Şimdi Ara

###^^ARKADAŞLAR COLİN MCRAE DİRT'E ÇÖZÜM GELDİ^^### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oyuncu71

doktorekrem

dostum bu crack ıstıyo ne yapcaz sımdı sen ıstemıyo deyınce yukledık ama acmıyo

Arkadaşlar bende istemedi ve rahatça kurup çalıştırdım malum dosyayı isteyenler bir pm sallandırsın hemen gönderirim linki
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Blur ve parlama efekti bir ralli izlediniz mi hiç?

Blur zaten sinamaya özgü bir efekt,gerçek hayatta yok.Ben kapattım bluru,problem yok.Güneşin parlama efekti zaten var olan birşey,karanlık bir tünelden çıkınca oluşan parlama,veya güneşli bir günde beyaz reklam panolarında oluşan göz alıcı parlama bunların hepsi var.

Ki Dirtteki blur yine iyi bile,NFS:Carbon'daki saçma blur efektini görsen zaten...

Blur hariç bence Dirt gayet gerçekçi.Sürüş özellikleri zaten simulasyon gibi ki bu en iyi artısı zaten.Beğenmiyorsan oynamazsın ama Dirt kadar güzel bir

Rally-Off road oyunu yok şuan.Offroad Oil CORR ve tırlı Big Rig yarışları gibi hertürlü çeşitlilik bile var,açıkçası ben öve öve bitiremedim.

• quote:

arkadaslar bende degişen bişey olmadı 1280-1024 4x AA 16XAF vrtcl sync acık multısampling te gamma correctıon acık ve texture kalitede iken 28-37 fsp arası degişirken yama öncesi simdi yine aynı ayarlarda yine 28-37 arası degişiyo ayrıca yamadan sonra crack ıstedı ve 1.1 cragını yaptım acaba 1.1 cragı oldugu ıcınmı degısen bısı olmadı

YAMA ÖNCESİ

###^^ARKADAŞLAR COLİN MCRAE DİRT'E ÇÖZÜM GELDİ^^###

YAMA SONRASI

###^^ARKADAŞLAR COLİN MCRAE DİRT'E ÇÖZÜM GELDİ^^###

Evet 1.1 patch ile sorun çözülmüyor zaten 1.2 yi yükledikten sonra test edersen doğru sonuca ulaşırsın crack sorunu yaşayanlar bana pm yollasın...

• dostum benımkı zaten 1.1 yaması yüklü idi ben sonra 1.2 yı yukledım senın verdıgın lınkten ve degişen bişey olmadı crack ıstedı bende 1.1 cragını yaptım yanı suan 1.2 yamalı ama 1.1 cracklı calışıyo degısen bısı yok
  • exe de 1.2 nin olacak diyorum yav deminden beri yok sitelerde diyorum siz nereden buldunuz fixed exe sini?exe 1.1 olduktan sonra patch bir ise yaramaz.
  • Hiç bakmamıştım yorumlara, birkaç sitede de hayalkırıklığı ile adlandırılmış. Colin 2-3-4-5 serisi kraldır bence.
    Bu oyunu Need For Speedle kıyaslarsanız ayıp olur. Beğenmediğim için oynamıyorumda, beenmiyorsan oynama ne, zorlamı oynucam da alala, yorum sonuçta.
  • ya ben 1.2 sini indirdim. Bende demo su yüklü ancak oyun yok diyor :S neden böyle yapıyor ? bir çözüm bilen var mı
  • quote:

dostum benımkı zaten 1.1 yaması yüklü idi ben sonra 1.2 yı yukledım senın verdıgın lınkten ve degişen bişey olmadı crack ıstedı bende 1.1 cragını yaptım yanı suan 1.2 yamalı ama 1.1 cracklı calışıyo degısen bısı yok

Arkadaşlar sistemden sisteme alınan faydanın miktarı değişebilir az önce Thgtr den moderatör arkadaşla görüştüm yamadan özellikle işlemci yetersizliğine bağlı problem yaşayan arkadaşların fayda göreceği görüşünde görünüşe görede sanırım öyle benim ekran kartım yeterli olmasına rağmen işlemci ile problem yaşıyordum yama sonrası sorunumda düzeldi...

