Şimdi Ara

arkadaşlar dikkat!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar medas teknoloji isimli online satış sitesinde iphone 5 1000 lira. adamlar öyle bi güvence veriyor ki akıllara zarar. ptt kargo ile ön incelemeli yolluyorlar.

sipariş ettikten sonra 10 kere aradım bu ürün orijinal mi diye kesinlikle orijinal dediler. adamların kurumsal numaraları bile var.

neyse bu sabah ürün geldi ptt kargodan almaya gittim kutuyu açtım ve çakma iphone 5. home tuşu mübarek saray gibi içine bastıkça çöküyor. bildiğin çin malı.

aradım siz neden milleti aptal yerine koyuyorsunuz dedim adam özür dileyeceği yere hakaret edip almıyorsan alma kardeşim dedi. 5 dakika sonra arkadaş aradı ve aynı güvence, kesinlikle orijinal dediler.

her şeyin bi fiyatı var, bunu öğrenmiş oldum. yani o kadar benziyor ki kendi telefonumu yanına koymasam anlamam o derece.

benim yaptığım yanlış olabilir, 1000 liraya 4 vermiyorlar ne 5i? diyebilirsiniz ama onların yaptığına söyleyecek söz bulamıyorum. insanlar kanıp alabilirler, ürün orijinal değil duyurmuş olalım.

• Malesef bizim ülkede bu işler böyle.
    Mesela telefona mesaj geliyor:
    Sayın abonemiz saat kazandınız, kontör kazandınız vs.
    Arkasından polisin mesajı geliyor, işte bilmediğiniz numaralardan gelen mesajlara itimat etmeyin.
    İyide güzel kardeşim mesajı gönderinin numarası belli, neden gidip yakalamıyorsun. Yaptığı doğrudan suç, dolandırıcılık.
    İşte durum bu.
    Bu ülkede gidip böyle bir hata yaparsan yani 1000 liraya sıfır iphone 5 almaya çalışırsan böyle başın ağrır.
    Hakkını da alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antonidas -- 12 Ağustos 2013; 18:19:41 >

• geçmiş olsun
  • Resim koyabilir misiniz?
    Cihaz ve menu olarak.
  • İade etme şansınız var mıymış? Noldu sonuç olarak?
  • Arkadaş zaten kapıda ödeme şeklinde almış ve cihazı kurcalayıp çakma oldugunu anlayınca para vermeden kargoyu iade etmiş. Satın alma olayı yok anladıgım kadarıyla..
    Sitelerinde zaten pek bi hayır yok hocam, uyarı için teşekkürler...
  • ucuz etin yahnisi diye bir atasözümüz var insanlık kalmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 12 Ağustos 2013; 19:07:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ucuz mal baş ağrıtır bea

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışveriş yapmadan internet sitelerini net de bir aratmak gerek güvenilirlik için
  • gecmıs olsun hocam

bı arkadasımın basınada geldı

benı aradı 400tl lazım acıl dedı tamam vereyım dedım neden dıyede sormadım

yanıma gelınce anlattı durumu

bunu bı acente aramıs işte bilmem kacıncı musterı falansız demısler ve 400tl karsılıgında s3 kazandınız demısler...s3 ilk cıktıgı zamandı... buna sormadan zaten kargoyu adresıne cıkarmıslar bıle kargoyu adrese yolladıktan 1 gun sonra arıyorlar arkadası 400tl karsılıgı sıze s3 gonderdık pttden alın dıye işin garıbı arkadasın o acente ıle hiç işi olmamıs sıtelerı varmı dıye baktım ortaokullu bırı wordpressle nedugu belırsız bır sıte yapmıs...gercekten yollamıslarmı dıye baktık hani :) ama olay barız ortada ıcınde cıhaz varsa bıle çakma olması aşınaydı

zar zor caydırdım
  • uyanık olmak gerek abd de bile o fiyata yok...
  • Sitenin dolandırıcı olduğu 100 km öteden belli
    Fiyatlara bakın

http://www.medas-teknoloji.com/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.