Şimdi Ara

###^^ARKADAŞLAR COLİN MCRAE DİRT'E ÇÖZÜM GELDİ^^### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 1.2 (1.1 dir ancak bu şekilde çalışıyor) yama ilacının ilk mesajda linkini verdim artık pm atmayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorekrem -- 10 Ekim 2007; 23:38:41 >
  • Verdiğin crack 1.2nin değil 1.1'in cracki.
    Oyun 1.1'in crackiylede çalışıyor ama, performansa etkisi varmıdır yokmudur allah bilir..
  • quote:

Verdiğin crack 1.2nin değil 1.1'in cracki.
    Oyun 1.1'in crackiylede çalışıyor ama, performansa etkisi varmıdır yokmudur allah bilir..

nufus cuzdanimi degistirip zambiya vatandasi olacam bu adamla ayni goruste olamam.

doktorcum o gun o kadar bagirdik 1.2 exe sini yazmamislar diye ama ciddiye almadin hadi bakalim cevap ver.cozum gelmismis turk usulu yamali bohca sizin cozum.
  • Evet,crack 1.1

1.2 crack piyasada yok,1.2 yama bu durumda bir halta yaramıyor.Boşuna indirip uğraşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 10 Ekim 2007; 23:10:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

quote:

nufus cuzdanimi degistirip zambiya vatandasi olacam bu adamla ayni goruste olamam.

doktorcum o gun o kadar bagirdik 1.2 exe sini yazmamislar diye ama ciddiye almadin hadi bakalim cevap ver.cozum gelmismis turk usulu yamali bohca sizin cozum.

Arkadaşım bende biliyorum 1.2 yamasından sonra crack çıkmadığını yama .exe dosyasına değişim getirmediği
    için 1.1 crack ile çalışıyor çok bilenler indirmesin kimsenin gözüne sokmuyoruz ben performans artışı gördüm ve paylaştım zorum yok ki durup dururken yok konu açmakla upload yapmakla uğraşayım sanki yükleyip bir faydasını görmemişsin kullandığın xp de bir dünya yama taşıyor beğenmiyorsan kullanmazsın kullanıp beğenmezsende efendi gibi söylersin ...
    NOT: Forumda verilen link 1.1 crack içeriyor oyun bu haliyle çalışıyor ve ben net bir performansa artışı yakaladım istemeyen indirmesin arkadaşlar beklesin 1.2 crack için tabiii ne kadar bekler orasını bilemem....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorekrem -- 10 Ekim 2007; 23:26:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FxmaN

Yamayı istiyorsan indir zaten crack çıksada çıkmasada yama budur ve değişmeyecektir crack ise zaten 2 mb bişey isteyen indirip bir denesin istemeyen kendisi bilir ben 1.1 crack ile çalıştığı için dosyayı verdim...
  • Trip atmana gerek yok.Upload etmekle, uğraşmakla iyi etmişsin, kimsenin buna birşey dediği yok.
    Ama oraya Patch1.2 Crack burda yazıp altında 1.1 vermen saçma sapan bir iş.Ben Crack çıkmış diye indirdim,denedim, hiçbir performans farkıda goremedim.Hatta 1.1'de daha iyi Fps'ler alıyordum.Şimdi Tüm 12GB'lık oyunu kaldırıp tekrar kurcam.

Cryix hayret kıyamet alameti bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: FxmaN

Trip atmana gerek yok.Upload etmekle, uğraşmakla iyi etmişsin, kimsenin buna birşey dediği yok.
    Ama oraya Patch1.2 Crack burda yazıp altında 1.1 vermen saçma sapan bir iş.Ben Crack çıkmış diye indirdim,denedim, hiçbir performans farkıda goremedim.Hatta 1.1'de daha iyi Fps'ler alıyordum.Şimdi Tüm 12GB'lık oyunu kaldırıp tekrar kurcam.

Cryix hayret kıyamet alameti bunlar

Anlamadığım madem 1.1 crack ile 1.2 patch hiç birşeyi değiştiremiyor senin fps leri nasıl azalttı ki????

