arkadaşlar bir cartla 5 kişiden fazla silk alırısa büytün alan lar 100 yıl boyunca vlock yiyiyor buan dikkat edin benim 57 lvl intçi cgarım gitti :S _fireshot_ ve birsürü kişi Gamecube Flara amidamaru_tr Dark_Lunar gibi kişiler be sakın bir cafeden silk almayın 5 kişiden fazla block yersiniz!!!!!!!!!11111111
yüz yıl sonra silkroada görüşmek dileği ile
bna olmadı abi bizim internet cafede 5 kişşiden fazla aynı cartla aldık aabi bize nie olmadı?
aynen benimde charım gitti CordeN seni hatırlıyorum ben 43ken sen 40tın TG bekliyoduk ne güzeldi ya
walla bnede cafeden aldım daha bişi olmadı
arakdaşlar gidiyor 2 tane bile alsanız eninde sonunda gidiyor
Flara demek Benle takas etmessen böyle olur sonun işte
walla ben ne 5i 10tane falam acc a aldım hiçbişi olmadı. o dediğin olay bankadan kaynaklanıyor. banka karta onay wermiyor bu işlemlerin birinde we. hayatta başarılar. visa verified 1$bank kullanıyorum. NP 1senedir =)
Flara demek Benle takas etmessen böyle olur sonun işte
Ehh sende gizli soruyu biraz çabul bulsaydın silk almazdım o zaman bende
@ex-namelessone pay@silkroadonline.net diyorum sadece silkroadın ödemeyle ilgili olan kesiminin mail adresi ..bankayla bir alakası yok kart onay vermiyor falanda değil..biz 5 kişi ardarda silk aldık aynı karttan ve sırayla hepimiz "salı" günleri banlandık.. ilk olarak amidamaru_tr sonra _fireshot_ ve Flara sonrada Gamecube ve _Dark_Lunar_ bankaylada gidip bizzat görüştük kartla alakası yok..ki biz world karttan aldık banlandık aynı kafede bonusla alıp banlananlarda var..
g.olsun bana olmadı diorum o yüzden pek bi anlam ifade etmio...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme