Şimdi Ara

Arkadaşlar ders videolar için 10-20 gün yalın internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ders videolar için 10-20 gün yalın internet lazım turk net altyapı yok diyor ama ben 2 sene önce 16mbit türk telekom yani turnet yalın kullandım şimdi en uygun yalın veren hangi internet sağlayıcı firmalar var yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turknet için port yoktur bende bağlatamadım
  • Ttnet ten başka alternatif yok galiba

• insanasigi İ kullanıcısına yanıt
    10-20 gün için 24 ay tahhüt mü yapacaksınız ya da 192 lira bağlantı ücreti mi ödeyeceksiniz? Komşulardan wifi şifresi rica edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

10-20 gün için 24 ay tahhüt mü yapacaksınız ya da 192 lira bağlantı ücreti mi ödeyeceksiniz? Komşulardan wifi şifresi rica edin

Komşudan alayım dedim wi-fi çekmiyor köprü yapayım dedim komşunun iş saati denk gelmiyor hal böyle olunca. Ne yapacağımı şaşırdım

turknetı denememekde fayda var bence
  • Sıkıntınız mı oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 14 Ekim 2017; 20:25:57 >
  • Yani turk net ile problem mi yasadiniz

• TT hazırnet i düşünebilirsiniz ama bağlantı hızı 1 mbit. Sesli ders ve videolar 360p ise yeter ama üst kaliteler için hızınız yetmeyecektir. TT TürkNet e bazen port göstermiyor bazıları hazırnet açıp TürkNet e geçiş yaptı (ADSL - 16 Mbit Max) bunu değerlendirebilirsiniz ama kısa vade için uğraştığınıza değer mi bilemem
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 720p video indirilecek de ondan 16mbit gerekli. Yani önce tt hazır neye sonra türk neye şeklinde mi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insanasigi -- 15 Ekim 2017; 6:57:26 >
    Teşekkürler hocam 720p video indirilecek de ondan 16mbit gerekli. Yani önce tt hazır neye sonra türk neye şeklinde mi olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: insanasigi

Aynen öyle ama 20 gün için bence komşudan kablo çekip istemeniz ve bir aylık ücreti kendisine verin olsun bitsin çünkü 15 20 gün ihtiyacım var dediğiniz için TürkNet in TT den taşınması uzun sürebilir

https://forum.donanimhaber.com/telefon-veya-internet-aboneligi-olmayanlar-icin-turk-net-e-gecis-sekli-tavsiyesi-adsl-icin--125967495

Çok sağolun hocam. Komşudan almak mantıklı ama komşunun iş saati ile hiç uyuşmuyor kablo desek.kablo geçirecek yer için komşunun evde oldugu gün olması gerekiyor oda yok ondan kararsız kalmıştım ama teşekkür ederim ziyadesiyle yardımcı oldunuz

• internet kafeye git ordan indir indir flaş varsa ona at, yoksa telefona at ordan pc ye aktar

yada havadan wifi sağlayanlara bak, bazıları 3 mbiti 20 25 tl ye veriyor

• 150gb yakın bir videolardan bahsediyorum hocam ondan dolayı kendime almak istemiştim yabancı dil sınavı için kpss sınavı için tarih türkçe matematik coğrafya vatandaşlık bunları 720p desek bazılarını hadi 480p indirsem gene boyutlar fazla olacak. İlgilenenlere tesekkurlerimi sunarim

Bir günde indirebilirsen istanbul da bazı internet kafelerde 1000 mbps internet var git birkaç saat de indir indireceğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 15 Ekim 2017; 11:41:24 >
  • Siz bence Hazır net üzerinden TürkNet açın, netspeed derdim ama ya 6 ay taaddut ya da 60 TL aktivasyon istiyor. TürkNet e geçince lazım olduğu kadar kullanırsınız. Sonra dondurursunuz internet tekrar lazım olabilir açtırır kullanırsınız. Yılda 2 defa toplamı 180 günü geçmeyecek şekilde dondurma işlemi yapabilirsiniz.

Şimdiden söyleyim hazirnet den TürkNet e geçiş sancılı da olabilir hemen de olabilir. Önceden link attığım konuya lütfen göz atın

Evet bana 16dediler 2falan geldi hiz max o dediler kapatim turkneti ama tahhut yok denenebilir zaten 20gun kulanip kapaticaksin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.