• guzel abicim butun mesajlarina soyle baslama rica edecem sinir hastasi misin nesin?sende patch ise yaradi diye herkeste ise yaramasi gerekmiyor ki bizde tam tersi rezil oldu oyun.anlatiyoruz hala inatla ben yaptim oldu diyorsun istemeyen cekmesin diyorsun.biz de diyoruz ki oyununuzu yeniden cekmek istemiyorsaniz yapmayin birak iste uzatma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

guzel abicim butun mesajlarina soyle baslama rica edecem sinir hastasi misin nesin?sende patch ise yaradi diye herkeste ise yaramasi gerekmiyor ki bizde tam tersi rezil oldu oyun.anlatiyoruz hala inatla ben yaptim oldu diyorsun istemeyen cekmesin diyorsun.biz de diyoruz ki oyununuzu yeniden cekmek istemiyorsaniz yapmayin birak iste uzatma.

Sinir hastası mı? Hastalığın ne demek olduğunu bilirmisin acaba? Bana öğreteceksin bunu? Evet yamanın bende işe yaraması herkeste işe yaramasını gerektirmez ancak sende kötü sonuç vermeside herkeste kötü sonuç verecek demek değildir benimki kadar olmasada faydasını gören arkadaşlar oldu. Yazdığınız mesajlardaki kelimilere dikkat ediniz oyun rezil olmuşmuş kendim kurmasan anlıcam birde 1.2 crack olmadan çalışmaz dediğiniz patch sizin demenize göre hiç bir etki yapmazken oyunu nasıl rezil etti onuda anlamadım doğrusu bu arada senin kardeşin değilim ben ne o abicim falan...
    -----performans farkı göremeyen arkadaşlar oyunu kaldırıp kurmakla uğraşmasın patchin crack dosyası çıktığında göndericem internette arıyorum kısmet ne zaman çıkarsa artık-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorekrem -- 11 Ekim 2007; 4:14:59 >

• quote:

Sinir hastası mı? Hastalığın ne demek olduğunu bilirmisin acaba? Bana öğreteceksin bunu?

ben mi?3 raporlu sinir hastasiyim takil belki bir seyler ogrenirsin.ben forumda iken cekip gidip de ben gittikten sonra gelip mesaj yazan adami ben kaale almam bundan sonra sende bana dogru sesini cikarma istersen.
  • tartışmayı bölerekten oyunla ilgili bişey soracağım. bende şuan demosu var oyuunun ve 1024 te tüm ayarlar mediumda(aa kapalı) 23 fps civarı alabiliyorum nadiren 26 lara çıkıyor min 15 düştüğünü gördüm.
    sistem amd 3200venice @2400ghz, ram 1gb ddr 400 ve ati 1800xl var.
    oyunu almak istemedim bu düşük fps yüzünden ama baktımda benden daha düşük sistemlerle oynayan ve memnun olanlar var aynı aayrlarda 25fps üstü oynayıp.
    şimdi bu demoyla full sürüm arasında performans olarak fark varmı daha iyi olurmu değerlerim, veyada bu 1.2 yamasında sonra harbiden 10fps lik bi artış olurmu garanti? galiba işlemci kasıyo bu oyunu ve 1.2 buna çözüm bulmuş buna benzer bişey okudum diye hatırlıyorum buda veya başka biyerde.
    yani benimde işlemci sorunum olduğuna göre bu patch sayesinde bişeyler olurmu veya demo zaten çok kötü performansı full sürüme geç onda bile farkı hissedersin diyebilirmisiniz ona göre karar vereceğim. ekrem kardeş özellikle sana soruyorum bu oyunla haşir neşir gibisin soruma cevap verebilirsin heralde aşağı yukarı teşekkür ederim şimdiden

• Ben e6750 işlemci x1900xt ile medium ayarlarda bazı yerlerde 45 bazı yerlerde 35 altına düşmüyorum ama 1.2 patch ile gerçekten fps artışı oluyorsa bu oyun için iyi bir gelişme patch i mutlaka kuracağım tabi 1.2 için gerçek crack çıktıktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Ekim 2007; 9:21:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.