• quote:

Orjinalden alıntı: sierra

ya ben 1.2 sini indirdim. Bende demo su yüklü ancak oyun yok diyor :S neden böyle yapıyor ? bir çözüm bilen var mı

Demo olduğundan olmasın sakın(demoya patch yapılamaz!!!!)
    NOT:GEREKEN TÜM DOSYALARLA BERABER 1.2 YAMAYI UPLOAD EDİYORUM LİNKİ GÖNDERİCEM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorekrem -- 7 Ekim 2007; 23:12:22 >

• neyse cevaplanmis ayni espriyi bir daha yapmayalim.

patch dusuk islemcilere mi etki ediyormus?hadi canim pek inanmadim ben o ise oyunun kendisinde bir acaiplik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 7 Ekim 2007; 22:58:05 >
  • patch ın ıslemcı ıcın daha etkılı oldugu sanırım dogru
    ben 86900 gt + ve amd 64 3500 le sımdı patch ı kurup denedım 1680*1050 aa ve af kapalı golge low gerı kalan hersey full (ultra) 20-27 fps arası aldım gercı 30 degıl ama oyun yınede olması gerektıgı gıbı cok hızlı oynanıyor acaba fraps bu oyunda fps yı yanlısmı olcuyor 30 altı bır degerde bu kadar akıcı oynanaması lazım ?
    oyun gercekcılıgı ıcınde bır araba o hızda fren yapınca duvar carpmıs gıbı dururmu bence durmaz :) tempoyu dusurmemk ıcın fren olayını bıraz abartmıslar sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Hiç bakmamıştım yorumlara, birkaç sitede de hayalkırıklığı ile adlandırılmış. Colin 2-3-4-5 serisi kraldır bence.
    Bu oyunu Need For Speedle kıyaslarsanız ayıp olur. Beğenmediğim için oynamıyorumda, beenmiyorsan oynama ne, zorlamı oynucam da alala, yorum sonuçta.

Ben Colin Mcrae Rally 5'ide bitirdim,açıkçası Dirt daha iyi,kişisel yorumum bu.Benim baktiğim birçok sitede ise beğeni toplamış,demekki kişinin kendisinde bitiyor olay.
    Need For Speed ile kıyaslamadım bile,örnek verdim sadece çünkü o övdükleri Carbon cart curtu rezalet ötesi bir çocuk arcade'i.Gerçekçilikle alakası yok,ne grafikler nede diğer ayrıntılar.300 ile rahatça viraja girebilmek gibi...

Zorla Dirt oyna diyen yok,ne yaptığınız umurumda değil zaten,ben sizin yorumunuza karşılık verdim,katılmadığımı,oyunu beğendiğimi söyledim,bukadar.

• En başta söyleyeceğin şeyi en son söylüyorsun, neyse.
  • simdi baktim da 1.2 exe si cikmamis kullandiginiz ve calisiyor dediginiz exe 1.1 in exe si.neyse cikmasini bekleyelim o zaman deneyelim.
  • EVET ARKADŞLAR YAMA VE GEREKLEİ DİĞER DOSYALARIN LİNKİNİ VERİYORUM YILDIZ 0LAN YERLERE r.a.p.i.d.s.h.a.r.e yazmalısınız kolay gelsin...http://rapidshare.com/files/60972787/cmr1.2yama-crcked.rar.html
  • Amd 3200+, MSI 8600 GT ile 8-10 araç olan bölümlerde 15 fps ile oynuyorum bu oyunu. Tek başına oynadığımız bölümlerde 35 fps...İşlemci yetersiz sanırım. Bu yama çözüm olur mu acaba?
  • valla 50. soyleyisim ama exe sini bulursan olur.. yok diyorum icat etmemisler daha yazmamislar diyorum ya varsa eger yollayiverin su gariban oyun forumlarina sitelerine filan.
  • Az önce 52 mblik yamayı indirdim,malum çalışmadı.1.2 crack lazım.

Tekrar cracklenmişini indirip kota harcayamam.Sınırsız neti olan indirsin,''fixed 1.2'' exesini tek başına upload etsin r.apid'e.9mb birşey zaten,yani komple yamayı tekrar indirmeyelim.
    Birazdan banlanacağım bu yazdıklarımdan dolayı.
  • cracklenmiş yama nerde bende oynayamıyorum oyunu
  • Başlığı görünce daldık içeriye ama değişen bişey olmadı. 1.2 yamasının üstüne 1.1 crack atınca oyun çalışıyor ama ''save'' problemi devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.