ArkadasLar Kötü Topic oLsada uykuM qeLdi acaba >Knight Kaçta qeLir acaba? Yani Tahminen...
Warmı Aranızda Medyum
6.30-7 den önce gelceğini zannetmiyorum.
5:30
Our weekly server maintenance is scheduled to take place from 3:00pm - 7:00pm (PST) however complications may extend that time. We thank you for your patience and will see you in the Knight Online World shortly!
See you online! - The Knight Online Team
1de kapandığına gör 5te gelecektir. Saygılarımla Sunarım...
6 gibi gelir herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: Barbarbaros
Our weekly server maintenance is scheduled to take place from 3:00pm - 7:00pm (PST) however complications may extend that time. We thank you for your patience and will see you in the Knight Online World shortly!
çok saol dostum gerçi ne zamn patch gelse beklediğimiz saatte açılmıo ama olsn :D
quote:
Orjinalden alıntı: AgeBlood
quote:
Orjinalden alıntı: Barbarbaros
çok saol dostum gerçi ne zamn patch gelse beklediğimiz saatte açılmıo ama olsn :D
Ondan sonra patch yama xtrap hatası vsvs beni ilgilendirmez ben resmi bilgiyi ulaştırdım
8dk kaldiii
5'de dedilerse 6 gibi ins gelir yada 5:30
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme