirsin dostum
ekran kartını tanıtmayı unutmuşsun ekran kartının drayverini tak yükle ve iyi oyunlar
Windowsun 98 ise Directx 8.1 i Xp ise Directx 9c yi yeniden yükle
quote:
Orjinalden alıntı: Touchy
amaçç ?? allah akıl fikir versin!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme