Şimdi Ara

###^^ARKADAŞLAR COLİN MCRAE DİRT'E ÇÖZÜM GELDİ^^### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 arkadaş şu 1.2 nin cracini sadece uplaod etsede bizde indirsek yazık bize yaa kimse düşünmüyor kotalıları
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirkpitt1978

patch ın ıslemcı ıcın daha etkılı oldugu sanırım dogru
    ben 86900 gt + ve amd 64 3500 le sımdı patch ı kurup denedım 1680*1050 aa ve af kapalı golge low gerı kalan hersey full (ultra) 20-27 fps arası aldım gercı 30 degıl ama oyun yınede olması gerektıgı gıbı cok hızlı oynanıyor acaba fraps bu oyunda fps yı yanlısmı olcuyor 30 altı bır degerde bu kadar akıcı oynanaması lazım ?
    oyun gercekcılıgı ıcınde bır araba o hızda fren yapınca duvar carpmıs gıbı dururmu bence durmaz :) tempoyu dusurmemk ıcın fren olayını bıraz abartmıslar sanırım

Darkpitt nedense banada öyle geldi.1024x768'de ayarlar full oğlu full.Oyun gayet akıcı,en az 30 fps diyorum,Fraps max 27-28,min 21-22 gösteriyor.Kartım seninkiyle aynı sonic+ 700/2000'de kullanıyorum şu anda.İşlemcimde seninkiyle yakın x2 3800+.
    Bu arada bu kartı aldığıma tekrar memnun oldum.Az önce arkadaşın Asus 512mb 8500gt'li makinesine yükledik,bırak 4xAA açmayı,2xAA'da bile shadow ve reflection ayarlarını azaltmak zorunda kaldık.Buna binaen diyorumki,bu oyunda normal 8600gt sahipleri max 20fps alır.Sonic+ farkı :) hakikaten Gts gibi kart.

Edit : Oyunu görünce mest olduğumuda söyliyim.Eğer 1.2 yaması fps artışı getirip,kaliteyi düşürecekse yüklemeyeceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FxmaN -- 8 Ekim 2007; 3:21:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: doktorekrem

quote:

Orjinalden alıntı: oyuncu71

doktorekrem

dostum bu crack ıstıyo ne yapcaz sımdı sen ıstemıyo deyınce yukledık ama acmıyo

Arkadaşlar bende istemedi ve rahatça kurup çalıştırdım malum dosyayı isteyenler bir pm sallandırsın hemen gönderirim linki

malum dosyayı sende istemediyse oyunun orjinal olmalı, isteyenlere ne yollicaksın merak ettim.. hobi olaram malum dosyayı indiriyomusun napıyosun oyun istemediği halde

1.2 patch e 1.1 malum dosyası koyuyorsan olmaz..

• quote:

Orjinalden alıntı: wisecode_g

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oyuncu71

doktorekrem

dostum bu crack ıstıyo ne yapcaz sımdı sen ıstemıyo deyınce yukledık ama acmıyo

Arkadaşlar bende istemedi ve rahatça kurup çalıştırdım malum dosyayı isteyenler bir pm sallandırsın hemen gönderirim linki

malum dosyayı sende istemediyse oyunun orjinal olmalı, isteyenlere ne yollicaksın merak ettim.. hobi olaram malum dosyayı indiriyomusun napıyosun oyun istemediği halde

1.2 patch e 1.1 malum dosyası koyuyorsan olmaz..

Bendeki 1.1 ilacımı orasını bilmiyorum ancak 1.2 yamayı kurduktan sonra herhangi bişey istemedi oyun benden ve tekrar crack yapmadan performans artışı ile çalıştı bendeki malum dosyanın linkini veriyorum oldukça küçük boyutlu 1.2 yamayı zaten indirmiş olanlar burdan alsın malum dosyayı ( yıldızlar r.a.p.i.d işte )
    http://rapidshare.com/files/60961619/cmrdirtcrck.rar.html

• demoda calısır mı bu acaba ?
  • benim sistemde 1680x1050 6 fps civarı aldım yüksek detayda(diğer herşey full tabi) yuh be dedim tamam brnim ekran kartı çok matah değilde bu kadar da olmazki, bu yamayı yüklemeye korkuyorum 15 i bulamayacak diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

demoda calısır mı bu acaba ?

Arkadaşlar demoya patch yapılamaz !!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

benim sistemde 1680x1050 6 fps civarı aldım yüksek detayda(diğer herşey full tabi) yuh be dedim tamam brnim ekran kartı çok matah değilde bu kadar da olmazki, bu yamayı yüklemeye korkuyorum 15 i bulamayacak diye

8600 serisi 128 bit veri yoluna sahip olması hasebiyle sorun yaratıcaktır bu tip high grade oyunlarda...
  • bu patch iyi olmuş millet soğumuştu oyundan be
  • çok dandik olmuş bu oyun abanmışlar efektte

BF2142 bile ucarken bu oyun diblerde sürünüyor pacht felan yüklemem kardeşim dvd bile attım okadar saat bekledim ftp cektim 2dvd tuttu hatta 2dvd 1cd çöpe
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

çok dandik olmuş bu oyun abanmışlar efektte

BF2142 bile ucarken bu oyun diblerde sürünüyor pacht felan yüklemem kardeşim dvd bile attım okadar saat bekledim ftp cektim 2dvd tuttu hatta 2dvd 1cd çöpe

CMR bunu hep yaptı zaten cmr 04 te sistemim daha yeni olmasına rağmen kasıyodu bu böyle geldi böyle gidecek heral...

• yahu dirt bana cok yapmacık geldi araba kontrolleri cok kötü kimileri cok gercekci yazmısta alakası yok bence...
  • Rally oyunu tecrubeniz yoksa, arabaya ayar cekememis olabilirsiniz.Oyunun başında cıkan arabalar cok dengesiz.Daha sonra cıkan arabaları kontrol etmesi daha kolaydır heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FxmaN -- 9 Ekim 2007; 1:41:49 >
  • abi oyun hakkındaki goruşlerim pek iyi degil (abanmışlar efektlere..el emegi goz nuru yok)

ama haklarını vermek lazım uzun suredir bu kadar guzel tasarlanmış menüsü olan oyun gormemiştim ara geçişleri yarışa girişleri fln harika yapmışlar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

benim sistemde 1680x1050 6 fps civarı aldım yüksek detayda(diğer herşey full tabi) yuh be dedim tamam brnim ekran kartı çok matah değilde bu kadar da olmazki, bu yamayı yüklemeye korkuyorum 15 i bulamayacak diye

8600 serisi 128 bit veri yoluna sahip olması hasebiyle sorun yaratıcaktır bu tip high grade oyunlarda...

o kadar da düşük almaman lazım bence sonucta işlemciye yukleniyor diye duymuştum işlemcin fena degil..

ekran kartı da dx 9 da x 1950 gibi gider yani...

bi problem olmasın driverleirnde fln?

• colin mcrae de öldü bu arada...
    yazık..
  • Crackten hiç söz eden yok. Patch 1.2 crack'ini bulabilen varmı ?
  • rap1d e koyduğun 1.2+crck pakedini 1.1 updateli oyunun üzerine yükledin ilgili exe yi de koydum ama performans artışı farkedemedim.. öncekinden 3 5 fps fazladır en fazla onu da eski driver ile oynamıştım. bu exenin 1.2 için olduğuna eminmisiniz? oyundayken versiyona bakabileceğimiz bi yer varmı emin olalım..
  • ben bulamadım 1.2 nin crack ını bence çalıştıranlar 1.1 in crack ı ile açıyolar, çünkü 1.2 patch i kurunca koruma penceresi geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: wisecode_g

rap1d e koyduğun 1.2+crck pakedini 1.1 updateli oyunun üzerine yükledin ilgili exe yi de koydum ama performans artışı farkedemedim.. öncekinden 3 5 fps fazladır en fazla onu da eski driver ile oynamıştım. bu exenin 1.2 için olduğuna eminmisiniz? oyundayken versiyona bakabileceğimiz bi yer varmı emin olalım..

Yurt dışındaki bir kaç forum sitesinde yaptığım araştırmaya göre 1.2 patchi ilgili .exe dosyası üzerinde değişiklik getirmediğinden oyun 1.1 crack ile çalıştırılabiliyor ve bu yüzden 1.2 crack yayınlanması söz konusu değil konu içersinde 1.1 yama ilacı ile ilgili linki vermiştim arzu edenler indirebilir...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.