Şimdi Ara

###^^ARKADAŞLAR COLİN MCRAE DİRT'E ÇÖZÜM GELDİ^^###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar colin mcrae dirt çıkışından itibaren yüksek donanım gereksinimleri ile ve orta segment sistemlerde verdiği çok düşük performansla oyun camiasında hayal kırıklığı yarattı bunun üzerine codemasters çalışanları kolları sıvadı ve arka arkaya patchler yayınlandı ancak ilk yayınlanan 1.1 patchi sorunlara yeterince çözüm olamadı arkasından çıkan 1.2 patch ise gerçek performans artışınıda beraberinde getirdi sahip olduğum p4 2.8 ht x1950 gt ve 1.5 gb ram ile 1024*768 çözünürlük ve orta seviye özelliklerde 20 fps civarında performans ile çile çekiyordum ve bu oyundan vazgeçmiştim ancak 1.2 patchi ile ilgili duyumlarım bende merak uyandırdı ve denemeye karar verdim alınan sonuç olumlu 10 fps gibi bir artış sağladı ve artık oyunu oynayabiliyorum daha iyi sistemlere sahip olan arkadaşlarda bu artışın dahada iyi lacağı şüphe götürmez cmr dirt ile sorunu olan arkadaşlara duyurulur ayrıca 1.2 patch i bulamayan arkadaşlara buraya link ekliyorum 1.1 ide içerdiğinden ayrıca onu indirip kurmak zorunda değilsiniz...linki verilen sayfanan altında download linki mevcut http://games.rapidshare.com/games/2007/06/colinmcraedirt/trk/ (yıldız olan yerlere r.a.p.i.d.s.h.a.r.e yazın tabii arada noktalar yok )
    (istek olursa test sonuçlarını yayınlayabilirim)

NOT:Bu patch crack gerektirmez...

1.2 patch ilacı (crck) burda
    http://www.4shared.com/file/26099856/9a109d01/cmrdirtcrcked.html?dirPwdVerified=c8893bd4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorekrem -- 10 Ekim 2007; 17:41:04 >

• saol kardes yaf bnm sistemde 1280x1024 ultra detayda 13 fps alıodum oyun az da olsa takılıodu 10 fps artışla tam kıvama geldi 23 fps bana yeterde artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler_07 -- 7 Ekim 2007; 21:02:01 >
  • 1.1 ile ben imzamdaki sistemle 1280x1024'te herşey full (sadece AA 2x idi,4x çok zorluyor çünkü) 25-35 Fps arası geziyorum,yani gayet iyi.25 fps altına düşmedim hiç.
    1.2ye ihtiyacım yok bile aslında ama merak ettim.

Bu arada Dirt'in grafikleri gerçekten muhteşem,çok sevdim,sürüş özellilleri de gerçek bir simulasyon gibi,dandik arcade değil yani.
  • suan indiriyom deneyelim bakalım ne kadar artış varsa yazarım burda... kota daha ayın 7 sinde ve 1.9gb olmus yaaaaa
  • Evet bende indiriyorum,eğer gerçekten 10 Fps artış oluyorsa 25fps altına düşmeden 6xAA açabilirim demek.Bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 7 Ekim 2007; 21:28:13 >
  • pff indirecem de kota war bu ay crysis i indirdik açıldık biras
  • 52.6mb birşey yav.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyuncu71

suan indiriyom deneyelim bakalım ne kadar artış varsa yazarım burda... kota daha ayın 7 sinde ve 1.9gb olmus yaaaaa

22.499mb :D sınırsızın gözünü seveyim hehe

Bende GTS 320 ile Dirt oynuyordum patchsizde hiç takılmıyordu 1440x900 4xAA ile,yinede indirip deneyeceğim yeni kart gelince bakalım.

• Salak sulak bi oyun olmuş ,her taraf efekt dolu.. gerçekciliği azalmış.
  • Tüh be silmiştim oyunu performans yüzünden. Neyse bi haftaya yeni kart alıyorum onla birlikte yamayı da yükledimi tadından yenmez inşallah.
    Bu arada yükleyen arkadaşlardan yorumları bekliyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebeedy

Tüh be silmiştim oyunu performans yüzünden. Neyse bi haftaya yeni kart alıyorum onla birlikte yamayı da yükledimi tadından yenmez inşallah.

İlk defa senden duyuyorum gerçekçiliğinin az olduğunu,bence tam tersine gördüğüm en gerçekçi oyun

Beceremedim thumbnail koymayı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExBlau -- 7 Ekim 2007; 21:51:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExBlau

quote:

Orjinalden alıntı: zebeedy

Tüh be silmiştim oyunu performans yüzünden. Neyse bi haftaya yeni kart alıyorum onla birlikte yamayı da yükledimi tadından yenmez inşallah.

İlk defa senden duyuyorum gerçekçiliğinin az olduğunu,bence tam tersine gördüğüm en gerçekçi oyun

Beceremedim thumbnail koymayı :D

foruma sarhos girmeyelim lutfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Salak sulak bi oyun olmuş ,her taraf efekt dolu.. gerçekciliği azalmış.

!!!

Hocam kafan mı güzel,hayatımda gördüğüm en gerçekçi efektlere sahip oyun.Gölgelendirmeler,ışıklandırmalar,her açıdan çok güzel olmuş.

Sen şimdi hayata da gerçekçi değil dersin çok fazla efekt var diye...

Zaten sürüş özelliklerinden bahsetmeyeceğim,simulasyon kadar gerçek,arabalara bukadar ince ayar yapılabilen bir oyun pek bulamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 7 Ekim 2007; 21:59:46 >
  • Hımm benim sistemde 1280*1024 de 20 / 25 FPS arası geziyordu, şimdi 30 un altına düşmeyecem ha !!
  • Blur ve parlama efekti bir ralli izlediniz mi hiç?
  • tamam hocam olabilir uzatmayalim sen begenme biz begenelim olsun bitsin.
  • doktorekrem

dostum bu crack ıstıyo ne yapcaz sımdı sen ıstemıyo deyınce yukledık ama acmıyo
  • ben en basta yok bak bunun fixed exesi diye yazacaktim ama istemiyor diyince ben de baska linkler vermistim.patch orjinal exe mi istiyor?
  • arkadaslar bende degişen bişey olmadı 1280-1024 4x AA 16XAF vrtcl sync acık multısampling te gamma correctıon acık ve texture kalitede iken 28-37 fsp arası degişirken yama öncesi simdi yine aynı ayarlarda yine 28-37 arası degişiyo ayrıca yamadan sonra crack ıstedı ve 1.1 cragını yaptım acaba 1.1 cragı oldugu ıcınmı degısen bısı olmadı

YAMA ÖNCESİ

YAMA SONRASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurSuval -- 8 Ekim 2007; 22:32:31 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.